- 6 Eylül 2015
- 2.688
- 3.866
- 83
ben bulamadım valla 300 sayfalık bi portal canım ya
Burada canım. Hattâ bu konu gebelik forumundaydi. Taşınmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...neleri-gelin-beraber-bekliyelim.925681/unread
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bulamadım valla 300 sayfalık bi portal canım ya
Bır kac tane açılmış 2017 ocak anneleri dıye canımben bulamadım valla 300 sayfalık bi portal canım ya
gördüm tatlım sağolasınBurada canım. Hattâ bu konu gebelik forumundaydi. Taşınmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...neleri-gelin-beraber-bekliyelim.925681/unread
D dorti gulme ama bi tavsiyem var emziren bir bayan varsa 2 3 damlatsın ve oyle yat biraz ertesi gune bisey kalmiyoKızlar sol kulağım çok fena. Yastıga bıle soluma yatamıyorum. Boynumu cevıremıyorum. Kışın yıne aynısı olmustu. Doktor antıbıyotık vermişti. Bır kac gune geçmişti. Şimdi ne yapacagım ben. Antıbıyotıksız geçmıyor. Nasıl içerim antıbıyotiği. Zararlı olmazmı
Oooops olmaz oyle. Ya gelsinler ya gidelim. Butun aylar tek topik biz bolunmus parcalanmis dagilmis....Bu arada forumda baska bir 2017 ocak anneleri grubu varmis. Orda yazanlarla burdakiler farkli kisiler.
Niye oyle oldu ki![]()
ben gitmem banane onlar gelsin☺Oooops olmaz oyle. Ya gelsinler ya gidelim. Butun aylar tek topik biz bolunmus parcalanmis dagilmis....
Herkes gider sen tek kalirsan, sirf sen gitmion diye birlesme olmazsa vebali ustune soyliimmmben gitmem banane onlar gelsin☺
heee aşk olsun bırakıp gitceksiniz yani beni bir başıma yapayalniz ve caresiz mi kalıcam vaay başıma gelen şaka bi yana benim igne saatim geldi stres tavan yapti yineHerkes gider sen tek kalirsan, sirf sen gitmion diye birlesme olmazsa vebali ustune soyliimmm
hos geldinSelam kizlar kismetse Bende ocakta bebeğime kavusacam. Şimdiden herkese hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum.
Benim şimdiye kadar bulantim vs olmadı sadece baş ağrısı ve göğüs ağrısı baya yaşıyorum var mi benim gibi olan?
Yok be nereue gircez. Baktim simdi duger konuya. Listeleri bilem yokkkk pehhhhheee aşk olsun bırakıp gitceksiniz yani beni bir başıma yapayalniz ve caresiz mi kalıcam vaay başıma gelen şaka bi yana benim igne saatim geldi stres tavan yapti yine
heee şöyle en iyi bizim sayfamiz en iyi biziz en sohpetkar ocak anneleri yine biziz ☺Yok be nereue gircez. Baktim simdi duger konuya. Listeleri bilem yokkkk pehhhh
Ben kullaniyorum cnm 10 gun oldu bndede altinda wardi kanamaArkadaşlar kesemin ustunde kanama var progestan kullanıyorum başka kullanan var mi? Sorum olacak da
bende serumu bir kere yedim o gün iyi geldi ertesi gün yine kusmaya devam ettim canım. kendi doktorum bana emetium vermoştı o bende işe yaramadı. premesisi hamile arkadaşlar tavsiye etti aldım ve hakkaten çok iyi. umarım bu dönemi cabucak atlatırız hayırlısıyla