- 3 Ekim 2010
- 11.586
- 4.069
- 773
Ayy yorumun icin tesekkur ederim canimm bu var bide
Canım nub görünmüyor maalesef..
Gönlünden geçen olsun inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rüya olayına inanırım belki de bilinçaltı ama ilk hamileliğimde rüyamda hamile olduğumu görmüştüm öğrenmeden önce. Düşükten bi kaç gün öncede rüyalarım tuhaflaşmıştı ama ben kötüye yormak istemedim. Bu hamileliğimde de uykumdan hamileyim diye uyandım hemde 3 gün olmuş hamile kalalıŞu aldatma mevzusunu ben de gördüm geçenlerde. Işin garibi rüyada eşime beni aldattığı için değil kız güya ondan 10 yaş falan küçük olduğu için kızıyordum. Bdv okumaktan beyin yandı tabiî. Uyandım, eşimi yumruklayasım geldi. Sonra baktım aynı odadayız. Uyuyoruz. Beni bir gülme aldı. Eşim sesime sıçrayarak uyandı. Rüyamda seni görüyordum, gülüyordun. Uyandım mı ben? Uyanık mıyım? diye şaşkın şaşkın bana bakıyor garibim. Bir şey demedim tabiî. Doğurma olayını da gördüm ama pek icacici değildi. :/ Sonrakiler hep fantastik. Harika iklimlerde geziyorum sürekli.
Ben hamile kaldığımı bilmeden 1 hafta önce Tunceli'deydik. Eşim oralıdır. Orada çok fazla türbe benzeri yer vardır. Onlar ziyaret der ve halkı bunların efsanelerine ve kutsallarına çok saygı duyar. Ben inanmam açıkçası böyle şeylere. Biz de pikniğe gitmiştik. Gittiğimiz yere de Munzur Baba diyorlar. Güneşin altına uzandım, öyle içim geçmiş. Orada rüyamda hastanedeydim, sedyede doğurmaya gidiyormuşum. Ameliyathanenin kapısında da 3-5 yaşlarında bir kız çocuğu, benimmiş ama inanmıyorum. Tam ameliyata girecekken, eşim uyandırdı. Ondan bayağı bir etkilenmiştim. Aklımda hiç öyle bir şey yoktu çünkü. Işte o zaman başladı bu rüyalar.
Oyyy annesi maşallahEki Görüntüle 1851876 Kızlar cinsiyet yorumlayan varsa hadi bakalım sizden de alalım tahmin![]()
Dik mi duruyor bebişin canımEki Görüntüle 1851876 Kızlar cinsiyet yorumlayan varsa hadi bakalım sizden de alalım tahmin![]()
zofranın normal haplarıda var yutulabilen.ben diğer hamileliğim de kullanmıştım çok etkilidir.bu arada dr un bilgisi dahilinde kullanıyorsun değil mi zofranıHala benim gibi bulanti kusma çeken varsa eğer bugün zofran dilde eriyen haplara basladim. Aninda kesiyor bulantiyi. Su ana kadar kulandigim diğer bulanti haplari ve bitkisel haplar dahil daha etkilisini görmedim henüz. Damaryolundan çok almistim ilk kez agizdan aldim cok iyi sayesinde iki lokma gitti karnima bugün.
ben haftaya nifty test yaptiricam, harmonye gore daha fazla kriter inceleniyormuş canim, 2000-2400 arasi fiyatiBu arada kızlar aramızda harmony testi yaptıran var mı ücreti ne kadar
Icinde civa var yemesi tavsiye edilmiyor ama ben yedim 1 kere iyikide yemisim 1kereden bisey olmaz nefsinizi koreltin kendinizi cok kisitlamayin derimGünaydınnn
Canım midye neden yasakmış hiç duymamıştım daha önce ?
zofranın normal haplarıda var yutulabilen.ben diğer hamileliğim de kullanmıştım çok etkilidir.bu arada dr un bilgisi dahilinde kullanıyorsun değil mi zofranı
Öyle diyorlar dorti'cim. Ben bi' cinsiyeti öğreneyim. O zaman yalanlar ya da doğrularım bu teoriyi.![]()

sanırım dik duruyor Can'ım :)Dik mi duruyor bebişin canım