- 2 Eylül 2015
- 2.446
- 3.416
- 63
Nasılsa belli bi aya geldiklerinde kendileri atlayacakmış yemeklere kendileri zaten yemek isteyecek nasılsa diyorlar blw ile kilo almazmış öyle diyen doktorlar var :)))Blw yi neden tavsiye etmiyorlar. Ben blw ile baslayacagim ama blw diye degil biz oyle gorduk ver çocuğa cabalasin yesin. Biz ufakken ekmek vermisler ivir zivir tutusturmuslar kemirmis durmusuz analarimiz bilmeden blw yapmis :) Gerektigi yerde klasik gidicem ama 1 yasindan yada 10 aydan once degil. Sonucta ek gida ek kalmali ogunluk yada doyumluk degil. Ver havucu tadina baksin 1 cay kasigi bile yutsa kafi sonucta bu surecte hala ana ogunleri anne sutu yada devam sutu olacak. Sahsen 6.ay sonunda ek gidaya bu sekilde baslayacagim ogunluk vermeyecegim kasik mamasi pirinc mamasi su mama bu mama yapmayacagim. Sutum oldugu surece emsin nasilsa hayati boyunca yemek yiyecek. Bu laflar sana degil tabi seninde blw istedigini biliyorum ama dr un neden tasvip etmediğini anlayamiyor bu kafam.
Ya ben farklı tedaviler için bile gittiğimde hastasını küçümseyen daha önceki doktorların söylediklerini küçümseyen çok doktor gördüğüm içn doktor nasıl böyle söyler diyemiyorum. Onların da tıp okuduklarında bunları öğrenmediklerini düşnüyorum.