- 26 Eylül 2013
- 3.194
- 3.914
- 248
Dun benim bir arkadasa cos gelmişti oyle , aaayyyh cikarip atacam sutyeni falan yaniyorum beeen diye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun benim bir arkadasa cos gelmişti oyle , aaayyyh cikarip atacam sutyeni falan yaniyorum beeen diye![]()
En iyisini istiyorsun,boşver kulaklarını tıka canım. Ben normal için şansımı denedim ama olmadı ne yapalım.Önce sağlık.
ıyı tatıller canımArkadaslar biz çıkıyoruz. Hepiniz Allaha emanet olun. İnşallah arada girip bakarım. Yazmassam duramam zaten. :) Hepinizi çok sevıyorum. Dualarınızda benıde unutmayın. Hepimiz Allaha emanet olalım Görüşmek üzere
Gözün Aydın canımSağol canım yaa
kızlaaaaarrrr benim de bi oğlum oluyooooorrr...şimdi çıktım dr dan.testislerini bile gördü.Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.çok şanslı bi çocuk olacak.iki ablası var
Benımde kArnım degıl mıdem çıktı sankı aynı görüntüNasılsınız kızlar. Ya benim göbeğim hızla büyüyor,sizin de öyle mi? İlk hamileliğimde 4-5 aylıkken bu kadardı,hayretler içindeyim. Haftasonu tatile çıkıyoruz,eşim alay ediyor; bira göbeğine benziyormuşHaksız da değil,gören hamile demez göbekli der,utana sıkıla gireceğim denize.
Eki Görüntüle 1853235
Aaa şimdi geriye dönük baktım,tam da bu konular konuşulmuş :)
canım maşallah bende fenayim bu ara 52.300 ile basladim 53.500 olmusum ama sadece göbekte toplandi kiloNasılsınız kızlar. Ya benim göbeğim hızla büyüyor,sizin de öyle mi? İlk hamileliğimde 4-5 aylıkken bu kadardı,hayretler içindeyim. Haftasonu tatile çıkıyoruz,eşim alay ediyor; bira göbeğine benziyormuşHaksız da değil,gören hamile demez göbekli der,utana sıkıla gireceğim denize.
Eki Görüntüle 1853235
Aaa şimdi geriye dönük baktım,tam da bu konular konuşulmuş :)
canım gözün aydın Alah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip etsinkızlaaaaarrrr benim de bi oğlum oluyooooorrr...şimdi çıktım dr dan.testislerini bile gördü.Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.çok şanslı bi çocuk olacak.iki ablası var
çok sağolun arkadaşlar rabbim hepimizin gönlüne göre versincanım gözün aydın çok sevindim![]()
amin Can'ım çok sağol.hepimizin çocuklarını Allah bizlere bağışlasıncanım gözün aydın Alah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip etsin
Cnm cok sevindim allah hepimizi saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin aminkızlaaaaarrrr benim de bi oğlum oluyooooorrr...şimdi çıktım dr dan.testislerini bile gördü.Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.çok şanslı bi çocuk olacak.iki ablası var
kızlaaaaarrrr benim de bi oğlum oluyooooorrr...şimdi çıktım dr dan.testislerini bile gördü.Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.çok şanslı bi çocuk olacak.iki ablası var
Kızlar benim bebeğimde erkekmiş hislerime çok güvenirdim ve kız olduğundan hiç şüphem yoktu ama tabii ki önemli olan sağlıklı olmasıBoyun kalınlığı da iyi çıktı bakalım inşallah kalan süreçte sağlıkla devam eder
gerçi sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da:)Kızlar benim bebeğimde erkekmiş hislerime çok güvenirdim ve kız olduğundan hiç şüphem yoktu ama tabii ki önemli olan sağlıklı olmasıBoyun kalınlığı da iyi çıktı bakalım inşallah kalan süreçte sağlıkla devam eder