- 3 Ekim 2007
- 14.688
- 36.927
- 1.123
- 39
Allah kolaylik versin canim.Kücukler yetmiyo bi de buyükler cikiyo hic sorma...gecen kucugu yuz ustu yatirdim baya durdu kafasini kaldirdi saga sola dondurdu gogsunu kaldirdi ben de aferin kizima odul olarak evi gezdireyim sana hadi dedim aldim kucagima baktim oglan da yerde yuzustu yatmis kollarinin uzerinde annişko bak ben de yapabiliyorum bana da ödül ver demez mive bunu yapan 8 yaşindaki cocuk...stres carki aldik metal halkalari var ve agir geliyo gidiyo yatan cocugun kafasinin ustunde donduruyo oglum duser agir o yapma dedikce iyi küstüm diyo odasina kapaniyor...yorgunluk aclik uykusuzluk yetmiyor bi de bu var basimda ne yapacagimi sasirdim herif desen ayri telden caliyo cildirmazsam iyi su surecte
![]()
Ben de kucukten cok buyukten sikayetciyim.
Delirtecek beni yakinda.
Son derece sakin bir cocuktu, bebekten beri hiperaktif oldu adeta. Tepesinde hoplayip zipliyor, cigliklae atiyor. Ne zaman emzirecek olsam kucagina almak ıstiyor.
Gecen doktora gittik nerdeyse adama musade etmedi. Drm muayene etmeye uğraşıyor bizimki surekli elinin altinda. Orda bile kucağıma verin diyor.aklima gelmeyen milyon tane sey. Sinir hastasi olmam yakindir