• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kayıp olayları ister istemez etkiliyor bizi, insanız her şey bizim için başımıza gelmez diye bir şey yok:KK43: rahat edeceksen gitsene ne güzel eşinde meraklıymış:KK14:
yaa cidden etkilio bide çok hastaydım hiç hissedemedim bişey aklım kaldı açıkcası yarın öğlen gidiyim :KK17:

Tesekkur ederım canım. Ozaman aksam yatmadan önce bır su bardağı suya döküp içecegım. İçmeden önce tuvalete gıdecegım. İçtikten sonra hiç gıtmem. Zaten uyurum heralde. Ama kac saat idraea cıkmamak gerekıyorki
Sabah idrar yapicaksin en az 6 saat kalmali

Sabah idrar yapicaksin en az 6 saat kalmali
Canım sen doktormuydun. Ben şimdiden ikili test korkusu sardı. Acaba yaşdan dolayı yuksek bişey çıkarmı. Yaş 39. Ikıncı çocugumda ense kalınlığı yuksek çıkmıştı. İnşallah bu sefer bır sıkıntı çıkmaz.

kızlar dün ki kayıp haberleri beni çook etkiledi içim hiç rahat değil:KK43: ben en son 6 haftalıkken doktora gitmiştim, o zaman kalp atışlarını belki duyarız belki duyamayız ama haftaya gelirsen dinleriz demişti, yolk kesesini göstermişti sağlıklı bir gebelik felan demişti. gelin görün ki ben hala doktora gidemedim sebebi de doktor çıkışı eşimle çok fena kavga etmemiz :KK67:odunluklarını sıralamak istemiyorum ama bayramdan sonraya kadar götürme niyetinin olmadığını biliyorum:oha: o zamana kadar 12 haftalık olacak, şimdi sen git diyeceksiniz aynı yerde çalışıyorum bir yerlere kaybolma şansım da yok:KK43: ya ben ne yapayım hiç bilemiyorum ailemden de uzağım :KK64:bebeğimi çook merak ediyorum:anne:
Canim ilk once kayiplardan etkilenme burda sevinçlerimizi nasil paylasiyorsak üzüntülerimizide paylasacagiz onlara destek olmamiz lazim.
Ama yazini iki kere okudum sen doktor kontrolune esinden izinsiz gidenedigini mi yazdin sifr bi tartisma yuzuden kimse kusura bakmasin ama ben anne isem karnimdaki bebek icin aslan olurum kimse onun ve benim saglimla ilgili karar veremez ne olursa olsun bence sen kendine gelmelisin ve 9 ay bu adamla nasil bi hamilelik gecireceksin her tartismada hastane doktor yasagi mi koyacak

canım ilk defa bu kadar uzun sürdü yoksa bu kadar küs kalınmaz biliyorum, yaptığı odunluklar diyelim birde bana ve çocuğuna vakit ayırmaması, hamile olunca daha hassas oldum galiba tahammül edemez oldum:KK14:
Ya kimseyi yargilamak istemiyorum ama kucuuk bi bebeğin var 1.5 yasinda benim gozumde bebektur ve sorrumsuz bi baba cocuguyla ilgilenmeyen ve sen yine hamilesin esinden izinsiz doktora gidemeyen bi anne..

canım ilk defa bu kadar uzun sürdü yoksa bu kadar küs kalınmaz biliyorum, yaptığı odunluklar diyelim birde bana ve çocuğuna vakit ayırmaması, hamile olunca daha hassas oldum galiba tahammül edemez oldum:KK14:
Yani ne bileyim daha yumuşak bi şekilde anlatsan. Çünkü hepimiz özünde kütük olan erkeklerle evli olduğumuzdan bence küs kalmak erkelerin akıllanmadınız sağlamıyor

drkavak drkavak soru sordum sana ama ya bilmiosun ya da sallamadin. Neyse.
Ben biraz arastirma yaptim. Harmony ve Prenatal testle ilgili. 10.haftadan itibaren yapiliyormus. Kan ornegiyle çalışılıyor. Harmony yuzdelik ihtimal.prenetal kesin sonuc yaziyor raporunda. Harmony 2 tane trizomiye bakio. 13 18 21. Prenetal 7tane sendrom ve cinsiyet sendromuna da kisir olup olmayacagina da bakio. 10 gunde gelio sonuclari. Fiyat olarak 1600-2200 arasi rakamlar var.
Erken donemde yapilabiliyor olmalarini sevdim. Haftaya doktor kontrolumde soracagim doktoruma.
Bir de CVS varmis ama cok arastiramadim henuz. Cvs ve amniyosentez en dogru sonucu verir demisler. Kizkardesimde ikili uclu dortlu testler riskli cikti ve sivi alindi. Profa gidiordu ve o yapti islemi. Hic sikinti yasamadi. Sivi sonucunda da risk yoktur denildi ve rahat ettik 5 yasindaki kizi simdi.

Canim ilk once kayiplardan etkilenme burda sevinçlerimizi nasil paylasiyorsak üzüntülerimizide paylasacagiz onlara destek olmamiz lazim.
Ama yazini iki kere okudum sen doktor kontrolune esinden izinsiz gidenedigini mi yazdin sifr bi tartisma yuzuden kimse kusura bakmasin ama ben anne isem karnimdaki bebek icin aslan olurum kimse onun ve benim saglimla ilgili karar veremez ne olursa olsun bence sen kendine gelmelisin ve 9 ay bu adamla nasil bi hamilelik gecireceksin her tartismada hastane doktor yasagi mi koyacak

Ya kimseyi yargilamak istemiyorum ama kucuuk bi bebeğin var 1.5 yasinda benim gozumde bebektur ve sorrumsuz bi baba cocuguyla ilgilenmeyen ve sen yine hamilesin esinden izinsiz doktora gidemeyen bi anne..

canım bulunduğum yer yakınında değil hastane, daha önce hep beraber giderdik aramız zaten epeydir bozuk, hastaneye benim zorlamamla gitti gittiğimizde kalp atışlarını duyamayınca hamileliğini teyit için mi geldikten kavgaya tutuştuk, ben zaten hamile olunca o benden beter hamile oluyor,4 yıllık evliyim ve bana bunları yaptığına inanamıyorum önceleri böyle değildi:KK43: benim bunları yazmamın sebebi sadece atladığım gözümden kaçan şeyleri görmek, yoksa ben ona muhtaç bağımlı değilim ki... kafam attığında eve bile almadığım olmuştur:KK14:

zaten resti çektiğim için götürmek zorunda kaldı, kalp atışlarını duyamayınca hamile olup olmadığını teyit için mi getirdinden kavgaya tutuştuk, ben emzirdiğim için gebelik satla uyumlu olmazmış dedi dr tabi bunu ben bilmiyordum, gittiğimizde 8 haftalık sanıyordum zaten 1,5-2 aydır küs duruyorduk...
Iki haftadır biz de limoniyiz. Cok kızıyorum boyle bir durumda beni aglatabildigi icin. Odunluk kutukluk genlerinde var malesef

drkavak drkavak soru sordum sana ama ya bilmiosun ya da sallamadin. Neyse.
Ben biraz arastirma yaptim. Harmony ve Prenatal testle ilgili. 10.haftadan itibaren yapiliyormus. Kan ornegiyle çalışılıyor. Harmony yuzdelik ihtimal.prenetal kesin sonuc yaziyor raporunda. Harmony 2 tane trizomiye bakio. 13 18 21. Prenetal 7tane sendrom ve cinsiyet sendromuna da kisir olup olmayacagina da bakio. 10 gunde gelio sonuclari. Fiyat olarak 1600-2200 arasi rakamlar var.
Erken donemde yapilabiliyor olmalarini sevdim. Haftaya doktor kontrolumde soracagim doktoruma.
Bir de CVS varmis ama cok arastiramadim henuz. Cvs ve amniyosentez en dogru sonucu verir demisler. Kizkardesimde ikili uclu dortlu testler riskli cikti ve sivi alindi. Profa gidiordu ve o yapti islemi. Hic sikinti yasamadi. Sivi sonucunda da risk yoktur denildi ve rahat ettik 5 yasindaki kizi simdi.

Cnm ben yurtdisindayim 35 yas ustu herkeze mutlka yapiyorlar sivi alma isini isini dogru yapan bir doktor oldugu zaman sorun olacagini sanmiyorum

canım bulunduğum yer yakınında değil hastane, daha önce hep beraber giderdik aramız zaten epeydir bozuk, hastaneye benim zorlamamla gitti gittiğimizde kalp atışlarını duyamayınca hamileliğini teyit için mi geldikten kavgaya tutuştuk, ben zaten hamile olunca o benden beter hamile oluyor,4 yıllık evliyim ve bana bunları yaptığına inanamıyorum önceleri böyle değildi:KK43: benim bunları yazmamın sebebi sadece atladığım gözümden kaçan şeyleri görmek, yoksa ben ona muhtaç bağımlı değilim ki... kafam attığında eve bile almadığım olmuştur:KK14:
Anliyorum canim kendi parani kazanan birisin ve senin en pohpohlaman gerekn zaman sanki esin nazlaniyor esin bu ikinci bebeği istemiyor olabilir mi acaba kucuk bi bebeginiz de varmis

Yani ne bileyim daha yumuşak bi şekilde anlatsan. Çünkü hepimiz özünde kütük olan erkeklerle evli olduğumuzdan bence küs kalmak erkelerin akıllanmadınız sağlamıyor

evet akıllandırmıyor galiba da yumuşak bir şekilde anlatma aşamasını kaçırdım ben, konuşmayınca da insan nerden başlayım bilemiyor..

Cnm ben yurtdisindayim 35 yas ustu herkeze mutlka yapiyorlar sivi alma isini isini dogru yapan bir doktor oldugu zaman sorun olacagini sanmiyorum
Evet yine sivi alinacak olsa kardesimin doktoruna gidecegim ben de. Ana karninda bebege kalp ameliyati yapan ilk doktor yanilmiyorsam. Isinde cok iyi zaten. Sivi alimi siradan birsey adam icin.

Iki haftadır biz de limoniyiz. Cok kızıyorum boyle bir durumda beni aglatabildigi icin. Odunluk kutukluk genlerinde var malesef

valla çok zoruma gidiyor, bekarken ki zamanlarımı çok özlüyorum ne hamileliğimi yaşadım ne lohusalığımı:KK43: yani eninde sonunda içlerindeki odunluk çıkıyor dışarı yani insan hiç mi halden anlamaz ya:KK14:kodları bozuk:KK53:

Evet yine sivi alinacak olsa kardesimin doktoruna gidecegim ben de. Ana karninda bebege kalp ameliyati yapan ilk doktor yanilmiyorsam. Isinde cok iyi zaten. Sivi alimi siradan birsey adam icin.
Insallah oyle birseye gerek kalmaz ama dediğin gibi iyi doktor bulduktan sonra sorun olmaz cunku gunde binlerce hamile bunu yaptırıyor

Anliyorum canim kendi parani kazanan birisin ve senin en pohpohlaman gerekn zaman sanki esin nazlaniyor esin bu ikinci bebeği istemiyor olabilir mi acaba kucuk bi bebeginiz de varmis

pohpohlamasa bile çenesini tutsa hamileyim beni kırmasa başka bişey istemem dr erken geldik diye dünyanın lafını saydı, ikinci bebeği benden çok o istedi test sonuçlarını beraber beklerdik merakla ama şimdi neden böyle anlayamıyorum, uzayan küslüğün sonucu mu başka bişey mi bilemedim:KK43:

Back
X