- 13 Ocak 2012
- 682
- 331
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek bebeğe işaretmiş canımselam hamişler nasıl gidiyor hamilelik.
doktor randevumuzu da atlattık kalp atışlarımızı duyduk çok sukur.
ama birşey sormak istiyorum. oturarak çalışıyorum bugun ılk defa fark ettım. sandalyede dık oturup kasıklarımı bıraz sıkıştırınca boyle pıt pıt pıt dıye hızlı hızlı bır segirme oluyor sag tarafımda ama kasıkta degıl alt karında bu ne olakı.
Hangi firma canim o? Söylesen de aklimizda olsa.Çok fazla sahtekarlık dönüyor. Süt aldığın firmalara mail atıp bu durum hakkında bilgi alabilirsin mesela. Gdo'lu yem mi demezsin, slaj yüzünden şeker hastası olan hayvanlar mı demezsin. Mesela çok büyük kurumsal bir firma var, entegre üretim yapan (et/süt) yemini de kendi üretir fakat Gdo'ludur. (Isim vermeyeyim) Aynı firmanın bünyesinde çalışan arkadaşım, SKT geçmiş sarkuteri ürünlerinin yeme karistirildigini söylemişti. Doğruluğu tartisilabilir. Yine başka bir firmanın çocuklara yönelik meyveli yogurtlarinda renklendirme amaçlı karminik asit kullanılıyordu. Tabiî bunlar içindekiler kısmında kodlandigi için arastirmiyoruz haliyle. Nereye çeksen sakız gibi uzayıp gidecek ve tartışmaya çok açık bir konu o yüzden sadece vicdana ve araştırmaya kalmışız diyebiliyorum.
erkek bebeğe işaretmiş canım
İlk bebeğimi 3. Ay bittiğinde hissetmiştim hareketini bakalım bu ne Zaman belli edecek :)
nesbay cok dikkat et oglunu gonderme artik okula.
Hatta mumkunse anneanne babanne falan yok mu? Onlarda kalsin bir sure. Allah korusun bebek aldirmak falan. ..önlemini al.
iyotsuztuz , canim benim de hep dusuktur tansiyonum. Kizimda da 8/5 falandi hep, hatta 4 e bile dusmustu bir ara. Ama hamilelikte dusuk tansiyon kabul edilebilir bir durum. Tehlikeli olan yuksek olmasi, erken doğuma falan da sebep oluyor. Saglik ocaginda diyorlardı surekli böylesi daha iyi diye
Bizim burada da koylu pazari oluyor. Organik pazar değil de koylulerin kendi yetistirdigi urunleri sattiklari birpazar. Zirai ilac satan bir tanidigimiz koylulerin deli gibi ilac aldigini, cok bilincsiz kullandiklarini soylemisti. Marketler vs yine bir nebze denetimden geciyor ama bunlarinki cok kotu demisti. Odur budur ben de almam o pazardan.Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yani. Bize çok yakın köyler,çiftlikler var süt oradan geliyor hatta eşim bugün de manda sütü getirmiş ondan da yoğurt yapacaktım .Hayvanları ne şartlarda yemliyorlar ne gibi işlemlerden geçiyor bilmiyorum tabiki. En iyisi ben de kutu sütten mayalayayım,doğumdan sonra eski düzene geçerim.
Himm olabilir o zaman. Dr ne dedi peki? D vitamini falan hamileyken verilmiyor benim bildigim. Gerci yaz geldi gunluk guneslenmeyle halledebilirsin herhalde. D vitamini cok etkiliyor vücudu, benim de dusuktu hamilelikten önce kullandim ilac. Yukselmistir insallah tekrar baktirmadim.Ben arada sallanmasam gözüm falan kararmasa sorun etmeyeceğim de.
Bu hafta tahliklerimi tekrarladım b12 demir ve d vitamini düşük çıktı. Belki ondan oluyodur.
Yapiyorum evet. % 100 uyamasam da çoğunlukla bagliyim diyete. Asermem falan yok da. Yediklerim erimiyor bende. Tugla gibi. Motor hacmi dusuk geliyor galiba. En azindan kilo alimini durdurdum cok sukur. Iki haftada iki kilo almistim 4-6 arasi :))) amacim 69,4'e geri donmek 12.haftaya kadar. Bu sabah 70,6 idim aksamlari yuruyuse baslasam daha hafif hissedicem kendimi.3. Aydan sonra şu hale kıyasla daha enerjik olunuyormuş. Ben de öyleyim. 2 saat dışarıda kalsam 5 saat yatıyorum.Gebeliği öğrenince sporu da bıraktım. 3. Aydan sonra başlarım diye şimdi de eşim izin vermiyor. Doktora götürdüm yanımda ikna olsun onunla konuşsun diye yine Nuh diyor peygamber demiyor. Canım sen zaten diyet yapıyordun galiba? Benim doktorum da dengeli beslenir ve vücudunun ihtiyacı olan her şeyi sağlarsan, asermezsin. Dolayısıyla gereksiz kilo da almazsın dedi. Ben de diyetisyene gideceğim. Tahlillere göre bir liste alacağım.
Yapiyorum evet. % 100 uyamasam da çoğunlukla bagliyim diyete. Asermem falan yok da. Yediklerim erimiyor bende. Tugla gibi. Motor hacmi dusuk geliyor galiba. En azindan kilo alimini durdurdum cok sukur. Iki haftada iki kilo almistim 4-6 arasi :))) amacim 69,4'e geri donmek 12.haftaya kadar. Bu sabah 70,6 idim aksamlari yuruyuse baslasam daha hafif hissedicem kendimi.
Off ben de oyle. Yogurt ayran vs midemi eksitiyor zaten. Sut de icemiyorum kalsiyumsuzluktan olecegim herhalde.ben tum günü mu tost ve gozlemeyle geciriyorum sut yogurt ceviz vs vs hic birinin adıni duymak istemiyorum canım biseyler ceksin diye yemek sitelerinde geziyorum ama nafile ölüyoooom açlıktan
Arkadaslar lifli beslenme konusunda su nesfit vs gevrekler hakkinda bilginiz var mi?
Benim bulantilar ve tiksinmelerden oturu beslenmem pek saglikli degil.
Bağırsak sorunu yasiyorum haliyle. Ozur dileyerek soyluyorum bir ishal bir kabiz oluyorum.
Bu ürünlerin lif oranı yuksek diye biliyorum ama hic tuketmedim.
Saglikli midir? Onerebileceginiz bir cesidi var mi?