2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar bizimki sabaha karşı ateşlendi
Ama hafif oldugu içn ilaç vermek istemedim
Üstünü soydum azaldı sonra
Ama bugün bi halsizlik var üzerinde bi sessiz sakin anlamadım aşı bizi farklı çarptı bu kez
Gündüz uykusundan uyanınca da baktım çok terlemişti mikroplarla savaşıyor şu an vücudu ama onu öyle görünce tuhaf oldum çok hareketli olmasına alışık olunca böyle bi mahzun bakışı üzüyor beni. Normalde yattığı yerden kendini ittirir kalkmak isterdi beni görünce atılırdı yataktan ama şimdi hiç beni al bile demiyor
Kıyamam bızımkıde rotadan 2 gun sonra 1 seferlık ateslenmışrı
Insan ona bıle perışan oluyo
Canı acıyomu dıye içi gıdıyo :/

Bugun sadece benim icin zor bir gun olmamis anlasilan. Butun gun dişimi sıktım kizim sinirlendirip durdu diye
Biraz önce telefondan muzik kutusu sesi açtım, emzirirken Barisin dikkatini ceksin diye.
Kizim soyle bir bakindi, odadan çıktı geri geldi. Anne ben bu muzikten cok korktum dedi. Yuzunde degisik bir ifade. Guldum ben de tamam kapatıyorum dedim.
Yanima geldi hungur hungur aglamaya basladi. Kuzum benim nasil gozyasi doktu.
Ne oldu diyorum dinlemek istemiyorum bunu diyor. Ne hatirladin anlat hadi falan desem de soylemedi.
Yalniz oynamaktan cok sıkılıyorum, anneannemi babannemi cok ozluyorum falan dedi. Sarildim optum teselli etmeye calistim.
Baris emerken ve o muzik calarken cok aşkla bakiyordu bana. Ben de ona. Sanirim ona icerledi. Zaten hassas bir cocuk.
Dengeleri kuramiyorum evde sanirim :(

Ayselcim kizimdayken duzenli vermedim kan damlasini. Bilincli olarak degil hep unuttugumdan.
8 ay civariydi asiri huysuzluk, sinirlilik basladi. Uyutamaz oldum. Istah zaten yoktu. Sikayetlerimiz uzerine dr kansizlitan suphelendi ve dogru cikti. Ilaci degistirdik ve duzenine dikkat edince bir nebze duzelme oldu.
O yüzden ben yiyeceklerle takviye edebilecegime inanmiyorum.
Bir cocuk zaten ortalama 1 yasindan sonra yemek yemeye basliyor. Öncesi atistirmalik gibi biraz. Saglik ocağının verdigi olmasa da icerigi temiz bir kan ilacini duzenli olarak verecegim ben.
Ilac tavsiyelerini de beklerim arastiran arkadaslardan bu arada.
canım yanlış hatırlamıyorsam Sabirsiz61 Sabirsiz61 bahsetmişti ferromixin diye bir kan ilacından.bende doktorumuza sorucam ilk fırsatta.ben kerem 15 günlük olduğundan beri kullanıyorum ferrum marka keremin sünnet yerinde kanama olduğu için ve ameliyat olduğu için kan takviyesine ihtiyacı oldu

Benımkı evlendıgımde pek meraklıydı her delıkten çıkmaya yTak odasına dalmaya
Ben baya bı ortalığı ayağa kaldırınca Bıraktı
Eve gelen yardımcı bayan bıgun tencere yıkarken aman aman elleme onun tenceresını kızar dıyomuş :KK70::KK70:
Beterin beteri varmış valla diyecek bi şey bulamıyorum o insanlara artık :)

Bugun sadece benim icin zor bir gun olmamis anlasilan. Butun gun dişimi sıktım kizim sinirlendirip durdu diye
Biraz önce telefondan muzik kutusu sesi açtım, emzirirken Barisin dikkatini ceksin diye.
Kizim soyle bir bakindi, odadan çıktı geri geldi. Anne ben bu muzikten cok korktum dedi. Yuzunde degisik bir ifade. Guldum ben de tamam kapatıyorum dedim.
Yanima geldi hungur hungur aglamaya basladi. Kuzum benim nasil gozyasi doktu.
Ne oldu diyorum dinlemek istemiyorum bunu diyor. Ne hatirladin anlat hadi falan desem de soylemedi.
Yalniz oynamaktan cok sıkılıyorum, anneannemi babannemi cok ozluyorum falan dedi. Sarildim optum teselli etmeye calistim.
Baris emerken ve o muzik calarken cok aşkla bakiyordu bana. Ben de ona. Sanirim ona icerledi. Zaten hassas bir cocuk.
Dengeleri kuramiyorum evde sanirim :KK43:
İlla ki kıskançlıkları olacak.yeni bi aile üyesi hayatlarına gireli kaç ay oldu ki daha. Bi süre sonra en iyi arkadaş olur oynarlar onlar sen de çayını alıp seyredersin :) eminim elinden geleni fazlasıyla yapıyorsundur ama her şey mükemmel ilerlemiyor malesef kendini yıpratma bence

canım yanlış hatırlamıyorsam Sabirsiz61 Sabirsiz61 bahsetmişti ferromixin diye bir kan ilacından.bende doktorumuza sorucam ilk fırsatta.ben kerem 15 günlük olduğundan beri kullanıyorum ferrum marka keremin sünnet yerinde kanama olduğu için ve ameliyat olduğu için kan takviyesine ihtiyacı oldu
Evet canim ferromixin kullanacagim. 6 aydan sonrada pekmezle devam edecegim. Asmlerin veediginde 2 cesit paraben var. Ayrica kiz cocuklarinda hormon bozukluguna sebep oluyor tuylenme yapiyormus.

ninocin ninocin kız nasıl korkuttun kv nin gözünü söylede bende öyle yapayım gıcık oluyorum yatak odama dalmasına.bide görsen süslenir püslenir ben çok kibar bi bayanım diye kendini övüp durur :ukala::ukala:

Öyle galiba:KK48: ne annemler ne kv kimse gelmedi babası da ben de onu her şeyden çok seviyoruz ama bi dedesinin ninesinin sevmesi hoplatması zıplatması da güzel olabilirdi :anne:
DahA hıç gormedıler mı yanı:KK58:

İlla ki kıskançlıkları olacak.yeni bi aile üyesi hayatlarına gireli kaç ay oldu ki daha. Bi süre sonra en iyi arkadaş olur oynarlar onlar sen de çayını alıp seyredersin :) eminim elinden geleni fazlasıyla yapıyorsundur ama her şey mükemmel ilerlemiyor malesef kendini yıpratma bence
Oyle olur insallah . haklisin. Cok fazla yorulmaktan gergin hava estiriyorum evde surekli. Bir taraftan da hep vicdan azabi var. Oyle icli icli aglarken gorunce icim parcalandi.
Babasini gönderdik yanima yatirdim bu gece :) affedilirim sanirim :)

Kadının fena gözünü korkutmuşsun :KK48:
Benım bazı huylarım cınstır
Yanı sınırlarıma gırılsın ıstemem ve özel alanlarımda cok mesafelıyımdır
Eşimin bıle bardağından ıcemem
Onlarda tam aksıne özel alan dıye bışey yok
Öyle olunca benım mesafemı anlayanakadar sıkıntı oldu

Bağlarken göbeğinin altında kalmıyor ama bacakları kızarıyor biraz. Biz en son 5550ydik şuan 5800 filanızdır. Bende kiloya göre geçiyorum 7 kiloda da 4e geçicem ama 3 numara 9a kadar, 4te 7den başlıyor ya neye göre karar versem diye bir sorayım dedimm
Canım senin bebeğin ne zaman doğdu? Kilo olarak benimki de senin bebeğin kadar. 2 Ocak'ta ,2400 gram doğdu şimdi 5800 civarı. Burda arkadaşların maaşallah 8kiloya yaklaştı benim ki daha 6 olacak :110: ama şükür küçük ama sağlıklı:nazar:

ninocin ninocin kız nasıl korkuttun kv nin gözünü söylede bende öyle yapayım gıcık oluyorum yatak odama dalmasına.bide görsen süslenir püslenir ben çok kibar bi bayanım diye kendini övüp durur :ukala::ukala:
Yenı evlıydım ben evde yokken yatak odama gırmış banyomdakı Kırlı camasırlarımı almış
Bende onlar evdeler büyük banyoyu kullanıyolar dıye çamaşır sepetıne mahsus atmamıştım
Eve bı geldım donlAr kayıp :KK70:
Eşime nerde dıyorum bılmem dıyo
Sonra bu geldı
Ben onları topladım kırlıye attım dedı
Benım camasırlarımı annem bıle ellıyemez hem sen benım banyomda napıyodunda kılotlarımı buldun dıyo bagrınınca son oldu
Benım sinirım evlendık IST da evlerı yok bahanesıne 1 ay bende kalmalarıydı
Mesafe koymasam ıyıce Kapağı atarlar
Sen en Güzeli gece gündüz kapını kıtle
Bıde ben başkalarından ornekler verıyorum
Esımın Arkadaşının annesını soruyo mesela napıyo dıye
Bende başlıyorum eee zamanında gelıne söyle yaptı böyle yaptı evını huzursuz ettı
Şimdı Kapıdan gıremıyo dıyorum :KK70::KK70:
Zamanında benı gerçekten cok üzdüler yoksa bu yazdıklarımı. Okuyunca vahşı gelın sanmayın benı:sinirli:

Peki eşin bışey demıyomu anne ne dalıyorsun içerı dıye
Ya şöyle dantelli tüllü fılan bışeyler gıy gece geldımı odanıza senı öyle Görsün :KK70:
Normalde tarzın degılse eşin şaşırırsa da hormonlardan ter basıyo ince gıyınıyorum dersın:confused:

Yenı evlıydım ben evde yokken yatak odama gırmış banyomdakı Kırlı camasırlarımı almış
Bende onlar evdeler büyük banyoyu kullanıyolar dıye çamaşır sepetıne mahsus atmamıştım
Eve bı geldım donlAr kayıp :KK70:
Eşime nerde dıyorum bılmem dıyo
Sonra bu geldı
Ben onları topladım kırlıye attım dedı
Benım camasırlarımı annem bıle ellıyemez hem sen benım banyomda napıyodunda kılotlarımı buldun dıyo bagrınınca son oldu
Benım sinirım evlendık IST da evlerı yok bahanesıne 1 ay bende kalmalarıydı
Mesafe koymasam ıyıce Kapağı atarlar
Sen en Güzeli gece gündüz kapını kıtle
Bıde ben başkalarından ornekler verıyorum
Esımın Arkadaşının annesını soruyo mesela napıyo dıye
Bende başlıyorum eee zamanında gelıne söyle yaptı böyle yaptı evını huzursuz ettı
Şimdı Kapıdan gıremıyo dıyorum :KK70::KK70:
Zamanında benı gerçekten cok üzdüler yoksa bu yazdıklarımı. Okuyunca vahşı gelın sanmayın benı:sinirli:
kız benimkilerde beni çok üzdü benim kv resmen şizofren 2 2,5 sene önce bana sen beni zehirleyip öldürmeye çalışıyon diye iftira attı ben şok:KK57: üzerime dişlerimi fırçalarken diş macunu dökülmüş vay efendim o zehirmiş bende onları zehirliyormuşum tövbe estağfirullah daha neler neler.sonra özür diledi affettim.ben kereme hamile kalmadan önceki kış analı kızlı nerdeyse bi kışı bende geçirdiler en son ben çok saygısızmışım herşeylerine karışıyormuşum (mesela kadın dolaptan yoğurt alacak dedim ki alt raftaki yoğurt eski üst raftakinden al demişim) vaaayy aldığı yoğurda karışıyor muşum sanki ev benim değil onun evi.ben çok yüz verdim bunlarada şimdi mesafe koydum.doğru düzgün konuşmuyorum bile ama çok yüzsüzler en son sorun çıkardıklarında bir dahada evine barkına gelmeyiz dediler yine geldiler hemde ben hoşgeldinizden başka birşey konuşmazken.yüzsüzlükte çığır açtılar anlayacağın

Peki eşin bışey demıyomu anne ne dalıyorsun içerı dıye
Ya şöyle dantelli tüllü fılan bışeyler gıy gece geldımı odanıza senı öyle Görsün :KK70:
Normalde tarzın degılse eşin şaşırırsa da hormonlardan ter basıyo ince gıyınıyorum dersın:confused:
yok be ya eşim tam bir anneci.ölecek neredeyse anası için cins.ben mi dantelli filan valla sadece seks öncesi giyerim.durduk yere girersem eşim kıyametin yaklşatığını düşünebilir.bide kv öyle şeylerden utanmaz gibime geliyo gelinlerini ikide bir tembihler geceleri pijama ile yatmayın falan diye

Back
X