• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Dun benim bir arkadasa cos gelmişti oyle , aaayyyh cikarip atacam sutyeni falan yaniyorum beeen diye:KK48:

:-)benimde bazen üstümü başımı yırtasım geliyor geliyor da çok şükür hiç icraata geçmedim sıcaklar başa bela:KK53::KK53::KK53:

kızlaaaaarrrr benim de bi oğlum oluyooooorrr...şimdi çıktım dr dan.testislerini bile gördü.Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.çok şanslı bi çocuk olacak.iki ablası var

canım gözün aydın çok sevindim:KK45:

Nasılsınız kızlar. Ya benim göbeğim hızla büyüyor,sizin de öyle mi? İlk hamileliğimde 4-5 aylıkken bu kadardı,hayretler içindeyim. Haftasonu tatile çıkıyoruz,eşim alay ediyor; bira göbeğine benziyormuş:KK45:Haksız da değil,gören hamile demez göbekli der,utana sıkıla gireceğim denize.
Eki Görüntüle 1853235

Aaa şimdi geriye dönük baktım,tam da bu konular konuşulmuş :)
Benımde kArnım degıl mıdem çıktı sankı aynı görüntü :oops:

Nasılsınız kızlar. Ya benim göbeğim hızla büyüyor,sizin de öyle mi? İlk hamileliğimde 4-5 aylıkken bu kadardı,hayretler içindeyim. Haftasonu tatile çıkıyoruz,eşim alay ediyor; bira göbeğine benziyormuş:KK45:Haksız da değil,gören hamile demez göbekli der,utana sıkıla gireceğim denize.
Eki Görüntüle 1853235

Aaa şimdi geriye dönük baktım,tam da bu konular konuşulmuş :)
canım maşallah bende fenayim bu ara 52.300 ile basladim 53.500 olmusum ama sadece göbekte toplandi kilo

kızlaaaaarrrr benim de bi oğlum oluyooooorrr...şimdi çıktım dr dan.testislerini bile gördü.Allah sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.çok şanslı bi çocuk olacak.iki ablası var
canım gözün aydın Alah sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmek nasip etsin

Merhaba ocak anneleri ; Allahım hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bu da benim miniciğim Şu an sadece bu fotolar var yanımda Cinsiyet tahmini bende alabilirmiyim?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 91
Kızlar sonuçlarını alanların gözü Aydın,sonuç bekleyen ya da muayeneye gıdenlerınde ıyı haberı gelsın inşallah,ist yağmurlu bugün hava serınledi nihayet,bende cuma Dr Gününü beklıyorum

Kızlar beli lastıklı kumaş pantolonlar çok rahat oluyo hem ince yaz için.ben hamılelıkten oncede Butun yazı onlarla gecırıyodum,sadece salaş yada günlük degıl klasık modellerde oluyo

Cnm cok sevindim allah hepimizi saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin amin

Kızlar benim bebeğimde erkekmiş hislerime çok güvenirdim ve kız olduğundan hiç şüphem yoktu ama tabii ki önemli olan sağlıklı olması :KK36:Boyun kalınlığı da iyi çıktı bakalım inşallah kalan süreçte sağlıkla devam eder

gözün aydın canım:KK45:darısı benim gibi öğrenemeyenlere:dua: gerçi sağlıklı sıhhatli hayırlı olsun da:)

Kızlar benim bebeğimde erkekmiş hislerime çok güvenirdim ve kız olduğundan hiç şüphem yoktu ama tabii ki önemli olan sağlıklı olması :KK36:Boyun kalınlığı da iyi çıktı bakalım inşallah kalan süreçte sağlıkla devam eder

Tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah..

Back
X