- 6 Eylül 2015
- 2.688
- 3.866
- 83
cordeliac hakli yusra nevracim. Basilmadik nokta birakmamis galiba Deniz :)))
Oy oy oy gezsin annesi. Şimdi yer geniş, ilerleyen aylarda daralacak. Şimdiden keyfini çıkartıyor Deniz kuzucuk.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cordeliac hakli yusra nevracim. Basilmadik nokta birakmamis galiba Deniz :)))
Cok kilo alirsin bak dobis dobis olursun
Sonra vay efendim ben dogum kilolarimi veremiyorum yok eski kiyafetlerime sigamiyorum diye aglarsin( doktorumun laflari bunlar hep )
![]()
Ben zaten tombişim. Galıba doğuma kadar bin kilo olurum. Tatlı hariç hersey yıyebılıyorum. Tatlıdan çikolatadan pastadan çok fena tiksindim. Zamanında çok yemişim demekki.Cok kilo alirsin bak dobis dobis olursun
Sonra vay efendim ben dogum kilolarimi veremiyorum yok eski kiyafetlerime sigamiyorum diye aglarsin( doktorumun laflari bunlar hep )
![]()

Şimdiden çok teşekkürler canım benim.
Şu an için minimum iki sene buradayız. Eşimin kuzeni de, eşim de veteriner.
Burada aynı zamanda besicilik tesisleri var. 7 ay oldu geleli zaten çoğu zaman dışarıdayız eşimin işleri yüzünden de. Bir sonraki rota neresi olur ben de bilmiyorum.
Aslında gezmek için tarihi açıdan çok güzel bir yer. Şu ara ünlülerin yeni rotası olmuş adeta ama kış çok ağır geçiyor. Hâlen soğuk mesela. Bi' artısı da Gürcistan'a çok yakın olması. Benim ailem de Artvin'li, biz de Gürcü'yüz. Benim aksime eşim çok seviyor burayı daha doğrusu inekleri, danaları mı desem bilemedim. :)
Cok kilo alirsin bak dobis dobis olursun
![]()
beni esimde artvinli gürcü bu yaz gidecektik ama maalesef iptal ettik 5 yıldır hep niyet edip organize edemiyoduk bu sene ettik ama bebisimiz var seneye belkiŞimdiden çok teşekkürler canım benim.
Şu an için minimum iki sene buradayız. Eşimin kuzeni de, eşim de veteriner.
Burada aynı zamanda besicilik tesisleri var. 7 ay oldu geleli zaten çoğu zaman dışarıdayız eşimin işleri yüzünden de. Bir sonraki rota neresi olur ben de bilmiyorum.
Aslında gezmek için tarihi açıdan çok güzel bir yer. Şu ara ünlülerin yeni rotası olmuş adeta ama kış çok ağır geçiyor. Hâlen soğuk mesela. Bi' artısı da Gürcistan'a çok yakın olması. Benim ailem de Artvin'li, biz de Gürcü'yüz. Benim aksime eşim çok seviyor burayı daha doğrusu inekleri, danaları mı desem bilemedim. :)
bende artvinliyim ve gürcüyüm
Ooo gelsin hemşeriler. Biz de Borçka'liyiz.
bizdebeni esimde artvinli gürcü bu yaz gidecektik ama maalesef iptal ettik 5 yıldır hep niyet edip organize edemiyoduk bu sene ettik ama bebisimiz var seneye belki
benim nüfus cuzdanimda da artvin borcka yaziyo ama ben Sakaryalım bulgaristan gocmeniyimOoo gelsin hemşeriler. Biz de Borçka'liyiz.
süper ya ne kadar artvinli varbeni esimde artvinli gürcü bu yaz gidecektik ama maalesef iptal ettik 5 yıldır hep niyet edip organize edemiyoduk bu sene ettik ama bebisimiz var seneye belki
benim anne tarafım borçkalı ve gürcü aslında ben hopa da doğup büyüdüm. tüm çocukluğum orada geçti sonra üni sebebiyle ankaraya geldim. çoooook özlüyorum.Ooo bütün Artvin'liler burada toplanmış. Valla benim dibimde en son ne zaman gittin dersen, geçen yaz. O da Batum'a giderken, dedeciğimle anneannemin mezarına ziyarete günübirlik. Ruhları şad olsun. Bu yakında nasipse yine gideceğiz.
geçen yıl düğün yüzünden gidemedim ben bu yıl kesin gitmeyliyim çok özledim.Ay neresinden demeyeceğim. Akraba çıkacağız herhalde.
Profil fotoğrafımı bile geçen yaz orada çekilmiştim.
benim nüfus cuzdanimda da artvin borcka yaziyo ama ben Sakaryalım bulgaristan gocmeniyim
birde borçka yazıyo yaaaa çok tatlıyızbenim nüfus cuzdanimda da artvin borcka yaziyo ama ben Sakaryalım bulgaristan gocmeniyim
es halinden artvin borcka güreşen köyüEs halinden mi? Benimkinde de Tunceli yazıyor şu an aynı halden.
hiç gittiniz mi pekies halinden artvin borcka güreşen köyü
sorma sorma tatlilik akiyo her yerimizdenbirde borçka yazıyo yaaaa çok tatlıyız