- 22 Kasım 2016
- 913
- 1.279
- 33
Bebişle yuvarlanıp gidiyoruzMerhabalar kızlar nasılsınız bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişle yuvarlanıp gidiyoruzMerhabalar kızlar nasılsınız bakalım
Haha daha diş çıkaracaklarrrEki Görüntüle 1987050 kizim tarafindan yakalanip yarim saat boyunca hunharca isirilan serce parmagim![]()
Kücukler yetmiyo bi de buyükler cikiyo hic sorma...gecen kucugu yuz ustu yatirdim baya durdu kafasini kaldirdi saga sola dondurdu gogsunu kaldirdi ben de aferin kizima odul olarak evi gezdireyim sana hadi dedim aldim kucagima baktim oglan da yerde yuzustu yatmis kollarinin uzerinde annişko bak ben de yapabiliyorum bana da ödül ver demez miAynen bende öyleyim
Kızım dün akşam üstü sitenin bahçesine inmişti oyuncağını kaybetmiş akşamdan beri onu aratıyor bize üstüne birde ağlaması
Allah kolaylık versin biz 1 taneye anca yetiyoz vallaKücukler yetmiyo bi de buyükler cikiyo hic sorma...gecen kucugu yuz ustu yatirdim baya durdu kafasini kaldirdi saga sola dondurdu gogsunu kaldirdi ben de aferin kizima odul olarak evi gezdireyim sana hadi dedim aldim kucagima baktim oglan da yerde yuzustu yatmis kollarinin uzerinde annişko bak ben de yapabiliyorum bana da ödül ver demez mive bunu yapan 8 yaşindaki cocuk...stres carki aldik metal halkalari var ve agir geliyo gidiyo yatan cocugun kafasinin ustunde donduruyo oglum duser agir o yapma dedikce iyi küstüm diyo odasina kapaniyor...yorgunluk aclik uykusuzluk yetmiyor bi de bu var basimda ne yapacagimi sasirdim herif desen ayri telden caliyo cildirmazsam iyi su surecte
![]()
Sagol canim sabır sınavı veriyoruz hepimiz de bence :)Allah kolaylık versin biz 1 taneye anca yetiyoz valla
İyi bari seninki gerçekten iri çıkmış :))))4160 dogdu. 38. Haftada sezaryen oldum kordon dolanmış . boynuna değil nasıl becermişse kordonun içinden geçmiş kordonu düğümlemişti. Kordonun düğümlenen yeri mosmor. Son 2 gün hareketleri azalmıştı . doktor beslenememiş bi kaç gün yoksa 40 haftada dogsaydi 4500 u geçerdi dedi. Yani dediği gibi iri oldu sadece tombulluk olarak değil baş ve omuzları da iriydi zaten gördükten sonra dedim iyiki normal doğurmamışım hertarafi keserlerdi kesin![]()
O nasıl bi şey yaama. boşver işte en güzeli 3 aydır kıbrıstaydı kafam rahattı.geldi yine türkiyeye.bide geceleri kerem ağlayınca pat diye giriyor odaya.la havle vela kuvvete.bu sefer tedbirli olacam yatak odamın kapısını kilitliyecemgirsin bakalım nasıl girecek
![]()
Hergün mü valla tam çıldırmalık :) ben kesin surat asardım gıcıklık yapardım :)Benim kv hergün geliyor bana 3 yada 4 saat bende sıkıldım artık ima ettim fenalık geçirdi böyle devam yapacak bişi yok
Canım e bebekten almıştım indirim vardı ben aldığımda. Bi sürü bi şey almıştım o gün.o yüzden tam hatırlamıyorum fiyatlarını.Artik kilo icin son aylardayiz insallah ekgidaya baslayinca kaygimiz.azalir ben takip.etmiyorum gerci gak deyince guk deyince meme verme tekniği guzek oldu bize saat bakmadan.emziriyorum ama gece uyandirmiyrm enfazla5saate kendisi uyaniyor 800~900gr aliyor iki aydir.şükür
Bebek.bezi hepsi ayni saniyorum yazan.kilo ile bebek uymuyor, 5kiloda3numaraya gectik biz de,bacaktan sıkıyordu
Kumas hikaye kitabi almakbistiyorum ben de ya uygun fiyatli bisey bulamadm civilde vardi bi ara bitmis sanrm.sen.nerden aldin
Kıskanmış sanırım sizin abicik :)Kücukler yetmiyo bi de buyükler cikiyo hic sorma...gecen kucugu yuz ustu yatirdim baya durdu kafasini kaldirdi saga sola dondurdu gogsunu kaldirdi ben de aferin kizima odul olarak evi gezdireyim sana hadi dedim aldim kucagima baktim oglan da yerde yuzustu yatmis kollarinin uzerinde annişko bak ben de yapabiliyorum bana da ödül ver demez mive bunu yapan 8 yaşindaki cocuk...stres carki aldik metal halkalari var ve agir geliyo gidiyo yatan cocugun kafasinin ustunde donduruyo oglum duser agir o yapma dedikce iyi küstüm diyo odasina kapaniyor...yorgunluk aclik uykusuzluk yetmiyor bi de bu var basimda ne yapacagimi sasirdim herif desen ayri telden caliyo cildirmazsam iyi su surecte
![]()
Benim kızda geçen gün parmak emiyordu. Benimkide 8 yaşında bizim kaybolanda stres çarkıKücukler yetmiyo bi de buyükler cikiyo hic sorma...gecen kucugu yuz ustu yatirdim baya durdu kafasini kaldirdi saga sola dondurdu gogsunu kaldirdi ben de aferin kizima odul olarak evi gezdireyim sana hadi dedim aldim kucagima baktim oglan da yerde yuzustu yatmis kollarinin uzerinde annişko bak ben de yapabiliyorum bana da ödül ver demez mive bunu yapan 8 yaşindaki cocuk...stres carki aldik metal halkalari var ve agir geliyo gidiyo yatan cocugun kafasinin ustunde donduruyo oglum duser agir o yapma dedikce iyi küstüm diyo odasina kapaniyor...yorgunluk aclik uykusuzluk yetmiyor bi de bu var basimda ne yapacagimi sasirdim herif desen ayri telden caliyo cildirmazsam iyi su surecte
![]()
Oyyy MaşaAllah ayaklarını isiririm ben onun küçücük:)Eki Görüntüle 1987050 kizim tarafindan yakalanip yarim saat boyunca hunharca isirilan serce parmagim![]()
Aynen bende öyleyim
Kızım dün akşam üstü sitenin bahçesine inmişti oyuncağını kaybetmiş akşamdan beri onu aratıyor bize üstüne birde ağlaması
İyi bari seninki gerçekten iri çıkmış :))))
çok normal canım bizde yaptırdığımızda aşılarını keremi tanıyamaz olmuştum.ateşide çıkmıştı.37.9 olmuştu panik yapma iki gün sürdü sonra geçtiKızlar bizimki sabaha karşı ateşlendi
Ama hafif oldugu içn ilaç vermek istemedim
Üstünü soydum azaldı sonra
Ama bugün bi halsizlik var üzerinde bi sessiz sakin anlamadım aşı bizi farklı çarptı bu kez
Gündüz uykusundan uyanınca da baktım çok terlemişti mikroplarla savaşıyor şu an vücudu ama onu öyle görünce tuhaf oldum çok hareketli olmasına alışık olunca böyle bi mahzun bakışı üzüyor beni. Normalde yattığı yerden kendini ittirir kalkmak isterdi beni görünce atılırdı yataktan ama şimdi hiç beni al bile demiyor
seviyor da aslinda ama arasira boyle yapiyor iste...gecen de anne kardesim buyuyunce ikimizle esit ilgileneceksin degil mi dedi kahroldumKıskanmış sanırım sizin abicik :)
Çocuklarda kardeş olunca gerileme görülebiliyor Bebek gibi davranışlar hatta altına kaçırmalar bez istemeler meme istemeler falan
Onu da kucakla gezdir dicem de dayak yemek istemiyorum :))))
Yavrum ödül ver demiş ama ya abi olmak da zor iş :) 8 yıllık saltanatı sona erdi bi anda napsın :)
ne stres carkiymis almayan yok heralde...bulabilmissinizdir geri insallah canim...Benim kızda geçen gün parmak emiyordu. Benimkide 8 yaşında bizim kaybolanda stres çarkı
sagol canim benim hepimizinkine masallah...Oyyy MaşaAllah ayaklarını isiririm ben onun küçücük:)
Oyy küçücük kalbinde kocaman sorular. Abi abla olmak da zor gercekten su aşamada. Büyüyünce en iyi arkadaşı olucak inşallah bu günler unutulucakseviyor da aslinda ama arasira boyle yapiyor iste...gecen de anne kardesim buyuyunce ikimizle esit ilgileneceksin degil mi dedi kahroldum
ne stres carkiymis almayan yok heralde...bulabilmissinizdir geri insallah canim...
sagol canim benim hepimizinkine masallah...
Evet en zor kismi su anda canim birkac seneye rahatlariz heralde tejrar soyluyirum ilk cocugu olanlara kesinlikle cok ara vermeyin hemen yapin cok pisman olursunuz valla...Oyy küçücük kalbinde kocaman sorular. Abi abla olmak da zor gercekten su aşamada. Büyüyünce en iyi arkadaşı olucak inşallah bu günler unutulucak
Ayy kıyamam miniğimeKızlar bizimki sabaha karşı ateşlendi
Ama hafif oldugu içn ilaç vermek istemedim
Üstünü soydum azaldı sonra
Ama bugün bi halsizlik var üzerinde bi sessiz sakin anlamadım aşı bizi farklı çarptı bu kez
Gündüz uykusundan uyanınca da baktım çok terlemişti mikroplarla savaşıyor şu an vücudu ama onu öyle görünce tuhaf oldum çok hareketli olmasına alışık olunca böyle bi mahzun bakışı üzüyor beni. Normalde yattığı yerden kendini ittirir kalkmak isterdi beni görünce atılırdı yataktan ama şimdi hiç beni al bile demiyor
Arada yaş farkı olunca çok zorlamıyor ama yinede 8 yıl sadece onunla ilgileniyorduk dışarı çıkalım dyordu hemen çıkıyorduk. Şimdi annem bebeğimiz üşüt veya bebekle oraya gidemeyiz dyoruz doğal olarak kardeşi zaman zaman ona rngel görünüyor. Ama bizim hayallerimizde çok yürümeye başlayınca hep elinden tutup gezdirecek bence sadece hayal ama olsunAllah yardımcın olsun canım bebek üzerine. Birde oyuncak araması eyvah eyvah. Ben birtaneyle aklımı yitireceğim 2 taneyi düşünemiyorum . ne kadar pozitif ve morel verici. Konustum degilmi kendimden tiksindim şuan![]()
![]()
Ayy kıyamam onlarda ilgi bekliyorseviyor da aslinda ama arasira boyle yapiyor iste...gecen de anne kardesim buyuyunce ikimizle esit ilgileneceksin degil mi dedi kahroldum
ne stres carkiymis almayan yok heralde...bulabilmissinizdir geri insallah canim...
sagol canim benim hepimizinkine masallah...