• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar merhaba .nisan/mayısta hamile oldugunu ogrenenler doktora gittiniz mi ?keseyi goren oldu mu?ben hala gitmedim :anneadayı:

Mrb bende bugün 7. Haftaya girdim nasipse cuma gunu kalp atışlarını duyucaz benim belirtilerim dün başladı midem bulaniyo yemek kokularindan istifra ediyorum sürekli biraz kasik agrım var sizin belirtileriniz neler

2017 ocak annesi olmaya adayım :)

hayırlı olsun inşallah

Evet gittim sen

Evet gittim sen neden bekletiyorsun

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2017-ocak-anneleri.914672/page-582
Kizlar Ocak anneleri ayri gayri kalmayalim

ben ikili tarama yaptırmaya bilirim bilemiyorum. Doktorla konuşucam. Nasılsa her durumda doğacak Bebek benimle olacak herşekilde o benim meleğim olacak :KK200:

Ben de yaptırmayacağım. Dün doktora kontrole gittiğimde doktorum yapmak ister misin diye sordu bana. Ben de Allah korusun tabi ama her halükarda bebeğimi doğurmak istediğimi söyledim. Doktor hanım da, aksi bir durumda bebeğin aldırılması düşünülmüyorsa bence de gerek yok bu testlere dedi.
Bende aynı şekilde düşünüyorum allahın vergisi sorunluda olsa aldırmayacagım için testiyaptırmayacagım. sonlanacagı varsa takdir ilahi tarafından olsun.
Kızlar ya bu kramplar beni mahvediyo ani harekette nefesim kesiliyo kramptan sizlerde durum nasıl
Kramp bacaklarımda vardı folik asidi kesince kayboldu çarşamba kontrolüm var danışıcam doktoruma folik asidin fazlalıgında da oluyormuş bakalım ne dicek.
Selam kizlar kismetse Bende ocakta bebeğime kavusacam. Şimdiden herkese hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum.
Benim şimdiye kadar bulantim vs olmadı sadece baş ağrısı ve göğüs ağrısı baya yaşıyorum var mi benim gibi olan?
Hoş geldin hayırlı olsun gebeliğin baş ağrısı bende cok sık yaşıyorum hemde migren seklinde çok kötü yaa
Merhaba kızlar benim de bu topicten haberim yoktu ben de 2017 Ocak annesi olacağım inşallah herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum
Hayırlı uğrlu olsun sağlıkla kavuşmanız dileğiyle..

Arkadaşlar inanılmaz mide yanmam var sürekli öksürmeme neden oluyor napıcagımı bilemedim :hasta:

Sevgili anne adayları benim mie bulantıları ile başım belada,gaz şişkinlik ve kabızlıkta alana bedava verilenlerden
Var mı benimle aynı kaderi paylaşıp bi çözüm bulan

Merhaba kızlar. Bende ocak 2017 annesiyim.aslında farklı bir topic de var ocak 2017 anneleri için.ama siz burada sağlam yazışmışsınız. bugza saolsun link attı da haberdar olduk:)
Ben bulantılarla başı belada olanlardanım. 12 dolunca geçecek diyenlere sevgilerim var:( birçok şey fayda etmedi.yukarda pemesis diye birşey okudum.bu hafta kontrolüm var.bir de onu sorayım bakalım.bir de faydalı, mutlaka tüketmem gereken birçok besinden inanılmaz tiksinme var.bulantılar geçse de onları tüketemeyecekmişim gibi geliyor:( umarım kısa sürede atlatırız

Merhaba kızlar. Bende ocak 2017 annesiyim.aslında farklı bir topic de var ocak 2017 anneleri için.ama siz burada sağlam yazışmışsınız. bugza saolsun link attı da haberdar olduk:)
Ben bulantılarla başı belada olanlardanım. 12 dolunca geçecek diyenlere sevgilerim var:KK43: birçok şey fayda etmedi.yukarda pemesis diye birşey okudum.bu hafta kontrolüm var.bir de onu sorayım bakalım.bir de faydalı, mutlaka tüketmem gereken birçok besinden inanılmaz tiksinme var.bulantılar geçse de onları tüketemeyecekmişim gibi geliyor:KK43: umarım kısa sürede atlatırız
hoşgeldin canım doktor bulantım olursa diye hap vermişti ama gerek olmayınca kullanmadım akşam eve geçince bakayım istersen

Sevgili anne adayları benim mie bulantıları ile başım belada,gaz şişkinlik ve kabızlıkta alana bedava verilenlerden
Var mı benimle aynı kaderi paylaşıp bi çözüm bulan

Mide bulantılarına bende bir çözüm bulamadım henüz:( bulursam haberdar ederim. Şişlik ve kabızlık için maden suyu ve karpuzu denedim.müthiş olmasada idare ediyor.ancak kabızlık çok kötüyse doktoruna da sor bence. Magnezyum veriyorlar sanırım

Günaydın sevgili anne adayları ben de ocak annesiyim inşallah, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim karnımda artık gerilmeler başladı büyümeye başladığı İçin, çatlakları önlemek için hangi yağları kullanıyorsunuz? Bio-oil ve Bebek yağı iyi deniyor hangisini alsam sizce?

herkese günaydın iyi haftalar :) .Bulantısı olan arkadaşlar kaç gündür hastalıgımdan dolayı zencefil çayı içiyorum ve bulantılarımı yok etti diyebilirim. Kesinlikle deneyin . Taze zencefil ben manavdan buldum :)

Günaydın sevgili anne adayları ben de ocak annesiyim inşallah, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim karnımda artık gerilmeler başladı büyümeye başladığı İçin, çatlakları önlemek için hangi yağları kullanıyorsunuz? Bio-oil ve Bebek yağı iyi deniyor hangisini alsam sizce?
hoşgeldniz. Saglıcakla alalım kucaklarımıza inşallah :) Bu ara bende sürekli bunu düşünüorum . Karnım büyümeye başladı . Yani bil oili bende çok duydum . badem yağını da tavsiye ediolar ama bilmiorum. Burda deneyimli anneler var onlar söyler zaten :)

Ben
hoşgeldniz. Saglıcakla alalım kucaklarımıza inşallah :) Bu ara bende sürekli bunu düşünüorum . Karnım büyümeye başladı . Yani bil oili bende çok duydum . badem yağını da tavsiye ediolar ama bilmiorum. Burda deneyimli anneler var onlar söyler zaten :)
Badem yağı kullanmıştım canım hiç yirtigim çizgi yoktu fakat doğuma 2 3 gün kala çok kasindi ve dayanamayıp kasidigim yer yirtildi, yani kasimazsaniz yırtılmayacak .aklınızda bulunsun .birde bebeğin son günler yer olmadigindan her genlestiginde ve tekmeledigi yer mecburen yirtildi , buna da önlem alamıyoruz tabiki:KK46::KK52::KK43:

Back
X