• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Merhaba hanımlar. Dün güle oymaya gittiğimiz rutin kontrolümde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. Halbuki bulantılarım hafiflemiş olsada devam ediyordu. Tamda bu sebepten geçen perşembe yakın bir hastanede bebeği kontrole gitmiştim ve kalbi atıyordu. Bu yüzden dün çok rahattım. Maalesef bugün kürtaj oldum. Yedi ay arayla ikinci kürtajım. Psikolojim artık kaldırmayacağından hamilelik fikrine artık sıcak bakamıyorum. İlerde ne düşünürüm bilemem.
Sizler sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip, sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.
iyotsuztuz iyotsuztuz beni listeden çıkar arkadaşım. Sevgiler.

Arkadaşlar gebelikte semiz otu tuketiminin bir zarari var mi? Daha once bilmeden naneye yuklendim yine oyle olsun istemiyorum.
Internetten bakindim ama sadece bir yorumda yenmemesi gerektigi yazıyordu.

Canım ben bol miktarda folik asit içerir diye biliyorum. Nane içinde benim doktorum bulantım olursa, nane kokusu koklayabileceğimi söyledi. Hattâ bir hamilelik uygulaması yükledim, orası da ılık nane çayı tavsiye ediyor bulantı için bu haftalarda.

Ben ilk haftalarda bilmiyorken delicesine hurma tükettim. Hurma çok yoğun oksitosin içeriyor üstelik. Allah'a şükür bir şey olmadı. Bitkilerden bir adacayi zararlı diye biliyorum. O da tıbbi adacayi denen türü.

Ayıptır söylemesi canım sürekli makarna, patates, ketçap, mayonez çekiyordu. Hattâ dalga geçiyordum, bu çocuk doğuştan öğrenci olacak herhalde diye. Bugün canım incir istedi uzun zaman sonra. O da zararlı mı bilmiyorum. Bu mevsimde bulmak da imkânsız zaten. :(

Merhaba hanımlar. Dün güle oymaya gittiğimiz rutin kontrolümde bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim. Halbuki bulantılarım hafiflemiş olsada devam ediyordu. Tamda bu sebepten geçen perşembe yakın bir hastanede bebeği kontrole gitmiştim ve kalbi atıyordu. Bu yüzden dün çok rahattım. Maalesef bugün kürtaj oldum. Yedi ay arayla ikinci kürtajım. Psikolojim artık kaldırmayacağından hamilelik fikrine artık sıcak bakamıyorum. İlerde ne düşünürüm bilemem.
Sizler sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirip, sağlıcakla bebeklerinizi kucağınıza alın inşallah.

Geçmiş olsun arkadaşım. Allah sabır versin. Dilediğin ve kendini hazır hissettiğin zamanda bebeğine kavuşursun ve seni bırakmaz. Ne diyeceğimi bilemiyorum artık gerçekten. Içim burkuluyor, böyle haberler geldikçe. Bugün bir arkadaşımız daha meleğini kaybetti. Tez zamanda hepinizin güzel haberlerini alırız, inşallah.

Kızlar hamile kaldığıMDAn beri gordugum ruyalar , ruyamda eşim muz getirdi eve erkek derler, kedi kucağıma oturdu kız derler, altın bilezik taktı eşim bana kolumda da var 5 bilezik erkek derler, makas gördüm kız derler, silah gordum elime aldim erkek derlerr,bir suru tavuk ve boyle civcivin biraz buyugu evden bahceye cikariuom vee e dün gecede bi yerde kendime başörtüsü takıyordum oda uzun ömürlü kız çocuğuna isaretmis eee şimdi hangisine inanacam .tövbe Yarabbim ama domateste görmüştüm bence kız çünki başörtüsü ve tavuk aklımda yokken ne anlama geldiğini bilmeden gördüm bu rüyayı böyle eşarp örtü takip kız bebeği olan oldumu canlarim

cok gecmis olsun cok üzüldüm

Canim ne denirki şok oldum inan,geçmiş olsun Rabbim sana hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin ,

Bugün ne kadar karanlık oldu böyle allahım bebeğini kaybeden arkadaşlarımıza sabırlar ve tez Zaman'da kucaklarına sağlıklı bebekler versin, diğer arkadaşlarda sağlıkla bebeklerini dünyaya getirsin inş.

Kızlar hamile kaldığıMDAn beri gordugum ruyalar , ruyamda eşim muz getirdi eve erkek derler, kedi kucağıma oturdu kız derler, altın bilezik taktı eşim bana kolumda da var 5 bilezik erkek derler, makas gördüm kız derler, silah gordum elime aldim erkek derlerr,bir suru tavuk ve boyle civcivin biraz buyugu evden bahceye cikariuom vee e dün gecede bi yerde kendime başörtüsü takıyordum oda uzun ömürlü kız çocuğuna isaretmis eee şimdi hangisine inanacam .tövbe Yarabbim ama domateste görmüştüm bence kız çünki başörtüsü ve tavuk aklımda yokken ne anlama geldiğini bilmeden gördüm bu rüyayı böyle eşarp örtü takip kız bebeği olan oldumu canlarim
Allah hayırlara çıkarsın birazda bilinçaltının oyunları tabi çok düşününce insanın rüyalarınada yansıyor :KK48: ilk çocuk mu inş gönlünüzden geçen olur. Ben nedense kız olacağına hiç şüphe duymuyorum his olarak ama hiçbir dileğim yok sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun yeter diyorum bakalım neler olacak:KK54:

Canım ben bol miktarda folik asit içerir diye biliyorum. Nane içinde benim doktorum bulantım olursa, nane kokusu koklayabileceğimi söyledi. Hattâ bir hamilelik uygulaması yükledim, orası da ılık nane çayı tavsiye ediyor bulantı için bu haftalarda.

Ben ilk haftalarda bilmiyorken delicesine hurma tükettim. Hurma çok yoğun oksitosin içeriyor üstelik. Allah'a şükür bir şey olmadı. Bitkilerden bir adacayi zararlı diye biliyorum. O da tıbbi adacayi denen türü.

Ayıptır söylemesi canım sürekli makarna, patates, ketçap, mayonez çekiyordu. Hattâ dalga geçiyordum, bu çocuk doğuştan öğrenci olacak herhalde diye. Bugün canım incir istedi uzun zaman sonra. O da zararlı mı bilmiyorum. Bu mevsimde bulmak da imkânsız zaten. :KK43:
Mayonez yiyormusunuz ya ben bilinçaltıma yasak diye kodlamışım bugün yemekhanedeki Rus salatasının yanından gözyaşları içinde almadan geçtim :63:şimdide Can'ım ketçaplı mayonezli makarna çekti hadi bakalım günahı boynuna:KK45: şaka tabii ki de zararlı değilse bende yiyeyim ya :kk77:

Sizlerdede bebegin oldugu yerde batma hissi oluyormu? Buarada bebegini kaybeden arkadaslar Allah sabir versin. Cok zor bir psikoloji verende alanda Rabbim.sevinclerimizi yarim birakmasin insallah.

Cok geçmiş olsun, cok uzuldum.
Allah en hayirli zamanda, saglikli bir sekilde yeniden nasip eder insallah.

Mayonez yiyormusunuz ya ben bilinçaltıma yasak diye kodlamışım bugün yemekhanedeki Rus salatasının yanından gözyaşları içinde almadan geçtim :63:şimdide Can'ım ketçaplı mayonezli makarna çekti hadi bakalım günahı boynuna:KK45: şaka tabii ki de zararlı değilse bende yiyeyim ya :kk77:
Cig yumurta icerdiginden mayonez pek uygun degil.
Tabi tadimlik miktarlarda neden olmasin.

Şimdi acayip canım. Çekti yaaa böyle Kızartma falan
Iyi giderdi

Sizlerdede bebegin oldugu yerde batma hissi oluyormu? Buarada bebegini kaybeden arkadaslar Allah sabir versin. Cok zor bir psikoloji verende alanda Rabbim.sevinclerimizi yarim birakmasin insallah.
Az önce resmen bağırdım Ayy diye sağ kasigima sanki kramp girdi acayip oluyor yaaa

Artık yiyemiyorum. :KK70::KK70:
Benim yiyecek dedektörü bir eşim var. Geçen ay marketten almaya kalkarken, izin vermedi. O arada kaynım yurtdışından geliyordu. Ona yumurtasız mayonez siparişi vermişti. Onu da kayınvalidemin evinde unuttuk. Mayonez maceram çok kısa sürdü. :KK67:
Bilmiyorum burada var mı. Makro market tarzı yerlerde vardır galiba. Mayola mı neydi markası. Evde de yapmaya çalıştım ama bir şeye benzemedi.

Onun dışında çiğ/bakteri üreten hayvansal gıdalar tabiî yasak. :stop:

Bebeğimi kaybedrn arkadaşlara çok üzüldüm. Rabbim sağlıkla göbüşünüzü tekrar doldursun inş. Ben hiçbir şey yiyemiyorum 2. Gebeliğim kızım 7 yaşını bitirdi. Onda kesinlikle bulantım olmamıştı ama bunda resmen yatak yorgan yatıyorum.

Şimdi acayip canım. Çekti yaaa böyle Kızartma falan

Iyi giderdi

O da yasak. :KK70::KK70::KK70:

Sera'nın dışı alüminyum folyo içi kağıt olan fırın kağıdı var, ben patatesleri dilimleyip zeytinyağı ve tuzla ona sarıp fırında pişiriyorum. Kızarmış patatesten güzel oluyor vallahi.

Içi kağıt çünkü alüminyum folyo da yasak.
YAŞASIN YASAKLAR. :KK70::KK70::KK70:

O da yasak. :KK70::KK70::KK70:

Sera'nın dışı alüminyum folyo içi kağıt olan fırın kağıdı var, ben patatesleri dilimleyip zeytinyağı ve tuzla ona sarıp fırında pişiriyorum. Kızarmış patatesten güzel oluyor vallahi.

Içi kağıt çünkü alüminyum folyo da yasak.
YAŞASIN YASAKLAR. :KK70::KK70::KK70:
Simdi komsum bana kizartma getirmis, evde de yalnizim. Napayım yemeyim mi?
Ziyan mi olsun? Cope mi dokeyim ?:KK76::KK45::KK53:
Zaten aclik sinirinda hayat sürüyorum, hic affetmeyecegim, yasaklara selam olsun:KK55:

Çok geçmiş olsun arkadaşım.
İyi bak kendine.

Back
X