2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
4 AYLIK olup bebeği kakayı uzun sürelerde yapan var mı hala? Oglum 7 ya da 8 günde bir yapıyor. Fakat bu hafta yapmadı 9. Gün oldu bugün. Dün fitil verdik ama beceremedik girmedi. Bi süre sonra annem verdi ama o da yerlesmemis. Daha önce de yapmıştık halbuki. Kızardı poposu tahriş oldu gibi. O yüzden bugün vermedim fitil. Haftasonuna geldi doktora da gidemedik. Çok tedirginim bir yapsa da rahat etsem. Fitille ya da kendi ıkınıp zorlamasıyla anal fissür ölmesinden korkuyorum. Var mı bir öneriniz?
Canım benimki de hala arada bozuyo geçen yine 6 günde bende fitil verdim fitili önce dikey şekilde ortadan ikiye bölüyorsun değil mi bide ben zeytinyağının içine sokuyorum heryeri yağlanıyor sonra çok itme içine sok parmağınla tut gerekirse 5 dk o mutlaka uyarılıp yapar fitil de içinde erimemiş olur

Canım benimki de hala arada bozuyo geçen yine 6 günde bende fitil verdim fitili önce dikey şekilde ortadan ikiye bölüyorsun değil mi bide ben zeytinyağının içine sokuyorum heryeri yağlanıyor sonra çok itme içine sok parmağınla tut gerekirse 5 dk o mutlaka uyarılıp yapar fitil de içinde erimemiş olur

Evet dikey şekilde biliyorum 3 te biri gibi bir miktardı verdiğim. Daha önceden zeytinyağı ile yumuşatıp vermiştik. Bu sefer unuttum niyeyse. Ondanda rahat veremeyince fitili iyice saçmaladım herhalde. Sen kefir içmeye devam ediyor musun? Ben bu hafta onu da aksattım :( bugün bir müdahalede bulunmak şart sanırım 10. Güne girdik

Evet dikey şekilde biliyorum 3 te biri gibi bir miktardı verdiğim. Daha önceden zeytinyağı ile yumuşatıp vermiştik. Bu sefer unuttum niyeyse. Ondanda rahat veremeyince fitili iyice saçmaladım herhalde. Sen kefir içmeye devam ediyor musun? Ben bu hafta onu da aksattım :KK43: bugün bir müdahalede bulunmak şart sanırım 10. Güne girdik
Evet canım kefir tam işe yaradı dedim sonra yine 6 gün oldu kefiri her gün içtiğim halde bnm kefir iyice büyüdü bende günde ikiye çıkardım bide incir kaynatıp içiyorum süt için o da iyi geliyo kabızlığa kayısı da içiyorum üç gündür öyle toparladık yine

Kızlar merhaba,benim kız bir haftadır sırtüstü pozisyondan yüzüstü dönmeye başladı. İlk gün kafa ve gövdeyi kaldırmıyor yüzünü yere kapatıyordu. Şimdi kafayıda gövdeyide kaldırıp sağa sola bakıyor. Bacaklarını dizlerini sürüyor. Ayy beni bir heyecan sardı yakın bir zamanda emeklemeyede başlarmı acaba diyee :-),sizinkilerde dönüyormu. Tahminen ne zaman emekler acaba. Bir de ben adet olmaya başladım. Bugün 4. günüm. 11 Ocakta dogum yapmıştım. Erkenmi oldu sizcee

Masallah kuzuya yakinda emekler az kalmış. Benim kizım abla abilere yetişti sanirsam yan dönüyor biraz zorlarsa yüzüste dönmeye çok az kaliyor. Adette bende daha gelen giden yok 26 ocakta dogum yaptim.

Hadi inşallah :)) ben iki kez adet oldum bile 24ocaktq doğum yaptım :)
Ooo sende hizlisin masallah.

xkardelenx xkardelenx canım bende 16 aralıkta doğum yaptım benim oğlanda daha iki üç gündür yan dönmeye başladı.bizimkiler biraz tembel çıktı:KK66:
Elleriyle cok mesgul su aralar tutma yakalama derdinde herseyi yanindaki oyuncaklara uzanip aliyor eliyle...bir de hep oturmak istiyor emerken bile iki çekip oturmaya yelteniyor...ne yapalim bizimkiler biraz gec yapacak heralde bazi seyleri aman canlari sag olsun da gec yapsinlar Allah ömürlerini versin...

xkardelenx xkardelenx canım bende 16 aralıkta doğum yaptım benim oğlanda daha iki üç gündür yan dönmeye başladı.bizimkiler biraz tembel çıktı:KK66:
Bizimki de 1-2 kez dondu geçen haftalarda bir daha dönmedi.
Yalnız ben kendimi sorumlu tuttum bundan biraz. Cocuk ya ana kucağında ya normal kucakta. Oyle yer gibi duz bir zemine birakmiyormusum meger hic.
Bizim yataga falan koyuyorum ama oralarda biz de olunca meyil oluyor ve kolayca donuyor
Bunu fark edeli yere bırakıyorum donmeye çabalıyor. Normalde inanilmaz hareketli ama donme isinde tembel cikti.

İnşallah canim yazik kafasiyla kollariyla göbegine kadar dönüyor ama popoyu kaldiramiyor kilodsn heralde oglanin videolarini buldum o da dönemiyormus bu zamanlarda yattigi yerden agliyormus kaldirin diye :KK70:
Bizimkide 1 ay boyunca dediğin gibi yan döndü geri geldi,sonra bir hafta önce bi baktım pıt dönüverdi :-) bir anda oluveriyor. Tombikse kuzuş biraz zorlanıyordur belki dediğin gibi ama yakında kaldırır totoşu

Elleriyle cok mesgul su aralar tutma yakalama derdinde herseyi yanindaki oyuncaklara uzanip aliyor eliyle...bir de hep oturmak istiyor emerken bile iki çekip oturmaya yelteniyor...ne yapalim bizimkiler biraz gec yapacak heralde bazi seyleri aman canlari sag olsun da gec yapsinlar Allah ömürlerini versin...
Yok canım geç yapmıyorlar,bizimkiler biraz erken yapmış olabilir. Sağlıklı olsunlarda yakın zamanda yapar annesi. Her bebeğin yapısı farklı sonuçta

Bizimki de 1-2 kez dondu geçen haftalarda bir daha dönmedi.
Yalnız ben kendimi sorumlu tuttum bundan biraz. Cocuk ya ana kucağında ya normal kucakta. Oyle yer gibi duz bir zemine birakmiyormusum meger hic.
Bizim yataga falan koyuyorum ama oralarda biz de olunca meyil oluyor ve kolayca donuyor
Bunu fark edeli yere bırakıyorum donmeye çabalıyor. Normalde inanilmaz hareketli ama donme isinde tembel cikti.
Ondan kaynaklı olabilir canım. Ben pusete,salıncağına vs hiç koymuyorum,durmuyor içinde pek zaten. Genelde düz zeminde. Oyun halısında vakit geçiriyor yada koltukta yatakta. Şimdi döndüğü için yere koyuyorum ama

Arkadaşlar kilo durumlarınız ne alemde? Ben 53 kilo hamile kalıp 78 kilo ile doğum yaptım. Tam 25 kilo. Son dört gün tartılmamıştım belki de 26'dır. Kırkım çıkana kadar 60 kiloya düştüm. O zamandan beri de kilo veremiyorum sabit kaldım 60'da. Boyum da 1.58. Sürekli emziriyorum çok fazla su içiyorum hergün bebeğimle yürüyüşe de çıkıyoruz daha ne yapacağım bilemedim. Diyet yapmak çok gözümde büyüyor sütüm gider mi diye korkuyorum. İştahım da çok açık.

Günaydın kızlar şimdiye kadar hasta olmayan kızım hasta oldu maalesef:( gece ateşi 38.6 ya kadar çıktı şurup verdim inmişti sabah tekrar çıktı soydum üstünü şu anda 36.8 e kadar düştü tekrar giydirdim çıkar mı bi daha acaba

Kızlar bebeğim alt dudağını emiyor. Sizinkilerde var mı böyle bir hareket. Kızım 125 günlük

Merhaba ben şubat annesiyim ama benim kızım da alt dudağını emiyor :( hatta öyle uyuyor sıkı sıkı da yapılmış bazen zorla çekiyorum :D neden böyle acaba nasıl geçer?

Günaydın kızlar erkek bebekleri olan anneler sünnet yaptirdiniz mı? benim bebis 4 aylık olcak 1 hafta sonra.yaptırıp memnun kalanlar il hastane fiyat bilgisi paylasabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ☺

Günaydın kızlar erkek bebekleri olan anneler sünnet yaptirdiniz mı? benim bebis 4 aylık olcak 1 hafta sonra.yaptırıp memnun kalanlar il hastane fiyat bilgisi paylasabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler ☺
2 aylikken sunnet oldu oglum. Lokal anesteziyle 15 dakikada. 4 saat agladi ustune. Agri kesici fitil verdik. 9 10 gune iz dikis vs bisey kalmadi. Genel cerrah yapti Manisa. Bi daha oglum olsa 8. gun yaptırırım yahudilerdeki uygulama gibi.ne kadar erken o kadar iyi.

Günaydın kızlar şimdiye kadar hasta olmayan kızım hasta oldu maalesef:KK43: gece ateşi 38.6 ya kadar çıktı şurup verdim inmişti sabah tekrar çıktı soydum üstünü şu anda 36.8 e kadar düştü tekrar giydirdim çıkar mı bi daha acaba
çok geçmiş olsun canım çıkabilir dikkat et.aşı filan oldu mu

Biz de yüzlü gunlere geldik cok sukur,ili elini birlestirmeuo ogrendi buara ,bir de cigirmayi baya bana soylenir gibi bagira bagira konuşuyor: ) babasina daha nazlı konuşuyor resmen atarlanmaya basladi anasina diyorum =D özellikle cocuklu evlere gitmek basima agrilar sapliyor dün akrabaya gittik 5yasinda kizlari var öptü durdu kızımı, rahatsiz oluyorum ben ya onu gorunce.benim yegenler de geldi başına usustuler kizimin 3 cocuk agu agu agu diye bagirdi tepesinde:/ bisey deyince sakındı cocugu oluyor :/

Back
X