2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Farkli vitamin alsin diye canim. Cunku yaralar vitamin eksikliginden cikiyormus. Hatta mamalari bile artik donusumlu veriyorum yarasi da yanik kimyasal yanik gibi demislerdi
Her mamadan farklı vitamin alır diye dimi ya yavrum benim inşallah hemen geçer yaraları çok minikler işte dertlerini zor anlıyoruz anlayınca da ne gerekiyorsa yapmak gerek Allah bebeğine acil şifa sana da kolaylık versin

Emmeyi birakti mama verince ben de sagip veriyordum eskiden 300 350 cc sut cikiyordu ama simdi 100 cc azaldi sutum de. Ben kasik mamasini farkli vitamin farkli tatlar alsin diye istiyorum
Canım bence sütün çok iyi azalması çok normal emmiyosa ona rağmen böyleyse bence memeye döndürebilirsin emzirme sanatı grubu var Facebook'ta bakmanı tavsiye ederim ona en iyi vitamin senin sütün biliyorsun emerken bıraktıkları tükürük sayesinde neye ihtiyaç varsa ona göre süt üretiyo memeler bence mutlaka memeye döndürmeye çalış ikiniz de çok daha mutlu olursunuz mamayı kesmesen bile memeyi de emsin

Farkli mamalar denedim farkli vitaminler alsin diye. golden goat evolvia hipp ve somdi de sma. sizden ricam bu kasik mamasi ile ilgili bilgi verir misiniz. yani hangisini aliyim nasil veriyim doktor marka vermiyor mama konusunda ama kasik mamaya basla demisti. bugun gidip kasik mama alcam ve baslicam sizde bana yardimci olmanizi istyorum. simdiden hepinize cok tesekkur ediyorum
çok geçmiş olsun.sana önerim mecbur kalmadıkça kaşık mamasını hazır verme internetten gurmebebek.com var oradan bakıp kendin yaparsan daha iyi olur.

Ya ek gıda grubunda görüyorum Da kaşık maması diye ne olduğunu bilmiyorm hiç okumadım da oradakileri
Sağol bilgiler için :)
Grupta bi Esra gördüm bu arada ama sen misin emin olamadım profilinde eşinle fotografınız mı var :)))
Hahah cok mu siritiyor :)) biz seni gorsek bide bi durtsen bizi :)

Emmeyi birakti mama verince ben de sagip veriyordum eskiden 300 350 cc sut cikiyordu ama simdi 100 cc azaldi sutum de. Ben kasik mamasini farkli vitamin farkli tatlar alsin diye istiyorum
Canim benim kasik mamasinda anne sutunde olmayan hangi vitamin var bana bi soyler misin? Anne sutundeki icerik hicbir seyde yok tek eksigi d3 vitamini onida zaten kasik mamalrindanda alamiyorsun.

Son düzenleme:
Galiba erkek annelerinin en büyük korkularından bu sünnet ama atlatınca çok rahatlıyorsun ya o kadar korkulacak kesinlikle bi şey Yok ben sünnet edilirken yanındaydım kısacık sürüyor benimki sünnette mayışmış bi şekildeydi bi süre sonra uyudu hatta ben de fotoğraf çektim :))
Kehribarı sorma yaaaa evde bakmadığım yer kalmadı nereye koydum bulamıyorum yoksa takıcam.
bizimki de bi ara çok fenaydı başka türlü oyalayamıyorduk ama şimdi geçti o kaşıntı krizleri. diş belirtisi de Yok sadece çok tükürüklü o kadar ki yutkunmuyor da hepsini dışarı atıyor gibi bazen :))

Lazim olan şey kaybolur zaten :) üst dişlerde kabarma var. Ağızdan artık onluge değil yerlere akiyor :)) iz bıraka bıraka gidiyoruz. Sünnet konusunda da rahatladım biraz. Sagol canim. Siz memnun kalmissiniz. Inşallah bizim doktorumuzda güzel yapar

Sorma pasaportu ıçın resım cektırmemız gerekıyodu
1 haftalık bebeğe paranoyak amerıkalılar gözler acık kulaklar gözükecek gulmuycek arkası beyaz fon resım istıyo
Nerdeyse 24 saat resım cekıcez dıye kovaladık
Resımcıye gıttık yıne uyuyo
Adam ıkı tencere kapağını vurdu vurdu bızımkınde tık yok :KK70:
Sımdı gündüz uyurken elının tersıyle gozlerını kapıyo beyefendı :KK70:
Hey gidi günler :-)
Gecmış olsun canım :/
Çook teşekkür ederim bugun daha iyiyim
kızlar ya halamın oğlunun eşi intihar etmiş 12. kattan atmış kendini.çpk üzüldüm.babamın vefatından sonra baba akrabalarımızla sorunlar yaşadık pek görüşmüyorduk ama çok güleç yüzlü iyi bir kadındı.çok üzüldüm yaaa ne diyim ki
Üzüldümm :( başınız sağolsun. İnsanın canından vazgecmesi için büyük bişi olması lazım. Allah günahlarını bağışlasın kalanlara sabır versin

Kizlar merhaba. uzun suredir bakamadim biraya. oglum hastaydi hep talihsizlikler yasadik ilk 43 gun hep ac kalmis ben sutum var diye dusunurken yokmus meger. kilo almadi mamaya basladim tam yoparlandi derken 1 hafta sonra bitmeyen aglama krizleri basladi hastane hastane gezdim herkes gaz dedii. gece uyumamalar nefefesi kesilmeler. sonunda bir prof muayenehanesine gittim ve oglumun bogazinda gorunmeyen yerde kocaman bir yara. doktor bile dedi ilk kez bu kadar buyuk yara goruyorum.. nasil dayandi cocuk buna. tabi tedavi yok 6 saatte 1 paranox fitil ardindan mama yada sagdigim sut. 2 hafta bu sekilde devam etti sonra artik gorunun yerlerde yaralar yanik gibi yaralari . konya ya gittim immun yetmezlikten suphelenildi cok sukur temiz cokti. sonra 3 yara birden yine cikti. cildirmistim artik uzuntuden hicbir sey yapamiyorum yavruma birsey yiyemiyor
Canım cok gecmiş olsunnnn :( umarım hemen bulunur nedeni üzüldüm gercekten. Dua edicem bebişine

Farkli mamalar denedim farkli vitaminler alsin diye. golden goat evolvia hipp ve somdi de sma. sizden ricam bu kasik mamasi ile ilgili bilgi verir misiniz. yani hangisini aliyim nasil veriyim doktor marka vermiyor mama konusunda ama kasik mamaya basla demisti. bugun gidip kasik mama alcam ve baslicam sizde bana yardimci olmanizi istyorum. simdiden hepinize cok tesekkur ediyorum
Erken yazmısım :) oh nedeni bulunmus sevindim :) daha başlamadık biz ondan öneride bulunamıcam

Selam anneler,ne zamandır ara ara okudum ama cevap yazamadım bir türlü kusura bakmayın. ninocin ninocin asli2434 asli2434 masmaviyim masmaviyim O omcoc matmazel_matmazel matmazel_matmazel cevaplarınız için teşekkür ederim. Şuan konuyu bile unutmussunuzdur muhtemelen birşey yazmıyorum oyuden:-) bu arada ninocin ninocin 9 aylık bebeğe tv izleterek yemek yediren anneye kızan sendin sanırım ama profilinde resmin yok amaa

Bu arada yavas yavaş ek gıdaya dogru yaklaşıyoruz. Bende yavaş yavaş hazırlıklara başlıyım diyorum. Belki bazılarınız çoktan yapmıştır bile. Ben BLW ve klasik karışık ilerlemeyi düşünüyorum. Ne tür gereçler aldınız,hangi markaları tercih ettiniz. Mama sandalyesi vs.

Bu arada yavas yavaş ek gıdaya dogru yaklaşıyoruz. Bende yavaş yavaş hazırlıklara başlıyım diyorum. Belki bazılarınız çoktan yapmıştır bile. Ben BLW ve klasik karışık ilerlemeyi düşünüyorum. Ne tür gereçler aldınız,hangi markaları tercih ettiniz. Mama sandalyesi vs.
Canım ben mama sandalyesi joie mimzy snacker aldım açılmadı daha 6. ayı bekliyorum başlangıçta yoğurt ve sebze düşünüyorum ama yaz meyvesi de çok azar azar meyve suyu da deneyebiliriz

Back
X