• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
D dorti ben munurol kullandım. Gece yatmadan tuvalete gidiyorsun sonra bi bardak suda eritip içiyorsun ondan sonda sabaha kadar tuvalete gitmiyorsun. O ilaç mesanede kalkıp orda ki zararlı bakterileri temizliyor ve bitiyor
Bulantı falan yapmaz değilmi ilaç. İlk defa içecegımde. Bır hafta sonra bır daha tahlıl yapılacakmış. İşe yarıyormu barı bu ilaç.

Bulantı falan yapmaz değilmi ilaç. İlk defa içecegımde. Bır hafta sonra bır daha tahlıl yapılacakmış. İşe yarıyormu barı bu ilaç.
Mrb ilac bulanti yapmiyor zaten recetesiz satiliyor cunku turkiyede de amtibiyotik grubu kabul edilmiyor..cok kullandim gebelerde veriliyor..ama ilaci icmeden once mesaneni iyice bosalt ve ertesi gun idrardan sonra bol bol su ic..tati da kotu degil

kızlar dün ki kayıp haberleri beni çook etkiledi içim hiç rahat değil:KK43: ben en son 6 haftalıkken doktora gitmiştim, o zaman kalp atışlarını belki duyarız belki duyamayız ama haftaya gelirsen dinleriz demişti, yolk kesesini göstermişti sağlıklı bir gebelik felan demişti. gelin görün ki ben hala doktora gidemedim sebebi de doktor çıkışı eşimle çok fena kavga etmemiz :KK67:odunluklarını sıralamak istemiyorum ama bayramdan sonraya kadar götürme niyetinin olmadığını biliyorum:oha: o zamana kadar 12 haftalık olacak, şimdi sen git diyeceksiniz aynı yerde çalışıyorum bir yerlere kaybolma şansım da yok:KK43: ya ben ne yapayım hiç bilemiyorum ailemden de uzağım :KK64:bebeğimi çook merak ediyorum:anne:

Kızlar benim kasigim ara ara çok ağrıyor hatta yatakta dönerken bile ağrıyor .2 dk yürüdüm ağrıyor dünden beri oldu salı randevu var normal,miki
Ilk 4-5 hafta civari agrilar normal ama gecmezse devam ederse kanama olursa dr git..bol bol su ic..idrarda koku sari renk varmi bak gerekirse idrar tetkiki..tit yani ver..idrar yolu enf icin ginde yarim limonu suya koyup iciyorum..idrar asidik yapip mikroplarin cogalmasini engelliyor..tavsiye ederim

kızlar dün ki kayıp haberleri beni çook etkiledi içim hiç rahat değil:KK43: ben en son 6 haftalıkken doktora gitmiştim, o zaman kalp atışlarını belki duyarız belki duyamayız ama haftaya gelirsen dinleriz demişti, yolk kesesini göstermişti sağlıklı bir gebelik felan demişti. gelin görün ki ben hala doktora gidemedim sebebi de doktor çıkışı eşimle çok fena kavga etmemiz :KK67:odunluklarını sıralamak istemiyorum ama bayramdan sonraya kadar götürme niyetinin olmadığını biliyorum:oha: o zamana kadar 12 haftalık olacak, şimdi sen git diyeceksiniz aynı yerde çalışıyorum bir yerlere kaybolma şansım da yok:KK43: ya ben ne yapayım hiç bilemiyorum ailemden de uzağım :KK64:bebeğimi çook merak ediyorum:anne:
Esine cokkk agrin var desen is yerinde fenalik gecirsen filan ise yarar miki

Esine cokkk agrin var desen is yerinde fenalik gecirsen filan ise yarar miki

yok canım ya yemez ki 2 hafta önce biraz sıkıntım vardı yani arkadaşlarım rahatsız olduğumu anladı ama eşim hiç oralı olmadı sormadı bile:KK43: birde önceki gebeliğimde çok bulantı kusma ve koku hassasiyetim vardı bunda hiç bişey yok normal mi bu onu da bilmiyorum...

evde olan arkadaslar nasıl vakit geciriyosunuz ev isi yapmıyorum cok fazla tv basinda ve burada zaman geciriyorum dışarı cikamiyorum cok sicak tansiyonum dusuyo ne yapsam bilemedim
Kan akimi rahme dogru gidiyor yani damarlanma basliyor ondan tansiyon dusuyor bol bol su arada da hafif tuzlu ayran iyotsuz tuz kullanmayin normal tuz mkunse cankiri kaya tuzu icinde deniz tuzu yada gol gibi katki maddesi yok..ayaklarini pufa uzatip otur gun icinde..az az ama slk yemeliyiz ..

Eşine resti çekip sen çocuğunu merak etmiyorsan gelme ben gidip bakıcam desene Can'ım. Ne demek götürmeyecekmiş

Bende 6 haftalıkken Dr gittim vajinal ultrasyon ile kalp atışını gördüm 1 ay sonra gel demişti haftaya gidicem bence 12 haftayı beklemeyin yapılacak testler olabilir geç kalmayın

yok canım ya yemez ki 2 hafta önce biraz sıkıntım vardı yani arkadaşlarım rahatsız olduğumu anladı ama eşim hiç oralı olmadı sormadı bile:KK43: birde önceki gebeliğimde çok bulantı kusma ve koku hassasiyetim vardı bunda hiç bişey yok normal mi bu onu da bilmiyorum...
..bir dro olarakher baktigim gevenin esini de usg de yanina aliyorum zaten 10haftaya kadar bakiyoruz bizim hast ve yaninda bilhassa yatsin dinlensin bak babaginiz bu bu senin de cocugun diyorum...annaelik dogystan babalik so radan ogreniyor malesef..cok uzuldum senin icin ne yapsak bilemedim ama 12 hafta gec olabilir ..kontrol icin

Kan akimi rahme dogru gidiyor yani damarlanma basliyor ondan tansiyon dusuyor bol bol su arada da hafif tuzlu ayran iyotsuz tuz kullanmayin normal tuz mkunse cankiri kaya tuzu icinde deniz tuzu yada gol gibi katki maddesi yok..ayaklarini pufa uzatip otur gun icinde..az az ama slk yemeliyiz ..
Teşekkürler

Testlerinin zamamnini kaciracaksan yoksa daha erken git..bhcg yuksekligi gebelik kesesi gorulmesi kalp atisi ve 12 haft tamamlamasi en onemli kriter hamilelikta

Mrb ilac bulanti yapmiyor zaten recetesiz satiliyor cunku turkiyede de amtibiyotik grubu kabul edilmiyor..cok kullandim gebelerde veriliyor..ama ilaci icmeden once mesaneni iyice bosalt ve ertesi gun idrardan sonra bol bol su ic..tati da kotu degil
Tesekkur ederım.

Can'ım öncelikle içini ferah tut sen bu herkesin başına gelecek diye birşey yok ama tabii ki normalde zaten gitmeliydiniz götürmeme bahanesi ne ki ya da kendin gitsen sana ne diyebilir? :KK57: Ben senin yerinde olsam basar giderim aynı işyerindeyse daha iyi işte görsün gittiğini senin ve bebeğinin sağlığını riske atmaya Hakkı yok ki

Eşine resti çekip sen çocuğunu merak etmiyorsan gelme ben gidip bakıcam desene Can'ım. Ne demek götürmeyecekmiş

zaten resti çektiğim için götürmek zorunda kaldı, kalp atışlarını duyamayınca hamile olup olmadığını teyit için mi getirdinden kavgaya tutuştuk, ben emzirdiğim için gebelik satla uyumlu olmazmış dedi dr tabi bunu ben bilmiyordum, gittiğimizde 8 haftalık sanıyordum zaten 1,5-2 aydır küs duruyorduk...

Back
X