Sen kızmı istıyorsun canım. Oğlun vardı değilmiTeşekkür ederim canım inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen kızmı istıyorsun canım. Oğlun vardı değilmiTeşekkür ederim canım inşallah
Yalnız o arayla buğday yeserene kadar muhtemelen ultrasonda cikar![]()
Evet kuzum bir oğlum var bunu kız istiyorum inşallah sağlıkla ve hayırlaSen kızmı istıyorsun canım. Oğlun vardı değilmi
Yöntemin geçerliliğini test etmiş oluruz hem. Gelecek kuşaklar için amme hizmeti.
Çocuğuma da derim ilerde hem ben senin kız olacağını üzerine işediğim bugdaylarin yesermesinden anlamıştım diye.![]()
İnşallah canımEvet kuzum bir oğlum var bunu kız istiyorum inşallah sağlıkla ve hayırla
Zaten ilk Zaman çiş geldiğini anlamıyorsun direk hiç sormadan on dakikada on beş dakikada götür çişini yapınca da aaaa çiş yaptı de. 3-4 gün sonra o anlamaya başlıyor çişinin geldiğini. 1 hafta 10 günde ancak kasları çalışmaya başlıyor. Ben gündüzden 10 gün sonra geceyi bıraktım ilk Zaman 2-3 saatte götürüyordum sonraları gecede 2 kere kaldırmaya düştümCanim cis geldiği vakit nasıl anlicam kakisi anlıyorum eh eh diyo cis nasıl olucak söyler mi acaba onu birde geceleri nasıl yapıyim
Amin canim benim.ilki 30.10.2015 buda 08.01.2016.senin ucuncu cocugun ne olacak sence.tahminin varmiRabbim gonlundekini sağlıkla nasip etsin canım oğlunun doğum tarihini yazarmisin birde bu bebeğin tahmini dogumunu
Simdi ultrason kagidininmi sagi solu benim karnimda sag solmuSenın bebegın kesesı ne tarafta canım. Sagdamı soldamı
Tam anlamiyla yurumesi lazim demekkirahatlamak için 2-3 ayın daha var, yürümeye başlayınca biraz sallanarak bazen düşerek çarparak yürüyolar arkalarında olmak lazım sürekli![]()
Senin oğlun 8 aylikmi daha canım ay kucukmus isteyerekmi oldu ikinci.bebeğin kesenin ne tarafinda. Fotoyu eline aldığında sag elinin tuttuğunuz yerdemi sol elini tuttuğun yerdemi karindan USG miAmin canim benim.ilki 30.10.2015 buda 08.01.2016.senin ucuncu cocugun ne olacak sence.tahminin varmi
Bilmiyorum canım diğer oğluma 2012 Mayıs hamile kaldım bunda da 2016 Mayıs hamile kaldım .erkekte olabilir kızda olabilir hissedemiyorum niyeyse ama kız olabilir.ocak mart Mayıs agustos eylul aralık kız ayı derler yaa oyüzden kız olabilir.bide 3. Çocukta cinsiyet döner derler ya bi kız bi erkek giderimis yada 2 erkek 1 kız derler eskiler.Amin canim benim.ilki 30.10.2015 buda 08.01.2016.senin ucuncu cocugun ne olacak sence.tahminin varmi
Genellikle ikili teste görüyor söylüyorlarikili testten sonra nasil ogreniyoruz ki acaba
İkili testle aynı zamanda bebişkoların ense kalınlığının ölçüldüğü ayrıntılı usg'ye giriyoruz. O zaman doktor görebilirse söylüyor.ikili testten sonra nasil ogreniyoruz ki acaba
merhaba galiba pıhtılaşma için iğne kullanıyorsun, bende kullanıyorum ama bende morluk falan olmuyor, iğneyi yapmadan önce iğnenin içindeki havayı tamamen boşalt, belki o yüzden morartı oluyordur, bir de göbek deliğine yakın yerlerden yapma iğneyi.çok geçmiş olsun.oyy gözumuz aydin bizde 9+2 olduk benim bulantim kusmam hic olmadi mide yanmasindan ölüyorum inan dün anneme sordum o da hic mide bulantisi kusma yasamamis mide yanmasini siddettli yasamis 2,5 ayda asermis bende de aserme yok annem yol gostericim oldu Allah yardımcin olsun tatlim ignelerle aram cok kötü gobegim beze oldu mosmor