• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Aminnnn Rabbim kimseye özlemini veripte aratmasin. Sen anlattikca ben heyecanlandim, bende biran önce görmek istiyorum, en son 6+2 de gördüm ama kücücük et parcasiydi daha. Kalpi pit pit atmaya basliyordu. Kanama filan olmadigi icin rahatim cok sükür ama aklima neler neler geliyor kalbi Durmus mudur falan file diye Allah korusun.

La havle Vela kuvvete illa billah
Rabbim korusun bebişlerimizi bize bağışlasın canım görürsün inşallah kısa zamanda kontrolün ne zaman ve başka cocugun varmı hoş geldin aramıza .

Hello!
Doktordan geliyoruz.
Turp gibiyiz.
İkili testi yaptırdık, sonuçlar haftaya. Nt 1.4 mm dedi ne demek bilmiyorum. bilen var mı? Kötü bir şey hissetmiyorum.
Tam 2.5 kg almışım. Toktum ve idrara sıkışıktım ama hadi yarım kg ona desen 2 kg garanti. Pizzayı pideye sarıp yiyorum zaten pöf.
Bebiş 50 mm.
Cinsiyeti göremedik.
Saç boyamama kesinlikle izin yok. Platin altı kara saçlıyım resmen. Survivor nagihan gibiyim.
Folik asiti kestik diğer vitaminlere geçtik.

Hello!
Doktordan geliyoruz.
Turp gibiyiz.
İkili testi yaptırdık, sonuçlar haftaya. Nt 1.4 mm dedi ne demek bilmiyorum. bilen var mı? Kötü bir şey hissetmiyorum.
Tam 2.5 kg almışım. Toktum ve idrara sıkışıktım ama hadi yarım kg ona desen 2 kg garanti. Pizzayı pideye sarıp yiyorum zaten pöf.
Bebiş 50 mm.
Cinsiyeti göremedik.
Saç boyamama kesinlikle izin yok. Platin altı kara saçlıyım resmen. Survivor nagihan gibiyim.

Bende aksine yemeklerden sogudum, Tatli seylere verdim kendimi dolayisiyla az yedigim halde yanli seyleri yedigim icin Kilo aliyoru. Hele birde kendi yapdigim yemeklerden okadar huylaniyorumki, yemek yaparkenki o koku beni bitiriyor.

Hello!
Doktordan geliyoruz.
Turp gibiyiz.
Bebiş 50 mm.
Cinsiyeti göremedik.
hadi canım gözün aydın sevindim şu pizzayı pideye sarıp yiyorum olayına koptum ayy:KK70:
bende tam 5 kilo verdim.

Selam kızlar,herkes iyidir umarım. Ben çok fenayım,bulantıdan bayılacak gibiyim. :KK43:
Doktor Premesis 2 x 1 verdi kullanan var mı?

İçince kesti mi yazar misin lütfen. Ben almaya gidemedim bi turlu. Hala serum aldigim için çok da acele etmedim çünkü her gün damardan metpamid aliyorum. Ama evde içmek için premesis i biri önermişti . keserse bulantini yazar misin ? Ben yatak ve lavabo arasında yasiyorum çünkü bu aralar

Ya ben 30 haftalik hamisleri resmen kiskaniyorum yaa, ne güzel bebisleri hisediyorlar diye :KK48:

O zamanda birkaç saat kipirdamasa bi şey mi oldu telasi oluyor :) yani hic bitmiyo canim dogana kadar. Ben 8 aylik hamileyken bir gün hic kipirdamadi. Çikolata yedim karnimi dürttum su içtim ne biliyosam yaptim yok. Aksama dayanamadim Dr a gittim. O da tam cikmak üzereydi ve gergindi. Ne oldu dedi. Hic hareket etmiyo dedim. ne zamandir dedi sabahtan beri dedim ve bana pat diye Nst te cik baktir öldüyse bi şey yapamam dedi. O an ne hale geldiğimi düşün. Ve özel hastane bu ! Nst ye dört kat yürüyerek ve bağırarak aglaya aglaya ciktim orda bi başka Dr neyiniz var diye ilgilendi kalbini dinletti rahatladim o gün son ayda Dr degistirdim. Ki 8 ay hep memnunduk Dr dan. İlgisinden . belki onun için anlik bi gerilimdi ama beni çok sarsti o olay.

var canım çizgi hem göbekten aşağı hem de yukari doğru
Çizgi doğumdan sonra geçiyor canim. Bende simdi tekrar oluşmaya başladı.

Hello!
Doktordan geliyoruz.
Turp gibiyiz.
Bebiş 50 mm.
Cinsiyeti göremedik.

Gözün aydin .. Boya konusunda her Dr farkli bende ne olur ne olmaz diye çocuk düşünmeye basladigimizda kendi rengine dönmüştüm. Ombre için verdiğim bi ton paraya içim yana yana ..

Selam kizlar bende Hamileyim Elhamdilillah. 9 hafta + 5 gün; yani 10. hafta icerisindeyim. Bende calisan bir Anneyim ama Bilgisayar basinda oturarak calisiyorum. Yinede uykusuzluk Problemi cekiyorum. Her an yorgunum, her an uykuluyum. Migdem cook hafif bulaniyor arada bir ama öyle fazla Migde bulantim, bas dönmesi veya kusma hic olmadi. Normal midir acaba? En son 6. Haftada gittim kontrola.
bende sizin gibiyim en son 7+3 te gittim şimdi 11. haftamın içindeyim kalp atışını duyduktan sonra 12. haftada ikili teste gel dedi bayrama denk geliyor ben 13. haftada gitmiş olacağım

iyotsuztuz iyotsuztuz sevindim canım senin adına maşallah :nazar:

Sağol canım.
Sorun olmaz inşallah.

canım ıkılı tarama testıne acmı tokmu gıttın?

Toktum ama kimse aç mısın falan demedi.

Bende aksine yemeklerden sogudum, Tatli seylere verdim kendimi dolayisiyla az yedigim halde yanli seyleri yedigim icin Kilo aliyoru. Hele birde kendi yapdigim yemeklerden okadar huylaniyorumki, yemek yaparkenki o koku beni bitiriyor.

Bende iştahsızlık ya da hassasiyet hiç olmadı.
Tek hamilelik belirtim regl olmamak. Haliyle tontiş yaşama devam.

bende sizin gibiyim en son 7+3 te gittim şimdi 11. haftamın içindeyim kalp atışını duyduktan sonra 12. haftada ikili teste gel dedi bayrama denk geliyor ben 13. haftada gitmiş olacağım

Ben birdahaki Termini 15. Haftada almayi düsünüyorum, belki Cinsiyetini görürüz diye :KK70: 5 hafta nasil dayanacagim onu bilemiyorum tabii. Insa Allah sizde kipir kipir hareketlerini görürsünüz

İçince kesti mi yazar misin lütfen. Ben almaya gidemedim bi turlu. Hala serum aldigim için çok da acele etmedim çünkü her gün damardan metpamid aliyorum. Ama evde içmek için premesis i biri önermişti . keserse bulantini yazar misin ? Ben yatak ve lavabo arasında yasiyorum çünkü bu aralar
Canım ben daha almadım,doktor şimdi önerdi. İnternetten yorumlara baktım,bir kaç kişi daha kötü bulandırdı yazmış.

Kızlar giyinirken farkettim aynada. göbek deliğimden aşagıya dogru cok hafif bir cizgi var. dün esim de dediydi ama o zaman gorememiştim ben. sizde belli mi o cizgi?
Bende çok net belli. İlk 2 gebeliğimdede vardı. Bunda da hemen çıkmış. Buğday tenli olunca daha bi belirgin

Hello!
Doktordan geliyoruz.
Turp gibiyiz.
Bebiş 50 mm.
Cinsiyeti göremedik.
Çok güzel canım gözün aydın.

Hello!
Doktordan geliyoruz.
Turp gibiyiz.
Bebiş 50 mm.
Cinsiyeti göremedik.
gozun aydın pideci :) yarın da benim rapor gunum. insallah guzel seyler yazıcam :)

Back
X