- 26 Ağustos 2008
- 1.742
- 1.576
- 333
Canim benimki aksam sevmek istemedi gecenin 2.30 unda yapiyor bunu yani hergün o saatlerde uyuyan cocuga yapiyor bunu gündüz aksam istedigi kadar sevsin ona bisey demiyorum hatta mutlu oluyorum ama zaten gündüz düzeni yok cocugun yarimsar saatlik periyotlar halinde uyuyor bir tek gece düzenli uyuyabiliyor onu da bozarsa hepten biterim ben. Sadece 23-03 ya da 00-04 saatleri arasi duzenli uyuyor ben de sadece o saatlerde kesintisiz uyuyabiliyorum. Öyleyken gundüz zombi gibiyim onu da bölüp bozmasin diye müdahale ettim. Bilmem anlatabildim mi...Aslında esin hakli ama bakinca sende haklisin kendimden biliyorum ayni durumu bizde yasiyoruz. Gun icinde zaten göremiyorlar aksam geldigindede babaya bize oldugu kadar sen sakrak halleri olmuyor en azindan bizde durum bu ama uykudab uyandiginda agulamalar falan cok keyifli oluyor e oda baba dayanamıyor sevmek istiyor bir kez bende seninle ayni tepkiyi verdim uykusunu boluyorsun sasirtma cocugu birak uyuyacak dedim küstü bana ama uzuldum sonra. Senin benim gibi duzenini bilmez bu herifler sevmek istediklerinden müdahale etmemek lazim. Ben simdi ellemiyorum 10dk bile olsa seviyor nazlatiyor sonra kendisi uyutuyor. Duzenide sasmadi sukur hic kalp kirip sogutmaya gerek yok diye dusunuyorum.