- 1 Haziran 2016
- 2.952
- 2.273
- 48
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ömrümde hic midye yemedim. Goruntu olarak da gercekten hic tarzim değil nasil yapildigindan bile haberim yok.
Zararli kabul edilmesinin sebebi ne? Cahilligimi mazur gorun ilgilenmeyince hic bir fikrim de yok.
evet pilav ve hayvanın küçük bir parçası. limonu basıyorsun sonra 10 tane mi 20 tane mi açtırıyorsun durumuna göre. İstanbuldaki midyecilerin 95%i mardinlidir, onlarla da hiç bilmediğin mardin geyiği yapıyorsun işte :) öyle çok severim ki eşim bile istanbula geldiğimizde hemen midyeci arar beni sevindirmek için. tabi şimdi hayal. gerçi ben her türlü pis şeyi severim, sokak pilavcısı, kokoreç filan.
Hayırlı olsun canımSelam kızlar, ben bugün seminere de gitmedim, tayinim çıktı ( istediğim yer oldu çok şükür) , önümüzdeki hafta katılacağım seminerlere, kaç gündür yazamadım biraz midem rahatsız, kışlık hazırlıklar da var, bide bu ay taşınacaktık, evi daha bitiremediler ekim sonuna kaldı, inş çok hamile olmuş olmam , gerçi son zamanlarda göbeğim çok çıktı bi garip , ay ne çok derdim varmış :) cadillac casual denedim çok beğendim, bende onun üzerinde düşünüyorum, bide midyeler içmeler ah ah ... Geçecek bu günler ... Umarım hepiniz iyisinizdir
Aynen canım ya en iyisi ağzımı hiç bulaştırmayayımNormal insana bile icerisindeki agir metallerden dolayi zararli annesi kaldiki karnindakine daha cok zarari var bir sure uzak durmalisin :) nefsini torpulemek adina 1 tane ye diyecegimfe o merette 1 tane yenmiyor :)
en güzeli İzmir midyecileri zaten.ben İstanbul'da pek yemem yersem izmire gittiğim de yerim.o değil de ben en çok damarlı tuzlama içmeyi özledim yaaaaaaHeyt be yavrum benim beeeee!!! Nerde pislik orda biz ahahahhaa. Kokoreç de yemedik bak bahadır. Su oğlani dogurayim da bak ne adı şeyler yicem ben :)))))
Manisa ve İzmir deki midyeciler de Mardinli :) midye işi bunlarda zaten kimseye vermiolar.
ben 18 haftalıkken 240 gr 20 cm di boyu.çok fark yok ama sen biraz ananas filan ye kabızlık yoksa günde bir de muz yeKızlar ya benim bebek için doktor iyi dedi ama bu haftada 154 gram 17 cm normal mi?
Boy tamamda çok zayıf değil miben kilo almadım diye o da aç gibi hissediyorum
Aslında bulgur,pekmez süt vs tüketiyorum ama
Tavsiyeniz var mı? Yoksa normal mi?
Heyt be yavrum benim beeeee!!! Nerde pislik orda biz ahahahhaa. Kokoreç de yemedik bak bahadır. Su oğlani dogurayim da bak ne adı şeyler yicem ben :)))))
Manisa ve İzmir deki midyeciler de Mardinli :) midye işi bunlarda zaten kimseye vermiolar.
Tuzlamayi midyesiz ic sende :) edirnede tava ciger iskembe yani sakatat olayi yaygin ister istemez can cekiyor dr um hergun yemedigin surece sorun yok yiyebilirsin dedi mevzu abartmamak.en güzeli İzmir midyecileri zaten.ben İstanbul'da pek yemem yersem izmire gittiğim de yerim.o değil de ben en çok damarlı tuzlama içmeyi özledim yaaaaaaviski yi içecen üzerine de damarlı tuzlama ooooffff offff
Emzirme işi bitince toplanıp gidiyoruz mideyeciye olmaz böyle :)Midye demeyin kız aşeriyorum bildiğin.Geçen gece eşim 1 tane ye istersen o kadar bişey yapmaz dedi ama kesmez beni diye yemedim 30 tane yerim ben,çok özledim bira midye![]()
ben 18 haftalıkken 240 gr 20 cm di boyu.çok fark yok ama sen biraz ananas filan ye kabızlık yoksa günde bir de muz ye
Valla mı geçen gün eşim tava ciğeri yiyelim dedi bu arada ben sakatat yemem sadece tava ciğeri yiyebiliyorum. Ben yemedim belki sıkıntı olur diyeTuzlamayi midyesiz ic sende :) edirnede tava ciger iskembe yani sakatat olayi yaygin ister istemez can cekiyor dr um hergun yemedigin surece sorun yok yiyebilirsin dedi mevzu abartmamak.
Emzirme işi bitince toplanıp gidiyoruz mideyeciye olmaz böyle :)
Canım ben dün gittim 19+1 ken 21.5 cm ve 315 gr dedi drumuz...Kızlar ya benim bebek için doktor iyi dedi ama bu haftada 154 gram 17 cm normal mi?
Boy tamamda çok zayıf değil miben kilo almadım diye o da aç gibi hissediyorum
Aslında bulgur,pekmez süt vs tüketiyorum ama
Tavsiyeniz var mı? Yoksa normal mi?
ya benim doktorum a yalvardım da isin vermedi damarlı tuzlama içmeme.bu sıcaklarda Can'ın Nasıl çekiyor içme sabret diyor ya anlamıyor seviyorum işteeeeTuzlamayi midyesiz ic sende :) edirnede tava ciger iskembe yani sakatat olayi yaygin ister istemez can cekiyor dr um hergun yemedigin surece sorun yok yiyebilirsin dedi mevzu abartmamak.
bilemedim ki benim doktorum muz ve ananas iyi besler bebeği özellikle ananas dediYulaf,müsli falan bebeğe kilo aldırıyor diye okudum doğru mu acaba denesem mi
bende geçen gün eşime dedim ki ben doğurucam sende hastaneye damarlı tuzlama getiricen.hamileliğin başından beri Can'ım çekiyor valla.ben hastanede içecemDoğurur doğurmaz midye diye bağırmazsam iyigebeliğin başından beri canım çekiyor
![]()
Canım ben dün gittim 19+1 ken 21.5 cm ve 315 gr dedi drumuz...