Çok geçmiş olsun Can'ımSağol canım benim bu iltihap hamileliğimi işkenceye çevirdi
Allah acil şifalar versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun Can'ımSağol canım benim bu iltihap hamileliğimi işkenceye çevirdi
cordeliac eskittigim ütü tefal 3.5 bardi. 7 senedir kullanıyordum. Şimdi yine tefal 5.5 bar aldım kazana su ekleyebiliyorsun.1 kazan 4 kişinin 1 haftalık utusunu bitiriyor.kazani genis,eklemeye bile gerek kalmiyor.modeli ne olursa olsun tefal al bence
Aynen kot ütüle peşine ipek kesinlikle yakmaz en azından ben 4 senede hiç yakmadım :)Not ettim bunu haznesi çok genişmiş. Sıcakken su eklenmesi birincil özellikti benim için. Kumaş tipini algılayan sensörü de varmış. Bayağı iyi ya. Birkaç sene bozmam herhalde bunu. Tefal önden gidince şimdi kafam çorba oldu. Akşam hepsini karşılaştırıyım ona göre alırım. Bayağı hoşuma gitti.
Benim ki bu cnm 6 bar ama arkadasim 5 bari kullaniyor onun tavsiyesi ile almistim onun ko de cok guzel utuluyor o yuzden 5 ve ustu bakabilirsinC candy1907 , @MinikPapatyacik,sarra13 kızlar hepiniz kazanlıdan yana anlayacağım. Benim çöpe bastığım Delonghi de buhar kazanlı 5 bardı seninki gibi candy'cim. Güzel ütülüyordu ama kazan sıcakken su koyamıyordum. Çoraba kadar da ütüleniyor bizim evde. Kazanlı kullananlar sizinkilerde sıcakken su ilavesi yapılıyorsa eve geçince modellerine bakıverin benim için ya. Birkaç parçayı da kablolu ütü rahatlığında ütüleyeyim diyorum. Üç gündür kuru temizlemeciyle akraba çıkacağım neredeyse.
![]()
Fazla yağlı mı geldi acaba canım? Kusabiliyorsan kus bence tutmaya çalışma içinde.Kızlar ya aşırı midem bulanıyor
Hiç olmazdı böyle,midem kötü gibi.
Akşam gözleme yemiştik bilmiyorum kusmak istiyorum resmen![]()
Fazla yağlı mı geldi acaba canım? Kusabiliyorsan kus bence tutmaya çalışma içinde.
Bi yerde okumuştum, hamileyken yediğin şey bozuk ya da sağlıklı falan değilse vücut direk kusarak atıyormuş dışarı. Normal insan bünyesi tölere ederken hamile vücut hiç affetmeyip dışarı atıyormuş. Bir nevi bebeği koruma mekanizması :) kus rahatla bence canım geçmiş olsun.Yerken de yağlı geldi azcık olabilir,midem yanıyor, bulanıyor aşırıcan çekişiyorum sanki
Not ettim bunu haznesi çok genişmiş. Sıcakken su eklenmesi birincil özellikti benim için. Kumaş tipini algılayan sensörü de varmış. Bayağı iyi ya. Birkaç sene bozmam herhalde bunu. Tefal önden gidince şimdi kafam çorba oldu. Akşam hepsini karşılaştırıyım ona göre alırım. Bayağı hoşuma gitti.
Bi yerde okumuştum, hamileyken yediğin şey bozuk ya da sağlıklı falan değilse vücut direk kusarak atıyormuş dışarı. Normal insan bünyesi tölere ederken hamile vücut hiç affetmeyip dışarı atıyormuş. Bir nevi bebeği koruma mekanizması :) kus rahatla bence canım geçmiş olsun.
Aynen kot ütüle peşine ipek kesinlikle yakmaz en azından ben 4 senede hiç yakmadım :)
Herkese iyi akşamlar yürüyüşe başladınız mı kızlar ben bugün başladım 5 km yürümüşüz kayınvaldemle acayip hamlamışım bundan sonra 2 günde bir yapıcaz hazır havalarda serinledi inşallah doğumu kolaylaştırır
İnsallah kolaylaştırır :) 5 km de iddaalı bi yürüyüş olmuş ya da ben çok tembelliğe alıştım sanırım.
Kızlar ben bugün detaylıya gittim. Çok şükür bi sorun yok. Fasülyem büyümüş, fasülye sırığı olmuş :) kilosu,boyu, sağlığı gayet iyi. bugün ilk defa hastaneyi gezdim, doğum odalarını, doğumhaneyi vs gördüm. Doktorla ilk defa doğum konuştum. Üniversite hastanesi olduğu için normal doğumu destekliyoruz, sağlık bakanlığından önce bölüm başkanlığı sürekli kontrol altında tutuyor, elimizden geldikçe normal doğum yaptırıyoruz dedi doktorum.
Çok seviniyorum, güven veriyor bu şekilde demesi de acayip korku sardı sanırım beni. Biliyorum herkes doğuruyor, doğadaki tüm memeliler hatta. İşin normalinin bu olduğunu da kabul ediyorum da , ne bilim bi tırsma oldu diyeyim.
Sanırım ben de yürümeye başlamalıyım.
minicik göbek
mamada kesinlikle hipp öneriyorum.Bende mustela düşünüyordum ama ikiz can çok etkili değil dedi.earth mama araştırmaya basladim
hoşgeldin Can'ım sen buna İnan.inanırsan kızında hissedecek ve başaracak inşallah.Merhabaaa,
bizi de kızımla listeye ekler misiniz lütfen :)
39 yaşımdayım,başlangıç kilom 50,6 şu an 48,8..
Cumartesi detaylu usg çekildik kızım 0,495gr 28cm olmuş.Kalbinde delik tespit edildi ama biliyorum ki benim yavrum o deliği kapatacak inşallahhhh![]()