2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Usudu mu terledi mi kaygisi bende de oluyor ev disardan daha soğuk bu günlerde kombi 23 dereceyi dusunce çalışıyor, tek alt uZun kol citcitli ustune bluz uyaninca orgu yelek giydiryrm ,vucudu asiri sicak olmuyor. .ustunu acmaya benim kiz da basladi bi de uyaninca battaniyesini tutup kafasina çekiyor burnu agzi kapanıyor diye surekli takipteyim,buarada hava alsin diye disari çıkardım carsamba gubu dun hep hapsurdu bugun de uyanınca cok hapsurdu,acaba ağaçlardan bahar alerjisi falan mivar
Gunese tepki veriyorlar hemen aninda hapsiiryor benimki ama polen alerjiside olabikir bizi bile etkiliyor sonucta. Benimki battaniyesini yüzüne cekemiyor yuzustu uyudugu icin :) ama gunduz uykusunda sirt ustu oldugundan uyaninca agzina sokmak icin cebellesiyor ben agzina sokamasin yada basina gecirmesin diye iki yandan sikistiriyorum uzerine ne ortuyorsam daha guvenli geliyor bana.

ben pişşş pişşş sesımı tlf a kaydettım bı ara onu dınletıyodum :eğlence:
yanı zorla uyutmuyorum zaten istesemde uyumuyo oyle ama uykusu gelınce gozleri kızarıyor kasıyo ve huysuzlasıylo
yanı oyle bı durumda konuşsamda yadacevreye baksada oyunda oynatsam keyıflı olamıyokı
bende işe yada ınternete dalıp azcık konuşmasam vıcdan yapıyorum
kaka için ptesi dr a gıttım canım
hardal sarısından kına yeşılıne kadar olan kaka normal
içinde partiküler olan normal
pure camur gıbı normal
ama sümüksu olunca belkı bırax uşuttumu acaba
gazı fılan cok mu
telaş yapma ama karnını ayagını bugun yarın sıcak tut bı ıstersen
halsızlıgı fılan yoksa sıkıntı yoktur bence

Gazi cokk mısır patlatıyoruz gün boyu koca adam gibi biri duysa sesi çocuktan geliyor demez (: sanırım usuttu çünkü anormal gaz cikariyor

Edirne cevap verebilir mi :))
Merkezi sistem ve 10 gundur yanmiyor evimiz her cepheden gunes aliyor. Gunduz kisa kol ust, ince bir alt yada tayt, yarim corap. Aksam sifir atlet uzerine yarim kol ust ince alt corapsiz yatiyor. Uzerine penye battaniye. Surekli kontrol ediyorum sirti gogsu serinse ince bir penye daha ortuyorum. 1 haftaya altida kisa sorta donmeyi planliyorum ama corapsiz gunduz bir sure daha tutamam sanirim.

Bende tshirt giydirsemmi diyordum iyi oldu verdiğin cevap edirne bursa yakın sayılır sıkıntı yok :)
Çünkü terliyor sıfır kol citcitli üstüne uzun kollu ile 2 side ince penye sonuçta ama biri yine uzundu . bende üstü kısa kollu giydireyim bari :-)
kolları üşümüyor değil mi
Birde gece uzun kollu ya geçiyor musun yada kısa koluyla devam mi, çünkü benim şişko vurup tekmeleyip acıyor sonrada kikirdiyor hasta olacak diye korkuyorum :-)

Kızlar, benim lohusa kanamam 35 gğn sürmüştü, 40'ım çıktığında doktora muayene olduğumda rahimde küçük bi kanama bölgesi olduğunu, yakında yine hafif bi kanamam olabileceğini söylemişti. Kırk çıktıktan sonra olabiliyor, normal demişti doktor ama benim ne kanamam ne de lekelenme hiç bir şey olmadı. Henüz regl de olmadım, bi ağrım sızım da yok. Doktora mesaj attım dün, isterseniz muayeneye gelin demiş sadece. Bu günlerde fırsatım olmuyor doktora gidemem, aklıma takıldı size sorayım dedim. Böyle bir durumda olan ya da çevresinden duyan eden var mı aranızda? Bir sorun var mıdır sizce?
bunu Esra Esra ve ben yaşadık içerde pıhtı kalmıştı.doktorum bana metiler içmemi söylemişti içtim bi kısmını attım kalanıda adet olarak attım istersen bir muayene ol içeride ne kadar birikme olduğuda önemli

Bende tshirt giydirsemmi diyordum iyi oldu verdiğin cevap edirne bursa yakın sayılır sıkıntı yok :)
Çünkü terliyor sıfır kol citcitli üstüne uzun kollu ile 2 side ince penye sonuçta ama biri yine uzundu . bende üstü kısa kollu giydireyim bari :-)
kolları üşümüyor değil mi
Birde gece uzun kollu ya geçiyor musun yada kısa koluyla devam mi, çünkü benim şişko vurup tekmeleyip acıyor sonrada kikirdiyor hasta olacak diye korkuyorum :-)
Gece atlet uzerine tisort yada sadece uzun kol penye giydiriyorum usumez korkma usuyunce degil ama terleyince hasta olurlar

Kizlar Barış in ayak tirnagi batmis.
Daha ilk kez gecen hafta kesmistim ayak tirnaklarini, yanlis bir sey yapmışım belli ki.
Fotografini eklemeye calisacagim sizce yapilmasi gereken bir sey var mi?

Kestim kirptim boyutu buyuk diyor yine de. Yukleyemedim. Tirnaginin yani kizarmis sismis biraz. Ne yapsam rahatlatir bilemedim.
*internete baktim biraz karsilasilabiliyormus boyle durumlarla. Birkac gun gozlemleyeyim en iyisi .

Son düzenleme:
Kestim kirptim boyutu buyuk diyor yine de. Yukleyemedim. Tirnaginin yani kizarmis sismis biraz. Ne yapsam rahatlatir bilemedim.
*internete baktim biraz karsilasilabiliyormus boyle durumlarla. Birkac gun gozlemleyeyim en iyisi .
ya şekerli hamur sar yada lokum sar orayı rahatlatır

Kizlar Barış in ayak tirnagi batmis.
Daha ilk kez gecen hafta kesmistim ayak tirnaklarini, yanlis bir sey yapmışım belli ki.
Fotografini eklemeye calisacagim sizce yapilmasi gereken bir sey var mi?
buyuk kızım da tırnak batmasi olmustu. krem vermisti dr. sürdüğünuz anda hem acisini aliyormus hemde ordaki tirnagida etide yumusacik oluyor batan yer kalkiyor kendisi cok guzel bir kremdi. dr unuza sorun soyler bende adini hatirlamaya calisacagim. ozel bir krem degildi devletin karsiladigi normal ilac kremdi.

Edirne cevap verebilir mi :))
Merkezi sistem ve 10 gundur yanmiyor evimiz her cepheden gunes aliyor. Gunduz kisa kol ust, ince bir alt yada tayt, yarim corap. Aksam sifir atlet uzerine yarim kol ust ince alt corapsiz yatiyor. Uzerine penye battaniye. Surekli kontrol ediyorum sirti gogsu serinse ince bir penye daha ortuyorum. 1 haftaya altida kisa sorta donmeyi planliyorum ama corapsiz gunduz bir sure daha tutamam sanirim.
Tabiki verebilirsin canım. Öncelikle İstanbul dedim şehire göre iklim şartları farklılık gösterdiğinden :-) sen yazı getirmişsin sayılır. Benim ev arka cephe, binaların arasında kalıyor. Belli saatlerde belli yerler güneş alıyor. Kombisiz şuan 22 derece,gecede 21 filan olur sanırım. Senin gibi giydirmem mümkün değil. Dünden beri tek alt giydirdim diye bile endişeliyim. Bacakları sıcak değil gibi. Ayakları zaten bi ısıtamadım. Çok giydirsem terliyor soğuklar,az giydirsem yine soğuklar

Ben askili citcitli uzerine bir kat alt ust takim giydiriyordum.
Ama su an ustunde tek atlet var :))
Ben kisa kolluyla duruyorum, cocukta bir huzursuzluk vardi, baktim biz kisayiz o niye uzun deyip cikardim su an acayip mutlu, corap da yok ayakta. Kombi birkac haftadir kapali.
Yer ic anadolu :)

Bende zıbın üstüne alt üst takım altına çorap gündüz normal battaniye gece kalın battanitesini örtüyorum dışarı çıkarken tek battaniyesini örtüyorum yanıma bide yedek alıyorum ama tek battaniyede bile terliyo burası izmir yaklaşık iki haftadır kapalı kombi burada havalar ısındı
Sizin oralara yaz gelmiş,bizim burda dışarıya geldi sayılır ama eve gelmedi hala

buyuk kızım da tırnak batmasi olmustu. krem vermisti dr. sürdüğünuz anda hem acisini aliyormus hemde ordaki tirnagida etide yumusacik oluyor batan yer kalkiyor kendisi cok guzel bir kremdi. dr unuza sorun soyler bende adini hatirlamaya calisacagim. ozel bir krem degildi devletin karsiladigi normal ilac kremdi.
Hatirlayabilirsen cok mutlu olurum :)
Malesef duzenli gittigimiz, arayip cevap alabildigimiz bir doktorumuz yok. Burda öyle bir hizmet yok yani hic.
Haftasonu takip edeyim kotulerse gotureyim haftaici bir doktora o zaman ben de.

Hatirlayabilirsen cok mutlu olurum :)
Malesef duzenli gittigimiz, arayip cevap alabildigimiz bir doktorumuz yok. Burda öyle bir hizmet yok yani hic.
Haftasonu takip edeyim kotulerse gotureyim haftaici bir doktora o zaman ben de.
Fucidin krem. buldum:)
batan yeri yumusatiyor sonra kesiyordum ben cok memnun kalmıştım. çünkü kizimin tirnaklari geriye dogru uzardi bebekken kesemezdim zorlanırdim batardi.

kremi surup ardından sabunlu su ile yikayip durulardim.

bi arastirin bakalım.

Tabiki verebilirsin canım. Öncelikle İstanbul dedim şehire göre iklim şartları farklılık gösterdiğinden :-) sen yazı getirmişsin sayılır. Benim ev arka cephe, binaların arasında kalıyor. Belli saatlerde belli yerler güneş alıyor. Kombisiz şuan 22 derece,gecede 21 filan olur sanırım. Senin gibi giydirmem mümkün değil. Dünden beri tek alt giydirdim diye bile endişeliyim. Bacakları sıcak değil gibi. Ayakları zaten bi ısıtamadım. Çok giydirsem terliyor soğuklar,az giydirsem yine soğuklar
Ustten inceltmesen bile alttan artik kesinlikle tek kat giydir ben ilk dogdugu hafta disinda hic 2 kaft giydirmedim sadece disar ciktigimizda giydirdim malum balkanlardayiz:)) ve suan inanirmisin altindaki bezi bile cikarttim pikeyi 4 e katladim uzerinde tepiniyordu huysuzdu bezi cikinca delirdi resmen :) ustte tisort altta cibil hatun :)

Ustten inceltmesen bile alttan artik kesinlikle tek kat giydir ben ilk dogdugu hafta disinda hic 2 kaft giydirmedim sadece disar ciktigimizda giydirdim malum balkanlardayiz:)) ve suan inanirmisin altindaki bezi bile cikarttim pikeyi 4 e katladim uzerinde tepiniyordu huysuzdu bezi cikinca delirdi resmen :) ustte tisort altta cibil hatun :)
Bizim kız hep altını açınca çok keyifleniyor,her açtığımda 5 10 dakika açık bırakıyorum.oyüsden huysuz olduğu zaman altını açma kozunu kullanıyorum bende Dünden beri altı teke düşürdüm bakalım hayırlısı :-P

Back
X