• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Cok kilo alirsin bak dobis dobis olursun:p:KK8:
Sonra vay efendim ben dogum kilolarimi veremiyorum yok eski kiyafetlerime sigamiyorum diye aglarsin:rolleyes: ( doktorumun laflari bunlar hep ):confused:
Sonra vay efendim ben dogum kilolarimi veremiyorum yok eski kiyafetlerime sigamiyorum diye aglarsin:rolleyes: ( doktorumun laflari bunlar hep ):confused:
Ben zaten tombişim. Galıba doğuma kadar bin kilo olurum. Tatlı hariç hersey yıyebılıyorum. Tatlıdan çikolatadan pastadan çok fena tiksindim. Zamanında çok yemişim demekki. :halay::hamarat::KK70:

Şimdiden çok teşekkürler canım benim.
Şu an için minimum iki sene buradayız. Eşimin kuzeni de, eşim de veteriner.
Burada aynı zamanda besicilik tesisleri var. 7 ay oldu geleli zaten çoğu zaman dışarıdayız eşimin işleri yüzünden de. Bir sonraki rota neresi olur ben de bilmiyorum.

Aslında gezmek için tarihi açıdan çok güzel bir yer. Şu ara ünlülerin yeni rotası olmuş adeta ama kış çok ağır geçiyor. Hâlen soğuk mesela. Bi' artısı da Gürcistan'a çok yakın olması. Benim ailem de Artvin'li, biz de Gürcü'yüz. Benim aksime eşim çok seviyor burayı daha doğrusu inekleri, danaları mı desem bilemedim. :)
:KK57: bende artvinliyim ve gürcüyüm

Doktor, doktor değil tam bir moral bükücü.
Ben olsam parası neyse vereyim, Ebru Şallı gibi olacaksın. Gören senden doğum belgesi isteyecek, inanmayacak anne olduğuna de, motive et beni, derdim. :KK70::KK70::KK70:

Şimdiden çok teşekkürler canım benim.
Şu an için minimum iki sene buradayız. Eşimin kuzeni de, eşim de veteriner.
Burada aynı zamanda besicilik tesisleri var. 7 ay oldu geleli zaten çoğu zaman dışarıdayız eşimin işleri yüzünden de. Bir sonraki rota neresi olur ben de bilmiyorum.

Aslında gezmek için tarihi açıdan çok güzel bir yer. Şu ara ünlülerin yeni rotası olmuş adeta ama kış çok ağır geçiyor. Hâlen soğuk mesela. Bi' artısı da Gürcistan'a çok yakın olması. Benim ailem de Artvin'li, biz de Gürcü'yüz. Benim aksime eşim çok seviyor burayı daha doğrusu inekleri, danaları mı desem bilemedim. :)
beni esimde artvinli gürcü bu yaz gidecektik ama maalesef iptal ettik 5 yıldır hep niyet edip organize edemiyoduk bu sene ettik ama bebisimiz var seneye belki

beni esimde artvinli gürcü bu yaz gidecektik ama maalesef iptal ettik 5 yıldır hep niyet edip organize edemiyoduk bu sene ettik ama bebisimiz var seneye belki

Ooo bütün Artvin'liler burada toplanmış. Valla benim dibimde en son ne zaman gittin dersen, geçen yaz. O da Batum'a giderken, dedeciğimle anneannemin mezarına ziyarete günübirlik. Ruhları şad olsun. Bu yakında nasipse yine gideceğiz.

Ooo bütün Artvin'liler burada toplanmış. Valla benim dibimde en son ne zaman gittin dersen, geçen yaz. O da Batum'a giderken, dedeciğimle anneannemin mezarına ziyarete günübirlik. Ruhları şad olsun. Bu yakında nasipse yine gideceğiz.
benim anne tarafım borçkalı ve gürcü aslında ben hopa da doğup büyüdüm. tüm çocukluğum orada geçti sonra üni sebebiyle ankaraya geldim. çoooook özlüyorum.

Back
X