- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
Arkadaslar on hafta iki gunluk gebeyim ne aserdim ne midem bulandi acaba aserdimde fark etmedimmi :)
Aşerme yok bende de zaten psikolojik olduğu söylenen bir şey. Ama son haftadır Midem çok kötü çok hassas
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar on hafta iki gunluk gebeyim ne aserdim ne midem bulandi acaba aserdimde fark etmedimmi :)
evet ve muhtemelen aralık sonu bence. cok az bebek tam gununu beklıyor. genelde 2 hafta once gelıyorlar
Merhaba canlar anca yaziyorum bebişimiz çook iyi çok şükür ikili taramayı kaçırdık malesef geç kaldık. artık 19. hafta ayrıntılıyı bekleyeceğiz ama doktorum herşeyi çok güzel görünüyor dedi ense kalınlığı olması gerektiği gibi için rahat olsun dedi. veee evet söylüyorum kız geliyoor13+3 üz bu arada @cordeliac @sevyeter @candy1907
Bende bende doktorum 3 ocak dedi bakalım hayırlısı oğlum 16 gün erken gelmişti :)Ben de varım..![]()
en erken 11 yada 12 öğrendi çogu arkadaşlar . Ama henüz öğrenemeyenler var benim gibiCinsiyetini kaçıncı hafta da öğrendiniz?
en erken 11 yada 12 öğrendi çogu arkadaşlar . Ama henüz öğrenemeyenler var benim gibi![]()
yani 16 hafta en net sonucu verio. Bizim doktor da garanti olsun die söylemedi.Aslında ben baya zaman geçince öğrenmek istiyorum bir yandan kime sorsam kız denip erkek çıkmış erkek dedikleri kız çıkmış :)
Cinsiyetini kaçıncı hafta da öğrendiniz?

Aslında ben baya zaman geçince öğrenmek istiyorum bir yandan kime sorsam kız denip erkek çıkmış erkek dedikleri kız çıkmış :)
dün ilk kez gittim müjde koyuncuya canım ve çok memnun kaldım liv ve medicanayla anlaşması var liv 4500 medicana 4000. ikisinden birinde artık doğumumu yapacağım hayırlısıyla. kadın çok güven işledi içimize çok ilgilendi. 15 dk usg de bebişi izledik düşün. muayenesi 200 TL aylık ama ister 1 kere git ister 5 kere o ay kullanabiliyorsun. Ankaradaki herkese tavsiye edebilirimcanım gözün aydın çok sevindimboşuna dememişler her anaya bir kız her kafaya bir göz diye
![]()
ben iki gündür çok daha iyim canım çok şükür darısı sana olsun. yani 1-2 haftan kaldıbu bulantılar ne zaman bitecek?
ben iki gündür çok daha iyim canım çok şükür darısı sana olsun. yani 1-2 haftan kaldı![]()
inşallah canım hayattan bezdim yemin ederim...neredeyse topu topu bir öğün yiyebiliyorumdur toplamda...ben iki gündür çok daha iyim canım çok şükür darısı sana olsun. yani 1-2 haftan kaldı![]()