- 2 Eylül 2015
- 2.446
- 3.416
- 63
Soothie boşa mı gitti yani ay benimki Zaten hiç almadı onu :) şimdi suavinexin little star silikon uçlu olanını alıyor dene istersen ama +4 olanını verdim ben bi arkdş öyle tavsiye etmişti.Benim sabirsizligim kızım icindi geri kalan herseye sabrim var. Bende cok sey ogreniyorum burada sadece ogrenmek degil bildiklerimizide paylaşmak lazim. Komse kotu niyetli degilEsra da bunu bildiginden ses etmedi zaten :)
Benimde sıkıntım var kızım biberon almiyor sutum varda ne sagdigim sutleri icemeyecek bu gidisle bunu cozmenin ugruna 3 gundur kara kara dusunuyorum yapmadigim kalmadi bu stres bile sutumu etkiledi acikcasi. Varsa fikri olan her turlu yardıma acigim. He bu arada emzigide 1 haftadir agzina surmuyor oda elimde patladi yeni kankasi bas parmagi gece bile onu emerken yakalayip emziriyorum aglamiyor artik onunla avunuyor buda ayri sıkıntım:)
Hangi biberonu veriyorsun ? Avent mi ? Benimki de o tarz uçları sevemedi ya illa damaklı gibi olacak halbuki meme ucuna benzeyen onlar ama bizimki ters o konuda