2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bende geçen gün eşime dedim ki ben doğurucam sende hastaneye damarlı tuzlama getiricen.hamileliğin başından beri Can'ım çekiyor valla.ben hastanede içecem :halay:

Valla midyeyi hemen bende yerim 3-4 aydır midye diye dolanıyorum etrafta :(

Bu arada ananas bu mevsimde iyi mi ki? Alsam mı

Valla mı geçen gün eşim tava ciğeri yiyelim dedi bu arada ben sakatat yemem sadece tava ciğeri yiyebiliyorum. Ben yemedim belki sıkıntı olur diye
Daha gecen ay sordum muayenede bende cekindim bilhassa ciger icin soylenenlerdeb ama iskembeyide sordum oda genelledi hergun yemedigin surece sorun yok dedi haftada bir yiyorum icim rahat :)

:super::super::super::super:
@BRBB @SweetNovember30 Vasfiyeteyzeniz Vasfiyeteyzeniz @Esra @sewallll @ismimmelek @nesbay @masmaviyim @swl_swl @ecrinny @meraklo @daffodilays @aysesudoga @Sare13 mrs_aysel mrs_aysel @Hepgurbet @eftalyaaaa @haseki @Asumanpansuman @teachercnn vera2017 vera2017 @Setenay_90 @rabbit35 @zehrakif @zep20

Kızlar seminerlerimiz başlıyor. Kolay gelsin hepimize. Oturarak para kazanacagimiz ama onu da kahvaltı çay olarak harcayacagimiz bir 9 gün var önümüzde. Heyoooo
Hepimiz için hayırlı güzel kolay bir dönem olur umarım :super:
Herkes kahvaltıyla başlamış biz toplantıyla :KK70:neyse olsun :halay:

ya benim doktorum a yalvardım da isin vermedi damarlı tuzlama içmeme.bu sıcaklarda Can'ın Nasıl çekiyor içme sabret diyor ya anlamıyor seviyorum işteeee
Dr umuza cok guveniyorum gonul rahatligiyla cikip o gun iskembemide ictim cigerimide yedim hergun yemeyeceksin e 3~4 tabakta icmeyeceksin bence dr un abartmis. Herseyi gectim cidden zararli seylerde bile nefis koreltin denirken bu kadar kati olmasi ilginc geldi.

Kızlar ya benim bebek için doktor iyi dedi ama bu haftada 154 gram 17 cm normal mi?

Boy tamamda çok zayıf değil mi :KK43: ben kilo almadım diye o da aç gibi hissediyorum :KK43:
Aslında bulgur,pekmez süt vs tüketiyorum ama :KK43:

Tavsiyeniz var mı? Yoksa normal mi?
Melina kilo alda sende bizde rahatlayalım bacım :)))

Dr umuza cok guveniyorum gonul rahatligiyla cikip o gun iskembemide ictim cigerimide yedim hergun yemeyeceksin e 3~4 tabakta icmeyeceksin bence dr un abartmis. Herseyi gectim cidden zararli seylerde bile nefis koreltin denirken bu kadar kati olmasi ilginc geldi.

Bende arayıp 5-10 tane midye zararlı mıdır doğuma kadar yemem bir daha desem ne der ki ;)

de mi ama bir kere içsen nolur ki???? hayır birde eşimin yanında söyledi herşeyi şimdi eşimi de ikna edemiyorum sen doktordan iyi mi biliyorsun diyor bana.gittiğim de bir daha sorayım

Melina kilo alda sende bizde rahatlayalım bacım :)))

Ben değil bebek almıyor 154 gram nedir 200 olsaydı bari :( (Yoksa kalınlaşıyorum git gide))

Acayip midem bulanıyor bi de gittiğim kebapçıdan zehirlendim mi ne kusmak istiyorum sürekli bugünden beri:(

17+2 ydim gittiğimde. Doktor iyi dedi hatta baya inceledi haftayla uyumlu dedi ama o kadar dikkatli yedim,daha beslenmiş olmasını bekliyordum :KK43: çok az geldi gözüme
Canım ben de boyuna az diye üzülmüştüm detaylıdan sonra ama doktor hiç takılma bu değerlere dedi ve ultrason her zaman en doğru sonucu vermiyor ki eksik ölçüyor haftasına uyumlu dediyse öyledir canını sıkma

17+2 ydim gittiğimde. Doktor iyi dedi hatta baya inceledi haftayla uyumlu dedi ama o kadar dikkatli yedim,daha beslenmiş olmasını bekliyordum :KK43: çok az geldi gözüme
Bosa uzuyorsun kendini her bebegin gelisimi ayni degilki kimseyle.kiyaslama kendini bende 17+2 de 228 gr di. 19+5de 330gr kizin gobekli ve tombis olacak dedi dr umiz haftasina gore ilerde dedi. Yani saglikli ve dr un sana olumsuz bisey demediyse bu kadar tasalanma onlar bizden daha gucluler emin ol sonra uzuldugum seye bak diyeceksin.

Canım ben de boyuna az diye üzülmüştüm detaylıdan sonra ama doktor hiç takılma bu değerlere dedi ve ultrason her zaman en doğru sonucu vermiyor ki eksik ölçüyor haftasına uyumlu dediyse öyledir canını sıkma

Başına vücuduna baktı baya 17+1 vs diye hepsini nott etti ayrı ayrı tek tek.Uyumlu gidiyor suyun çok iyi dedi ama bilmiyorum 154 gram deyince eve geldim çok küçük diye düşünmeye başladım :( 22 de gidicem bir daha detaylı için inşallah biraz tombikleşir :( insan takıyormuş cidden

Yulaf,müsli falan bebeğe kilo aldırıyor diye okudum doğru mu acaba denesem mi
Sen kendin almiyosun ki bebek nasıl alsın? Her bünye farklıdır lafı işte burda ortaya çıkıyor. Doktora sor bi ama az olsa söylerdi. Birbirimizle kıyaslama çok iyi diil. 17 haftalıkken 197grdi 14.3 cmdi Deniz. Dr iyi dedi değerlere normal dedi. Seninki de sıkıntı olsa söylerdi dert etme. Muz ye ananas ye biraz için rahatlasin.

Link atmaya çalıştım olmadı. Sozcu gazetesi yazmış listeyi.
Bakın bi neler yediriyorla millete!!!!

Bosa uzuyorsun kendini her bebegin gelisimi ayni degilki kimseyle.kiyaslama kendini bende 17+2 de 228 gr di. 19+5de 330gr kizin gobekli ve tombis olacak dedi dr umiz haftasina gore ilerde dedi. Yani saglikli ve dr un sana olumsuz bisey demediyse bu kadar tasalanma onlar bizden daha gucluler emin ol sonra uzuldugum seye bak diyeceksin.

Haklısın canım ben sadece çok düzenli beslenmiştim o yüzden taktım sanırım.bi de ben 4 kilo babası da öyle tombik doğmuş oğlanı da öyle beklediğimiz için şaşırdım.belki 22.haftamda belki daha da büyür tombişleşir

Haklısın canım ben sadece çok düzenli beslenmiştim o yüzden taktım sanırım.bi de ben 4 kilo babası da öyle tombik doğmuş oğlanı da öyle beklediğimiz için şaşırdım.belki 22.haftamda belki daha da büyür tombişleşir
Ilk zamanlar normal hafta ilerledikce kilo alimi artiyor hic sıkıntı yapma. Gunluk 1 muz yiyebilirsin birde bulgur pilav yada kisir olarak tuketebilirsin bebege kilo aldiriyor bunlar. Ama her zamanki gibi abartmadan :)

Sen kendin almiyosun ki bebek nasıl alsın? Her bünye farklıdır lafı işte burda ortaya çıkıyor. Doktora sor bi ama az olsa söylerdi. Birbirimizle kıyaslama çok iyi diil. 17 haftalıkken 197grdi 14.3 cmdi Deniz. Dr iyi dedi değerlere normal dedi. Seninki de sıkıntı olsa söylerdi dert etme. Muz ye ananas ye biraz için rahatlasin.

Doktor zaten almaman gerek gebelik normal şartlarda ayda 1 kiloyla ilerler hep 5. Ay sonrası kilo alımın olur ayda bir ilerler dedi. Normal dedi ama 200 leri duyunca benimki aç mı diye düşünüyor insan. Ananas yiyim bari

Ilk zamanlar normal hafta ilerledikce kilo alimi artiyor hic sıkıntı yapma. Gunluk 1 muz yiyebilirsin birde bulgur pilav yada kisir olarak tuketebilirsin bebege kilo aldiriyor bunlar. Ama her zamanki gibi abartmadan :)

Bulguru tavuğu abanarak yedim hep :))

Back
X