2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İyi geceler hatunlar benimde misafirim vardı akşam ne yazmışınız öyle okuyamadım valla çok geldi gözüme... @ikizcan2016 hoşgeldin canım 2 gündür yazmayınca bi korku oldu

9-4. 10-5 de benim bugünlerde
Nabzımı biraz yüksekti bugün 100e çıkmış. 80lerde hep. Siz de parmak uclarinizda, sakaklarda, karninizda falan hissedip musunuz kalp atisinizi?
Ölçüm yapmadan önce aşırı bi hareket falan mı yaptın acaba? Benim genelde 75 civarı seyrediyor ama mesela mutfakta bi iş falan yapıp gelip ölçersem 85 lerde seyrediyor hemen. Kalp atışımı da merdiven çıkarsam, ev işi yaparsam falan duyuyorum bazen ama o da göğüs kafesimde.

B bugza
nmine nmine
cordeliac cordeliac
burdayim kizlar, 2 gundur fazla giremedim misafir vardi annemlerde.. girip arada okudum ama bisey yazamadim..
iyiyim iyiyimm, bi yaramazlik yok cok sukur, hersey yolunda :)
cumartesi muayene var onu bekliyorum heyecanla :))
sacimi boyattim bu aksam, feci kazik yedim, şoku anca atlattim, telefonu elime yeni alabildim :))
sizler nasilsiniz?

hosgeldin sekerim. sevindim sorun olmamasına, ee bari saçın güzel olmuştum umarım, gidene çok da şeey yapmamak lazım artık. Bi ara yollarsın fotosunu :)
ben de bugün eczaneden önerdiğin şeker ölçme cihazını almaya gittim. 190tl didi. Baska bi marka daha söyledi, daha ucuz dedi o da 80TL dedi. ilk duyaydım 190 diye ok derdim, alırdım da , kazıklanıyormuşum gibi geldi, almadım. acaba senin dediğin fiyatlar tedarikçi fiyatı olabilir mi?

Ölçüm yapmadan önce aşırı bi hareket falan mı yaptın acaba? Benim genelde 75 civarı seyrediyor ama mesela mutfakta bi iş falan yapıp gelip ölçersem 85 lerde seyrediyor hemen. Kalp atışımı da merdiven çıkarsam, ev işi yaparsam falan duyuyorum bazen ama o da göğüs kafesimde.
Yok ben nabzımı dusuk olsa bile hissediyorum. Damarlar genişlio denilio ya ondandir dedim kendime. Mesela şimdi yatayimn elimi başımın altına diğerini de karnıma koyayim ikisinde de kalp atışını duyuyorum.

İyi geceler hatunlar benimde misafirim vardı akşam ne yazmışınız öyle okuyamadım valla çok geldi gözüme... @ikizcan2016 hoşgeldin canım 2 gündür yazmayınca bi korku oldu

hosbulduk efendim :)))
yok yok bisey olsa doktora gitmeden once buraya yazarim zaten, Allah korusun tabiii..
tatil fln da yok, ankarayi bekliyorum bu sene :)

Ben kib'ledim. Reklam için geldiği belliydi. O yüzden. İlk defa bu topikte birini kib'ledim. Reklam yassah. Gelmiş profilime de mesaj atmış aynısını. :KK53:
Ay sen mi kaydırdın ayağını :KK70:bende şüphelendim yazdığı diğer mesajlara baktım 5 mesaj yazmış toplamda 3 tanesi bu site için. Ama iyi birşeye hizmet etti de gitti bak şimdi alışveriş listene emziği yazınca yanına siteyi de yazar verirsin :KK70:

hosgeldin sekerim. sevindim sorun olmamasına, ee bari saçın güzel olmuştum umarım, gidene çok da şeey yapmamak lazım artık. Bi ara yollarsın fotosunu :)
ben de bugün eczaneden önerdiğin şeker ölçme cihazını almaya gittim. 190tl didi. Baska bi marka daha söyledi, daha ucuz dedi o da 80TL dedi. ilk duyaydım 190 diye ok derdim, alırdım da , kazıklanıyormuşum gibi geldi, almadım. acaba senin dediğin fiyatlar tedarikçi fiyatı olabilir mi?

yok daha neler artik!!
190 tl accu-chek performa olani.. active oyle degil, e gelisi olsun 40, satisi da 60 olsun, 70 olsun.. kufredesim geldi birden :))
zam bile gelse kurtarmiyo..
dur bak gitti gidiyorda bile var, 64 tl..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 39
Kız buna göre benim oğlan bana benziyor kisa ve şişko :))) senin boy kaç? Kilo kaç?
Ben 160- 74 kg
Babası 177-76 kg

Siz nasılsınız? Daha uzun ve zayıf misiniz bizden?
:KK70::KK70:
Akşam akşam yuvarlandım gülmekten Yok ne uzunu tıfıl bişeyim ben
Ben 164 -53
Eşim 177-73

yok daha neler artik!!
190 tl accu-chek performa olani.. active oyle degil, e gelisi olsun 40, satisi da 60 olsun, 70 olsun.. kufredesim geldi birden :))
zam bile gelse kurtarmiyo..
dur bak gitti gidiyorda bile var, 64 tl..

bakıyorum şimdi cok saol canım. :) ay iyiki almamışım, töbee töbee :/

Kız buna göre benim oğlan bana benziyor kisa ve şişko :))) senin boy kaç? Kilo kaç?
Ben 160- 74 kg
Babası 177-76 kg

Siz nasılsınız? Daha uzun ve zayıf misiniz bizden?
Ikı cm ıçın kısa 17 gr içinde şişko yaptın deniz i ya doğsun yetiştırıcem hemen

Ay sen mi kaydırdın ayağını :KK70:bende şüphelendim yazdığı diğer mesajlara baktım 5 mesaj yazmış toplamda 3 tanesi bu site için. Ama iyi birşeye hizmet etti de gitti bak şimdi alışveriş listene emziği yazınca yanına siteyi de yazar verirsin :KK70:

Ya nasıl bir azimse adamlar Google Türkiye'den içinde Natursutten geçen kelimeleri aratmış burayı bulmuş. Reklam yapıyor. Kurumsallığa gel. Aliexpress'ten replikasini falan getirir bunu yapan. Instagram satıcısı olsa neyse. Koca site. Kadın taklidi yapıyor bir de. :KK53:

gercekten bir misafir sevici "ruh emicileeeer"
ya cordi ayiptir sormasi da sen bildigim kadariyla orali degildin, kim gelip gidiyor ya bu kadar?
misafir guzel severim de kim temizlecek evi ya! benim evimi b.k goturuyor. 1,5 ay sonra kismetse tasinacagim acaba o surede pislikten olmeden yasayabilir miyiiim?

Beyimin meslektaşları. Onların eşleri. Normal arkadaşları. Onların eşleri. Asistanları gençler falan. Şehirdışından arada gelen arkadaşlarımız. Benim spordan, sağdan soldan bulduğum arkadaşlar. Ekim 29'da bir sene olacak. 1 hafta kimsenin gelmediği olmadı henüz. Geçen eşimin geçen seneki stajyeri mesaj atmış 1 ay sizde kalayım mı diye. O da şehirdışından. Böyle de saçma durumlar yani. Normalde seviyorum gerçekten. Kesseler evde durmam zaten. Bekar evi kafası yaşadığımız için genelde seviyorlar bize gelmeyi ama hamilelikte benim beynime bir şey oldu. Kimseye tahammül edemiyorum evin içinde. :/

Yaşarsın ya. OCC programını izledim bugün. Oradaki istifçiler hâlen hayattaysa sen haydi haydi yaşarsın kuzum.

Çok sevindim umarım yukarılara doğru tırmanışı devam eder :)

Bu arada senin plesanta tam olarak nerde duruyo bişey dedi mi doktor? Benimki de önde duruyo ama doktor aşağıda değil sadece göbeğin ön duvarına doğru dedi. Herhangi bir risk yok dedi. Yine de azcık kafama takılmadı değil. Telaş yapmayım diye öyle söylemiş olabilir mi ki?

Servikse yakın ama kapatmamış demişti dr'um. Bu Marjinal dedikleri tür herhalde.
Çok fazla didiklemek istemiyorum aslında bu konuyu. Benim bebeğin başı plasentanin üzerinde.

Normalde bunun tanısı bu dönemlerde konuyormuş zaten. Yani nasıl desem 18-20'den öncekilerin çıkma ihtimali yüksek olduğu için erken dönemde genelde söylemiyor dr'lar. Benim 20'den sonra saptandı. Genelde 28'e kadar kayboluyormuş zaten bu durum. Plasenta yukarı çıkıyor yani. O yüzden kanama vs. olmadıkça 28'e kadar söylemeyen dr'lar da var normale dönme ihtimalinden ötürü.

Telaş yapma yani. Öyle dediyse öyledir muhtemelen.

9-4. 10-5 de benim bugünlerde
Nabzımı biraz yüksekti bugün 100e çıkmış. 80lerde hep. Siz de parmak uclarinizda, sakaklarda, karninizda falan hissedip musunuz kalp atisinizi?
Kulağımın içinde bı kalbım atıyo bazen

Oh iyi haber :) yükselsin Cihan oğlan çıksın yukarı. Ayağının altına destek koyuyon di mi?

Sabahtan akşama kadar tek kımıldama hissetmedim. Akşam iç çamaşırı çizgisinin iki parmak üzerinde sonra göbek deliğimin altında kımıldama hissettim. Dibimi dövmediği ilk gün oldu yaa. Bacaklarımı omzuma alacağım neredeyse. Ne destek yastığı. :KK70:

Şu nabız konusuna değinmeden geçemeyeceğim. Hamilelikte o nabızlar çok normal. Normal insanlar için 110 üstü kalbi yorar. La ben senelerdir 110-140-160 kardiyoda 170-180 civarı nabızla aniden taşikardiden brakardiye çeviren ataklarla yaşayıp hissetmiyorum. Gerçi ilk Holter sonucumda sen hayvan mısın(valla aynen bunu dedi.) nasıl bu nabzı fark etmiyorsun demişti. Hâlâ da hissetmem. Bunun iyi yanı vücut ufak ufak kalp krizleri geçiriyor gibi olduğu için büyük krize normal insanlardan daha dayanıklı olmasını sağlamasıymış kalbin. <3 Zaten kardiyoda bile nabız yükseltmeden yağ yakamazsınız yavrumlar.

Kalbinizi sevin. Mevsimi geliyor. Grip aşılarınızı olun ki hem bebişlerinizi korusun hem de viral enfeksiyonlar sağlıklı kalbinizi hasta etmesin. <3

Arkadaşlar siz çocuğunuza beşik-puset gibi büyük hediyeler kabul eder misiniz alacak kişinin beğenisine göre olacak şekilde?

Ben böyle büyük şeylerin çocuk sahibi olacak insanların fikri alınmadan yapılmasına pek hoş bakamıyorum çünkü.

Sabah eşim eve bunun bombasını bırakıp gitti. :olamaz: Şu geçenlerde çocuğunu kucaklar gezmeye götürürüm diyenler "çocuğun beşiğini biz alacağız. Aaa olmaz, ölümüzü görün. " tarzı bir muhabbete girmişler eşimle. Hayır korkuyorum yarın çocuğumuzu evlatlık da isteyecek bunlar. :/

Sinirlerim hiç iyi değil zaten bu aralar hormonlar yüzünden. Böyle olunca iyice psikoya bağlıyorum. :KK53:
Benimde kayınvalidem biz alalım dedi ama siz beğenin biz ödeyelim dedi sağolsun. Sanırım insanlar benden tırsıyor cazgırlık yaparım diye:KK48:
Arkadaş ve olsa kabul etmezdim ben. Çok istiyorlarsa altınlarını alıp gelirler.

Back
X