- 18 Mayıs 2015
- 1.947
- 2.366
- 83
Mutlaka huzursuzluk kin mutsuzluk her yerını kapladığı için böyle yapıyorlar ,benden başka mutsuz dertlı ınsanda var uzeyim benden daha mutsuz olsun dıyo sanırım,kendını böyle tedavı edıyo.oturdugum apartmanda gölgesıyle kavga edip sonra ben çok hassasım Üstüme gelıyolar ayağına yatan bı hasta var.bu gecen sene bı yerlerden benım durumumu öğrenmiş,ki ben yabanıyımdır,kendımı korumak sonradan üzülmemek adına kımseyle dost olup bişey paylaşmam.asansorde selamlastık,kendı katında ınerken arkasını donup bana sen böyle sıkılmıyomusun kendıne kedi falan bışey alsana ona bakarsın dedi gıttı,intıkam almak için kalabalıkta dış gorunuşunuyle dalga geçicektım,planlar kurdum,ama içim el vermedi ama günden sonra konuşmuyorum,Kafamı cevırıyorum,hemde eslerımız aynı yerde calışıyo,onun için hassas olma çok canım benım..Canım benim, o kötü günler geride kalmış. Sağlıkla bebeğine kavuşmuşsun. En yakınından işitmek daha da zor elbette. Hayatımızda olmasını seçebildiğimiz insanlar var bir de seçemeyip yüzyüze olmak zorunda olduklarımız. Ikincisi seçenektekiler ile mecburiyet durumu olmasın da, gelen secebildiklerimizden gelsin daima. Ona çare var.
Hep savunduğum bir şey var, birisinin kötülüğüne mutlu olabilen daima ondan çok daha kötü durumdadır.
Hani hep derler ya derdi olan insanlara, yaşama sevincinizi kaybettiyseniz gidin hastanelerin onkoloji servislerini gezin, huzurevlerine bakın diye. Çok kızarım ben buna. Başkasının çaresizliği kimseye mutluluk getirmez, egosunu tatmin eder sadece.
Sen de üzme sakın kendini.
Biz suan kı güzel günlerımızı yasıyalım
ama yinee