• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar günaydın. Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.

Ya benim son 1 haftadır gece öksürüğüm var. Gündüz hiçbir şey yok. Gece uykudan uyanıyorum öksürmekten. Boğazımda bir şeyler geziyor kımıl kımıl sanki. Öyle bir his. Böyle bir şey yaşayan var mı ya? Yatak tozu alerjisi diyeceğim ama bunca zaman yoktu şimdi mi olacak. Bi'de zaten yatak da antibakteriyel. Öyle tüyden, yünden bir şey de kullanmıyoruz.

Ben

Badem yağı kullanmıştım canım hiç yirtigim çizgi yoktu fakat doğuma 2 3 gün kala çok kasindi ve dayanamayıp kasidigim yer yirtildi, yani kasimazsaniz yırtılmayacak .aklınızda bulunsun .birde bebeğin son günler yer olmadigindan her genlestiginde ve tekmeledigi yer mecburen yirtildi , buna da önlem alamıyoruz tabiki:KK46::KK52::KK43:

Ya aslında yapı meselesi bu çatlama işi. Kız kardeşlerim çatlmadı ama ben korkuyorum bacaklarımda ve yan taraflarımda çok kilo alıp vermekten var zaten ve doğal olarak korkuyorum karnımda da olcak mı die. Ama önlemini alcam mutlaka. Badem yağı en aklıma yatan şey şuanda .
Kızlar günaydın. Yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler.

Ya benim son 1 haftadır gece öksürüğüm var. Gündüz hiçbir şey yok. Gece uykudan uyanıyorum öksürmekten. Boğazımda bir şeyler geziyor kımıl kımıl sanki. Öyle bir his. Böyle bir şey yaşayan var mı ya? Yatak tozu alerjisi diyeceğim ama bunca zaman yoktu şimdi mi olacak. Bi'de zaten yatak da antibakteriyel. Öyle tüyden, yünden bir şey de kullanmıyoruz.

Ben de çok öksürüorum ama hastayım ondan . gündüzleri hiç öksürmüorum ama gece içim çıkıo resmen :( Hastalık gece bastırır derler genelde ama Daha önceden böyle bi öksürmeniz yoksa rahatlatacak şeyler yapın. Gece yatmadan bal zencefil karıştırıp yiyiorum en azından rahatlatıo biraz.

Günaydın sevgili anne adayları ben de ocak annesiyim inşallah, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim karnımda artık gerilmeler başladı büyümeye başladığı İçin, çatlakları önlemek için hangi yağları kullanıyorsunuz? Bio-oil ve Bebek yağı iyi deniyor hangisini alsam sizce?
Bu konuyu enine boyuna konusmamiz gerek. Bio oil, lierac, bebe yagi, zeytin yagi, arko nem vs... pek cok alternatif var konusulan ama kimisi killanna yapiyormus kimisi cok pahali kimisi etki etmio vs... sanirim oncelik bol su icmekte ve ikinci tedbir elastikiyeti artırmak icin dis müdahele. Kantaron yagi hazirladim ben o da olgunlasmayi bekliyor.

Merhaba kızlar. Bende ocak 2017 annesiyim.aslında farklı bir topic de var ocak 2017 anneleri için.ama siz burada sağlam yazışmışsınız. bugza saolsun link attı da haberdar olduk:)
Ben bulantılarla başı belada olanlardanım. 12 dolunca geçecek diyenlere sevgilerim var:KK43: birçok şey fayda etmedi.yukarda pemesis diye birşey okudum.bu hafta kontrolüm var.bir de onu sorayım bakalım.bir de faydalı, mutlaka tüketmem gereken birçok besinden inanılmaz tiksinme var.bulantılar geçse de onları tüketemeyecekmişim gibi geliyor:KK43: umarım kısa sürede atlatırız
Hoşgeldiniz kizlar. Birlijten kuvvet doğar :))))

Teşekkür ederim haberdar ettiğin için:) ben bi göz attım baya yazışmışsın:)
590lardayiz. Daha kalabalik olunca daha cok tecrube aktariliyor. Ilk gebeligi olanlar daha cok sey öğrenebiliriz ve fikirler cogaldikca akil akildan ustundur atasozu ortaya cikiyor canim. Insallah karsilikli bilgi alisverisimiz cok olur.

Ben de çok öksürüorum ama hastayım ondan . gündüzleri hiç öksürmüorum ama gece içim çıkıo resmen :KK43: Hastalık gece bastırır derler genelde ama Daha önceden böyle bi öksürmeniz yoksa rahatlatacak şeyler yapın. Gece yatmadan bal zencefil karıştırıp yiyiorum en azından rahatlatıo biraz.

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben son 5-6 senedir grip aşısı oluyorum mecburen. En hafif soğuk algınlığı geçirdiğimi dahi hatırlamıyorum. Ondan şaşırdım zaten bu öksürük olayına. Bugün doktorla görüşmem var. Olmazsa sorayım neden gece olduğunu, sana da haber veririm.

Bu konuyu enine boyuna konusmamiz gerek. Bio oil, lierac, bebe yagi, zeytin yagi, arko nem vs... pek cok alternatif var konusulan ama kimisi killanna yapiyormus kimisi cok pahali kimisi etki etmio vs... sanirim oncelik bol su icmekte ve ikinci tedbir elastikiyeti artırmak icin dis müdahele. Kantaron yagi hazirladim ben o da olgunlasmayi bekliyor.

AÇıkcası nekadar doğal katkısız olursa okadar iyi. Hindistan cevizi yagınıda duydum . Hep duyum bunlar. Badem yagı için diyolar genelde tüy olayını ama . bu zmana kadar kullananlardan herhangi bir şikayet almadım tüylenme konusunda

Geçmiş olsun arkadaşım. Ben son 5-6 senedir grip aşısı oluyorum mecburen. En hafif soğuk algınlığı geçirdiğimi dahi hatırlamıyorum. Ondan şaşırdım zaten bu öksürük olayına. Bugün doktorla görüşmem var. Olmazsa sorayım neden gece olduğunu, sana da haber veririm.

evet bende grip aşısı oluyorum . Dalağım olmadıgından dolayı :) en son eylülde olmuştum. Ama benim ki şuanda grip değil :(:( Faranjit diyorum ben kendi kendime tanımı koydum :D öksürük berbat çocugum çıkcak gibi oluo töbe töbe korkuyorum da bi yandan nefes alamıyorum bi tutunca hiç gitmio :(

herkese günaydın iyi haftalar :) .Bulantısı olan arkadaşlar kaç gündür hastalıgımdan dolayı zencefil çayı içiyorum ve bulantılarımı yok etti diyebilirim. Kesinlikle deneyin . Taze zencefil ben manavdan buldum :)

Zencefili duydum bende.zaten bulantı tabletlerinde de var.ama ben miktarını ayarlayamayıp bebeğe zarar verirsem diye almamıştım.sen nasıl hazırlıyorsun, bir de ne kadar içiyorsun?

Zencefili duydum bende.zaten bulantı tabletlerinde de var.ama ben miktarını ayarlayamayıp bebeğe zarar verirsem diye almamıştım.sen nasıl hazırlıyorsun, bir de ne kadar içiyorsun?

yani gün içinde 25 gr denilio ama zaten okadarını bulman imkansız yani . Küçücük bir miktar yetio aroması ağır zzaten zencefilin. En son korkulcak şey zencefil.Tabletlerini duydum ama bilmiorum katkı maddesi olabilir belki içinde . en iyisi tazesi . Azcık zencefil rendeliyorum yani sarımsak rendesi kadar boyut olarak . Üstüne sıcak su limon birazda bal. 5 dk demlenio . sonra içiyorsun . Çok basit.

Kizlar günaydın az önce doktordan geldim bebegim ultrasonda ters duruyor malesef ense ölcümü yapamadi,birseyler atistir gel dedi ama bu bir sorunmu korktumm:110:

Kizlar günaydın az önce doktordan geldim bebegim ultrasonda ters duruyor malesef ense ölcümü yapamadi,birseyler atistir gel dedi ama bu bir sorunmu korktumm:110:

Ben şu dönemde problem degil diye biliyorum.duruş doğuma dogru önem kazanıyor sanırım.yemek yiyince hareketleniyor yaramazlar:) sorun olsaydı soylerdi bence içini ferah tut. Yeniden girincede sorarsın iyice rahatlamak ićin

Günaydın sevgili anne adayları ben de ocak annesiyim inşallah, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim karnımda artık gerilmeler başladı büyümeye başladığı İçin, çatlakları önlemek için hangi yağları kullanıyorsunuz? Bio-oil ve Bebek yağı iyi deniyor hangisini alsam sizce?
Ben ilk gebelikte Bebek yağı kullandım ama faydası olmadı pek ya. Bu sefer mıstela yada lierac alayım diyorum

Kızlar çok acil. İshale ne ıyı gelır. Dunden berı çok fena ıshalım. Çok afedersınız. Ne olur ne bılıyosanız cok acil yazın ne yıyım ne içeyım.

Back
X