2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnsallah kolaylaştırır :) 5 km de iddaalı bi yürüyüş olmuş ya da ben çok tembelliğe alıştım sanırım.

Kızlar ben bugün detaylıya gittim. Çok şükür bi sorun yok. Fasülyem büyümüş, fasülye sırığı olmuş :) kilosu,boyu, sağlığı gayet iyi. bugün ilk defa hastaneyi gezdim, doğum odalarını, doğumhaneyi vs gördüm. Doktorla ilk defa doğum konuştum. Üniversite hastanesi olduğu için normal doğumu destekliyoruz, sağlık bakanlığından önce bölüm başkanlığı sürekli kontrol altında tutuyor, elimizden geldikçe normal doğum yaptırıyoruz dedi doktorum.

Çok seviniyorum, güven veriyor bu şekilde demesi de acayip korku sardı sanırım beni. Biliyorum herkes doğuruyor, doğadaki tüm memeliler hatta. İşin normalinin bu olduğunu da kabul ediyorum da , ne bilim bi tırsma oldu diyeyim.

Sanırım ben de yürümeye başlamalıyım.
Hakan Cokerle 100 soruda doğal doğum kitabını tavsiye ederim.cok motive edici. Ve bulunduğun şehirde doğuma hazırlık kursu varsa git bence nefes teknikleri çok önemli dogumda

Nerden aldın kaça aldın mesaj atsana bi ara nino
Bugzacım ıkı perde maymununa 100 mavılı sete de 110 yanı toplam 210 verdım kapıda odeme var fark almıyorlar 8 lıra kargo odedım
Rengı ve setlerın içindekılerı seçmekte özgürsün
Instegram yada whatsapp tan cvp verıyolar aklına takılan olursa yazarım yine
:ukala:

Ya bende ütü Masası işte nolucak derdim
Tek Kişilik yatak kadar bı ütü masası almış oldum hakkaten onun iç malzemesı vs de kolaylastırıyo ütüyü
Onda da gazella yı tavsıye ederım
Ben de tefal var ama kazanlının yüksek buharına uyumlu degıl sözde Kazanlı ütü Masası
Öyle olunca altta buhar bırıkıp damlıyo
Ama annemde gazella süper otesı

İşte öyle değil. Ütü yaparken anlıyorsun. Benimki Porsan Neva Ez 71 diye bi' model hani internette görürsün ne değişik bi' şey dersin deme. Arkana bakmadan kaç. Bunun iç aksamı plastik. Buhar tabana çarpıp tekrar kıyafete dönüyor ama. Pantolon falan ütülemek işgence. Poligonlardaki konu mankenine benziyor. Anam sağolsun. :/ Dün bizimki Arzum'unkini getirmiş, üzerinde profesyonel kazanliya uygundur falan yazıyordu ama kızlar illa kazanli diyene kadar aklımda kazanli yoktu otekinden ötürü. Şimdi pişman oldum. :KK53:

5 km iyimis de zorlanmayasin. Ben cumadan beri yapamiyorum yeniden duzen tutturmak gerek. 21 haftalık oluyoruz +5.5 kilo ile. Kan hapı mahvetti beni :KK43:
Kv ile sohbet muhabbet derken anlamadık bile geçen bi arkadaşım doğum yaptı son aya kadar nerdeyse hiç yürümedi çatıda hiç açılma olmamış doktor hiç yürümedin mi demiş ki toplam 11 kilo almıştı 9 ay 18 günde çocuğu mecburen sezaryenle aldılar sanırım bundan etkilendim

Kızlar günaydın.

Dün akşamdan beri midem ağzımda geziyorum. Ne varsa kustum durmadan,sabah açılışını da yaptom,midem boşaldı resmen :(

Yediğim gözlemenin 3 katı gitti :(
Bulantı geçmiyor geçmeyecek gibi :(

Kızlar günaydın.

Dün akşamdan beri midem ağzımda geziyorum. Ne varsa kustum durmadan,sabah açılışını da yaptom,midem boşaldı resmen :(

Yediğim gözlemenin 3 katı gitti :(
Bulantı geçmiyor geçmeyecek gibi :(

Kızlar günaydın.

Dün akşamdan beri midem ağzımda geziyorum. Ne varsa kustum durmadan,sabah açılışını da yaptom,midem boşaldı resmen :KK43:

Yediğim gözlemenin 3 katı gitti :KK43:
Bulantı geçmiyor geçmeyecek gibi :KK43:

Rotavirus olmuş olabilir misin sen de kuzum? Bu ara salgın var. Geçenlerde ben de 1.5 gün kustum. Birdenbire başladı hiçbir şey yokken. Sonra karın ağrısı, ishalle devam etti.

Bu iki gündür de hiçbir şey yiyemiyorum. Az önce iki lokma kahvaltılık attım ağzıma tıkandım.

Belirtileri takip et ve dikkat et bence.

Rotavirus olmuş olabilir misin sen de kuzum? Bu ara salgın var. Geçenlerde ben de 1.5 gün kustum. Birdenbire başladı hiçbir şey yokken. Sonra karın ağrısı, ishalle devam etti.

Bu iki gündür de hiçbir şey yiyemiyorum. Az önce iki lokma kahvaltılık attım ağzıma tıkandım.

Belirtileri takip et ve dikkat et bence.

Belki olabilir eşim salgın var dikkat et diyor bir aydır ama bilmiyorum şuan ne olduğumu :(

Dün akşam gözleme çekti canım,hafif yağlı geldi ama yedim ben,yedikten 2 saat sonra en fazla, midem birden bulanmaya başladı,ayağa kalkayım dedim karnıma bıçak saplandı resmen ellerim titreye titreye yürüdüm,banyoya gidip ne var ne yoksa istifra ettim birden.

Nane limon falan içtim o rahatlattı o an biraz.Sabah kalktım işe gidicez hala bulanıyor midem :( iştahım sıfır şuan,midem aşırı bulanıyor,bir ishalim yok o da olsa yandım :(

Hayatımda ilk kez bu kadar pis mide bulantısı yaşıyorum,ilk üç ay bile midem bulanmamış hiç benim.İstemsizce gözyaşım akıyor,ayakta zor duruyorum akşam akşam evde iyi de bi telaş yarattım.

Melina 3 gün bende çektim şiddetli karın ağrısıyla beraber.susuz kalmasın bedenin.doktorum riskli eğer su içemiyorsan demisti.3 gün serum aldım. Antibiyotikle beraber.ihmal etme

Belki olabilir eşim salgın var dikkat et diyor bir aydır ama bilmiyorum şuan ne olduğumu :KK43:

Dün akşam gözleme çekti canım,hafif yağlı geldi ama yedim ben,yedikten 2 saat sonra en fazla, midem birden bulanmaya başladı,ayağa kalkayım dedim karnıma bıçak saplandı resmen ellerim titreye titreye yürüdüm,banyoya gidip ne var ne yoksa istifra ettim birden.

Nane limon falan içtim o rahatlattı o an biraz.Sabah kalktım işe gidicez hala bulanıyor midem :KK43: iştahım sıfır şuan,midem aşırı bulanıyor,bir ishalim yok o da olsa yandım :KK43:

Hayatımda ilk kez bu kadar pis mide bulantısı yaşıyorum,ilk üç ay bile midem bulanmamış hiç benim.İstemsizce gözyaşım akıyor,ayakta zor duruyorum akşam akşam evde iyi de bi telaş yarattım.

Ishal de başlarsa muhakkak bi' dahiliye polikliniğine git. Enfeksiyon mu değil mi anlarsın. Salgındansa üç beş güne geçtiği için bol sıvı tüket diyorlar sadece. O bulantıyla mümkün değil biliyorum ama maden suyu içmeye çalış yine de. Olmadı soya sütü al marketten, bulantiya iyi geliyor. Acile falan gitme ama virüsü aldıysan enfekte olup tekrarlama riski var.

Birkaç saat kayboldum ne çok yazmışsınız yaa. Temizlikçi abla geldi evi kaldırdık, indirdik. Bebek poposu gibi yumuşatıcı kokuyor su an her yer. :KK70:

Kızlar konu dışı olacak ama ben geçen ütüyü patlatmıştım ya hani. Kocayı yolladım bugün ütü almaya, ütü masası alıp gelmiş akıllım. :KK70:Ütü masasını geri yolladım, bu sefer karpuz falan alır gelir diye vazgeçtim.

Şimdi ben profesyonel elektronik alet bozucu koca düşmanı olarak sizden ütü markası tavsiyesi istiyorum. 1 sene dayansa yeter. Philips, tefal falan var aklımda. Jilet gibi yapıyor dediğiniz bir model var mı? Bugün sipariş ediciym. Bayram gelmeden ütüler bitsin. Bi' oda dolusu ütüm var yapılacak. Fenalardayım.
Phlips Azur canım

cordeliac cordeliac canım bu arada burda konuşulduysa da görmemişim ben,sana da geçmiş olsun :KK43:

Ya ninocin ninocin falan da hastalandı bizden. Benim dışarıda tanıdığım çok kişi de bu şekilde. Şebeke suları yüzündenmiş. Yıkanırken dikkat et. Fazla kalabalığa girmemeye çalış. Ben dikkatli olun diye yazmıştım daha önce başıma gelince. :/

Kızlar bu arada dün benden bezelye şeklinde yağ bezesine benzer bir şey geldi. Akıntı değildi. Hani neredeyse kist düştü içimden diyeceğim. Çok acaipti. Ilk kez başıma geliyor.

Nişan mı geldi laağn, doktoru nereden bulucam şimdi diye panikledim.

ninocin ninocin 'den bahsedince hatırladım. Sağolsun kuzum rahatlattı, normalmiş hamilelikte. :KK45:

Detaylı sonucumu üniversite doktoruma yollamış, onunla değerlendirmeye gideceğim bugün. Gitmişken bunu da sorarım yine.

Başınıza böyle bir şey gelirse, benim gibi doğuruyor muyum diye korkmayın canlarım.

Kızlar günaydın.

Dün akşamdan beri midem ağzımda geziyorum. Ne varsa kustum durmadan,sabah açılışını da yaptom,midem boşaldı resmen :KK43:

Yediğim gözlemenin 3 katı gitti :KK43:
Bulantı geçmiyor geçmeyecek gibi :KK43:
yeniden mi baslayacak bu kusmalar nolur hayir deee ben 3 ay kustum :(

Back
X