• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Simdi komsum bana kizartma getirmis, evde de yalnizim. Napayım yemeyim mi?
Ziyan mi olsun? Cope mi dokeyim ?:KK76::KK45::KK53:
Zaten aclik sinirinda hayat sürüyorum, hic affetmeyecegim, yasaklara selam olsun:KK55:

Işin şakası tabiî canım. Vallahi canım çekse dayanamayacak gibi olsam mayonez şişesini kafama bile dikerim. :eğlence:

Üzerine ketçap da sık ama, yalnız kalmasın. :KK16:

Zaten aclik sinirinda hayat sürüyorum, hic affetmeyecegim, yasaklara selam olsun:KK55:
Kızartma nadir yenebilir ya söylemesi ayıp dün yemekhanede vardı şöyle bol yoğurtlu hiç affetmedim ve hiç pişman değilim:rapci:

Artık yiyemiyorum. :KK70::KK70:
Benim yiyecek dedektörü bir eşim var. Geçen ay marketten almaya kalkarken, izin vermedi. O arada kaynım yurtdışından geliyordu. Ona yumurtasız mayonez siparişi vermişti. Onu da kayınvalidemin evinde unuttuk. Mayonez maceram çok kısa sürdü. :KK67:
Bilmiyorum burada var mı. Makro market tarzı yerlerde vardır galiba. Mayola mı neydi markası. Evde de yapmaya çalıştım ama bir şeye benzemedi.

Onun dışında çiğ/bakteri üreten hayvansal gıdalar tabiî yasak. :stop:
Bulsam da alsam sana nasıl hayır dua ederim var ya:halay:

Sizin yemekhaneyi canım çekti benim yalnız. Nerede bu? :confused:
Bizim yemekhane efsanedir ya evde yemek yapamıyorum zaten yavrumun bütün rıskını devlet babası veriyor çok şükür:halay:ankaradayım Can'ım gelebilirsen misafir ederim öğle yemeğine :KK76:

Ben şimdi Kars'tayım. Lanet yerdeki kaynaklar kısıtlı. Bulursam gönderirim söz olsun. Hattâ yine bi' formül deneyeceğim. Sağlam bir şey tutturursam yapar gönderirim.
Ay düşünmen yeter ne tatlısın lakin ben daha kolay bulurum gibi haftasonu macrocentera bakayım bulursam asıl ben sana göndereyim :KK50:

Bende onu dusunuyorum dolabima esim ve ben sigmiyoruz bir suru esyamiz var mecbur bir dolap alacagim cekmece ihtiyaci icinde sifoniyer olacak o minnak esyalara bari odasini alayim parcar parca olmasin bide yerimde musait bos bir odam var
ben miğde bulantılardan ve kusmakdan daha hiçbişey düşünemiyorum ..şu dönem geçsin ilerleyen aylarda inşallah odaklanacağım

Ay düşünmen yeter ne tatlısın lakin ben daha kolay bulurum gibi haftasonu macrocentera bakayım bulursam asıl ben sana göndereyim :KK50:

Ay vallahi. Ilaç gibi gelir. Hattâ şimdi arattım şöyle bir, Ankara'da Ezgi Gıda diye bir kuruluş yumurtasız mayonez yapıyormuş. Patent falan almışlar. Makro'da bulamazsan bu da alternatif olabilir zaten tam yerindesin. Annelik bizi ne hallere sokuyor kurban olduğumun Yaradan.

İzmir'deyken umurumda olmazdı ama buraya geldiğim zamandan beri avm aşeriyorum, didik didik etme hayalleri kuruyorum resmen. :KK43: İnsan ulaşamadığının delisi oluyormuş hakikaten. Makro deyince bile içim gıdıklanıyor. Hüzünleniyorum.

1 ay önce Koton açıldı. Açıldığı gün bildiğin yağmalamış insanlar, 1 hafta önce de Gratis açılmış. 1 haftadır etrafımdaki herkes bunu konuşuyor, kitliktan çıkmış gibi. Burada bunlar bile çok büyük olaylar. Yumurtasiz mayonezi kim ne yapsın. :KK43:

Bebegimi meger 6 haftalikken kaybetmisim. Beni acil masaya yatirmak istediler kabul etmedim kendimi toparlayip kurtaj olucam.. Allah bebeginizi size bagislasin insallah saglikli dogum saglikli bebekleriniz olur canlarim cok guzeldi sizlerle vakit gecirmek opuyorum hepinizi :cry:
canım çok üzüldüm çok çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemedim Allah sabır versin tez zamanda yine nasip etsin

Ay vallahi. Ilaç gibi gelir. Hattâ şimdi arattım şöyle bir, Ankara'da Ezgi Gıda diye bir kuruluş yumurtasız mayonez yapıyormuş. Patent falan almışlar. Makro'da bulamazsan bu da alternatif olabilir zaten tam yerindesin. Annelik bizi ne hallere sokuyor kurban olduğumun Yaradan.

İzmir'deyken umurumda olmazdı ama buraya geldiğim zamandan beri avm aşeriyorum, didik didik etme hayalleri kuruyorum resmen. :KK43: İnsan ulaşamadığının delisi oluyormuş hakikaten. Makro deyince bile içim gıdıklanıyor. Hüzünleniyorum.

1 ay önce Koton açıldı. Açıldığı gün bildiğin yağmalamış insanlar, 1 hafta önce de Gratis açılmış. 1 haftadır etrafımdaki herkes bunu konuşuyor, kitliktan çıkmış gibi. Burada bunlar bile çok büyük olaylar. Yumurtasiz mayonezi kim ne yapsın. :KK43:
Aaa Ezgi gıda nokta atışı oldu gimattaymış eşim iş nedeniyle o taraflara uğruyor ikimize de aldırıyorum inş.
Küçük şehirler zor tabii imkanları kısıtlı hele İzmir- Kars çok zıt yerler. Geçici mi gittin temelli mi

Kım dedıkı yasak dıye. Bende yıyorum kızartma. Ketcapda yıyorrum mayonezde. Rus salatasına bayılırım zaten

ferb ferb tatlımm sanada çok geçmiş olsun durumun çok zor sakin ümidini kayıp etme lütfen tamammı.. annem beni doğurmadan evvel tam 4 tane düşük yapmış. piskolojik olarak çok çökmüş beşincide bana hamile kalınca yine çok korkmuş tabii ve doğunca adımı dilek koymuşlar 7 tane kurban kesmişler :) . sakın ümidini kayıp etme Allahım sağlıklı bir gebelik nasip edecek sanada. bunlarda senin sınavın diye düşün.

Aaa Ezgi gıda nokta atışı oldu gimattaymış eşim iş nedeniyle o taraflara uğruyor ikimize de aldırıyorum inş.
Küçük şehirler zor tabii imkanları kısıtlı hele İzmir- Kars çok zıt yerler. Geçici mi gittin temelli mi

Şimdiden çok teşekkürler canım benim.
Şu an için minimum iki sene buradayız. Eşimin kuzeni de, eşim de veteriner.
Burada aynı zamanda besicilik tesisleri var. 7 ay oldu geleli zaten çoğu zaman dışarıdayız eşimin işleri yüzünden de. Bir sonraki rota neresi olur ben de bilmiyorum.

Aslında gezmek için tarihi açıdan çok güzel bir yer. Şu ara ünlülerin yeni rotası olmuş adeta ama kış çok ağır geçiyor. Hâlen soğuk mesela. Bi' artısı da Gürcistan'a çok yakın olması. Benim ailem de Artvin'li, biz de Gürcü'yüz. Benim aksime eşim çok seviyor burayı daha doğrusu inekleri, danaları mı desem bilemedim. :)

insallah risk taşımıyoruzdur dua ediyorum hepimiz icin inan canım benim yasim 34 ve kanda pihtilasma var genetik testlerde sıkıntı var o yuzden biraz tedirgin oldum 27 haziranda randevum var Allah yardımcımız olsun
amin canım inşallah bende 34 um bu arada ve ilk bebişim olacak inşallah. hayırlısıyla bütün sonuçlarımız tertemiz çıkacak inşallah:KK36:

Kım dedıkı yasak dıye. Bende yıyorum kızartma. Ketcapda yıyorrum mayonezde. Rus salatasına bayılırım zaten
Cok kilo alirsin bak dobis dobis olursun:p:KK8:
Sonra vay efendim ben dogum kilolarimi veremiyorum yok eski kiyafetlerime sigamiyorum diye aglarsin:rolleyes: ( doktorumun laflari bunlar hep ):confused:

Back
X