• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar Günaydın alisveris yapan varmi aranizda şöyle güzel pantolon diz altı elbise şeklinde bayrama gezmeye giyebilecegim renkli şirin şeyler yazılı olanları sevmiyorum burda bir arkadas almıştı hangi siteden güvenerek alışveriş yapabiliriz

ya bu göbek meselesi bende de var niye bu kadar erken şişti ki eşimle inatlaştım yeni pantolon almayacağım diye ama işyerinde o kadar çok sıkınca pantolon akşam tamam dedim gidelim bol pantolon alalım diye, anam daha minnacık bu kuzular ama hepimizin maşaallahı var bakıyomda gaz mı ki kızlar karnımızı şişiren
gaz değil rahim bebege yer hazırlamak icin genisliyormuş o yuzden göbüslerimiz ileride..

Kizlar su son paylastiginiz iki cin takvimine gore bana erkek dedi, daha once hic bakmamistim cin takvimine.
bir de dun aslinin paylastiginda da erkek cikti.
Allah saglik versin, hic erkek gelmiyordu aklima biraz kendimi hazirlasam iyi olacak

Merhaba kızlar,

Ben şubat annesi olucam inşallah ama sizide takip ediyorum sürekli biryandanda korkuyorum kızımda da 2013 mart annesi olacaktım 2013 şubat annelerini takip edip durdum kızım 1 ay erken doğdu şubat annesi oldum bu seferde inşallah erken doğum yapmam :KK35: ben şimdiden merak içerisindeyim cinsiyet konusunda ilk kızımda çin takvimide tutmamıştı bakalım hayırlısı olsun herkes sağlıkla bebeğini kucağına alır inşallah en önemlisi bu :KK36::anneadayı::KK200:

Kızlar Günaydın alisveris yapan varmi aranizda şöyle güzel pantolon diz altı elbise şeklinde bayrama gezmeye giyebilecegim renkli şirin şeyler yazılı olanları sevmiyorum burda bir arkadas almıştı hangi siteden güvenerek alışveriş yapabiliriz
Ben sadece pantolon aldim uc tane site olarak trendyol markafoni falan olabilir yada lcw ve defactonun alisveris siteleri var defactoyu hic denemedim ama

çin takviminin biri kız dedi biri erkek :)
kızlar oğlumun sınıfında kızıl varmış . oğlana bulaştıysa bana da bulaşır, benim bebeği aldırmam gerekebilir. :( kızıl ilk 12 haftada çok tehlikeli bilmiyrum ne yapcam

Zaten ilk Zaman çiş geldiğini anlamıyorsun direk hiç sormadan on dakikada on beş dakikada götür çişini yapınca da aaaa çiş yaptı de. 3-4 gün sonra o anlamaya başlıyor çişinin geldiğini. 1 hafta 10 günde ancak kasları çalışmaya başlıyor. Ben gündüzden 10 gün sonra geceyi bıraktım ilk Zaman 2-3 saatte götürüyordum sonraları gecede 2 kere kaldırmaya düştüm
Tamam canım sağolasın denemelere başlayınca yazarım buraya inş

kızlar oğlumun sınıfında kızıl varmış . oğlana bulaştıysa bana da bulaşır, benim bebeği aldırmam gerekebilir. :KK43: kızıl ilk 12 haftada çok tehlikeli bilmiyrum ne yapcam
çok dikkatli olun bence oğlunuza rapor falan alın zaten kapandı okullar. oğlunuza umarım bulaşmamıştır. ama kesinlike doktora gidin çok tehlikeli hamilelikte

kızlar oğlumun sınıfında kızıl varmış . oğlana bulaştıysa bana da bulaşır, benim bebeği aldırmam gerekebilir. :KK43: kızıl ilk 12 haftada çok tehlikeli bilmiyrum ne yapcam
ama sanki çok tehlikeli olan kızamıkçık diye hatırlıyorum. kızıl değildi bence bir araştırın

ya bu göbek meselesi bende de var niye bu kadar erken şişti ki eşimle inatlaştım yeni pantolon almayacağım diye ama işyerinde o kadar çok sıkınca pantolon akşam tamam dedim gidelim bol pantolon alalım diye, anam daha minnacık bu kuzular ama hepimizin maşaallahı var bakıyomda gaz mı ki kızlar karnımızı şişiren
bence de gaz.bende sanki 5 aylık hamile gibiyim

kızıl nedir

Buarada ahlas ahlas cım egzamam için harnup özü içiyorum bir kaşık sabah bir kaşık akşam ve faydasını görüyoruuumm :KK45: faydaiarını okursan ben herkese tavsiye ederim ayrıca grip olmuştum afedersin balgamlı şekilde bebeğe zarar vercek diye ödüm kopuyodu onu da geçirdi hiç bir ilaç kullanmadan :rapci:

Buarada ahlas ahlas cım egzamam için harnup özü içiyorum bir kaşık sabah bir kaşık akşam ve faydasını görüyoruuumm :KK45: faydaiarını okursan ben herkese tavsiye ederim ayrıca grip olmuştum afedersin balgamlı şekilde bebeğe zarar vercek diye ödüm kopuyodu onu da geçirdi hiç bir ilaç kullanmadan :rapci:

tamam canım aklımda olsun çok sağol:KK19: ben dut pekmezini duymuştum karaciğeri temizlediği için fayda edermiş ama elim değmedi bir türlü alamadım..

kızıl kızamıkçık falan çocuk hastalığı ama kızamıkçık hamilelikte geçirmemek gerekiyor. bebekte büyük hasar bırakıyor. ilk doktora gittiğimizde yapılan tahlilde bağışıklığımız olup olmadığına bakılıyor. mesela ben geçirmişim. Rubella olan tahlil kızamıkçık için yapılıyor

Back
X