2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Maşallah göbüşüne :) benim bebişte dün sağlık ocağına gittik aşılar için tombul dedi hemşire 8.255 geldi tartıda boyumuz da 68 cm 12 ocak doğumlu zaten 4.200 gram doğmuştu ama bu son iki ay 700 er gram aldım ilk iki ay ayda 1 buçuk kilo almıştı :) bundan sonra da azalıyor işte kilo alma hızı hareketleniyorlar çünkü hele de bir yaşından sonra gram gram alıyorlar sadece boyları biraz uzuyor yürümeye başladıktan sonra çok çok azalıyor yani
Maşallah :) tontiş doğmus ama kilo alımı gayet normal gitmiş maşallah

Eki Görüntüle 2002131

Kızlar sizce oğlum diş mi çıkarıyor? Eltim üst dişlerini görünce dişleri çıkacak falan dedi, ben de hiç anlamıyorum bu diş mevzusundan. Son bir haftadır uyanık olduğu her saniye mızmız oğlum, salyalar da o biçim. Atak haftasına yoruyordum ben ama dişten mi acaba?
disler yerlesmis cikmasi yakindir yavas yavas o beyazlik asagi iner eti yarar ucu gözükür. o icerde hareket ettikte kulagina basina agri yapabilir. ben baya siskin gordum eti.

canım ben ilk hamileliğimi 23 yaşında ikinciyi 27 yaşında sonuncuyu ise 31 yaşında geçirdim.hala 31 yaşındayım :) benim ilk hamileliğimde ve sonuncuda oldu ikinci hamileliğim gayet sağlıklıydı.hiçbir sorun yoktu.doktorun yaptığı açıklamaya göre rahimdeki damarlardan biri veya bir kaçı sıkıntılı bebeğin rahin içinde tutunduğu yer sıkıntılı damarların olduğu kısım olduğu zaman hamilelikte ilerleyen aylarda kan alış verişinde arz talepte sıkıntı oluşmaya başlıyor bebek gelişimi yavaşlıyor buda suyun azalmasına sebep oluyor.bana yaş faktöründen pek bahsedilmedi.belki zaten yaşım küçüktü diye bilemiyorum.ama damarlarda sıkıntı varsa piyango gibi ya tutarsa oluyor:KK66:
Seninki de baştan beri az mıydı suyu?
Bana doktorum taa en başta söylemişti kesesi bebeğe göre küçük bol bol su iç diye ama ne yapsak da artmadı . Bide sürekli kanamalar geçirdim. sanırım beni baya sorunlu gördü acele et ddi :)
Ben de ikinci Bebek fikri aklımın ucundan bile geçmiyor ama merak ettim senin de öyle miydi diye öyleyse hiç acele etmiyim diyecktim ama olmadı :)))

Maşallah göbüşüne :) benim bebişte dün sağlık ocağına gittik aşılar için tombul dedi hemşire 8.255 geldi tartıda boyumuz da 68 cm 12 ocak doğumlu zaten 4.200 gram doğmuştu ama bu son iki ay 700 er gram aldım ilk iki ay ayda 1 buçuk kilo almıştı :) bundan sonra da azalıyor işte kilo alma hızı hareketleniyorlar çünkü hele de bir yaşından sonra gram gram alıyorlar sadece boyları biraz uzuyor yürümeye başladıktan sonra çok çok azalıyor yani
Oy maşallah sadece anne sütüyle mi besleniyor ?
Bizimki 5.ayda 7500 tu kıyafetleriyle bide :))
Tabiki seninki tombişmiş :))
Bizimkinin boyu kısa oldugu için kilosu iyi görünüyor göbek ondan :))

Ow cok pahalı e bebek ve jokerde falan indirim takip ederek en fazla 52 kurusa bulunuo :)
En son aldığımda acelem vardı hiç bakmadım canım normalde indirim takip etmek iyi oluyor
Mesela geçen e bebekteki beslenme gereçlerine bi türlü girip alamadım çok yoğundu site
onaylanmadı. inşalalh en kısa zamanda gene olur o indirim süperdi ya
Ama bu kez happydeki bez indirmini kaçırmadım :))

Seninki de baştan beri az mıydı suyu?
Bana doktorum taa en başta söylemişti kesesi bebeğe göre küçük bol bol su iç diye ama ne yapsak da artmadı . Bide sürekli kanamalar geçirdim. sanırım beni baya sorunlu gördü acele et ddi :)
Ben de ikinci Bebek fikri aklımın ucundan bile geçmiyor ama merak ettim senin de öyle miydi diye öyleyse hiç acele etmiyim diyecktim ama olmadı :)))
yok canım benim sorun ilk hamilelikte 27. haftadan sonra çıktı keremde ise 33 haftadan sonra.

disler yerlesmis cikmasi yakindir yavas yavas o beyazlik asagi iner eti yarar ucu gözükür. o icerde hareket ettikte kulagina basina agri yapabilir. ben baya siskin gordum eti.

Hımmm doğrudur, dediğim gibi anlamıyorum diş konularından hiç ama iki üç haftadır kulaklarını çekiştiriyor sürekli, ağrı yapıyor sanırım haklısın. Başka hiç bir rahatsızlığı yok bildiğim, şiddetli bi can yanması olsa ağlar diyorum. Böyle ağrısı varmış gibi inler tarzda mızmızlanıyor zaten. Zormuş baya bu işler ya, ne uykusu kaldı ne huzuru.

Hımmm doğrudur, dediğim gibi anlamıyorum diş konularından hiç ama iki üç haftadır kulaklarını çekiştiriyor sürekli, ağrı yapıyor sanırım haklısın. Başka hiç bir rahatsızlığı yok bildiğim, şiddetli bi can yanması olsa ağlar diyorum. Böyle ağrısı varmış gibi inler tarzda mızmızlanıyor zaten. Zormuş baya bu işler ya, ne uykusu kaldı ne huzuru.
Benimki bugün ateşlendi kakası da yeşil olunca dişten şüphelendik ama kulak ağrısı yok gibi hiç oynamıyor kulagıyla gece 4 ten beri de uyumadı sadece arada bir 10 dakika uyuyup uyanıyor. uykusuzluktan mızıldanıyor ama sanki 10dakika uyusa ona yetiyor gibi uyanınca gayet mutlu görünüyor. anlamadım ben bu işi :)
ama seninkinin damakları baya kabarmış gibi görünüyor

İyi olmuş ya akılınızdan çıkmış olur
Ne kadar erken o kadar iyi

Aynen islem tamamdır erkek olduk bizdeeee(:
Şuan uyuyor. ama yaralı bölgeyi görünce kötü oluyorum altını nasıl degistirecegim bilmiyorum hem üzülüyorum hem korkuyorum canı çok yanacak diye :( uykudan uyanınca basacak sanırım yaygarayi
Canım doktor orayı ıslak mendille silebilirsin dedi ve bardak mardak gerek yok kremi sür yeterli dedi. Sen nasıl yaptın canım temizliğini oranin

Aynen islem tamamdır erkek olduk bizdeeee:-)
Şuan uyuyor. ama yaralı bölgeyi görünce kötü oluyorum altını nasıl degistirecegim bilmiyorum hem üzülüyorum hem korkuyorum canı çok yanacak diye :KK43: uykudan uyanınca basacak sanırım yaygarayi
Canım doktor orayı ıslak mendille silebilirsin dedi ve bardak mardak gerek yok kremi sür yeterli dedi. Sen nasıl yaptın canım temizliğini oranin
canım sık sık altını değiştir kreminide dairesel hareketlerle sür korkacak birşey yok hepsi 1-2 gün sonra geçiyor.hayırlı olsun bu arada minik erkek.korkacak birşey tok biz keremi 1 günlükken yaptırdık

Nerede yaptırdınız canım? Doktor kim? Hayırlı olsun mu denir ne denir bilemedim. Cabuk iyilessin insallah

İnşaAllah canım darısı başınıza isteyen herkese inşaAllah. Çekirge de Mesut yeşil üroloji doktoru biz memnun kaldik şimdilik , doktorun sünnet hakkında yazıları vs var. Özel yerinde yapıyor besmeleyle abdestli namazli bizde gittiğimizde gördük :) vs vs vs Rabbim yardımcınız olsun bakalım şuan uyuyor uyandığında nasıl altını degistirecegim bilmiyorum korkuyorum yara bere etkiliyor beni, ameliyat yerime 1 hafta bakamadım ben (:

canım sık sık altını değiştir kreminide dairesel hareketlerle sür korkacak birşey yok hepsi 1-2 gün sonra geçiyor.hayırlı olsun bu arada minik erkek.korkacak birşey tok biz keremi 1 günlükken yaptırdık

Vay MaşaAllah barekAllah topigin en baba erkeği Kerem beyimiz :)
Çok sağol canım 1 kaç gün ödem olur sonra geçer dedi ama dikişli dikişli işte icim dayanmıyor :(
Bardak falan koydun mu canım oraya. Bide gaita deymesin dedi doktor bizimki bazen çok yapıyor geliyor pipisine o zaman nasıl olacak hiç bilmiyorum

Ve uyanıyoruz yavaştan hareketler başladı gazamiz mübarek ola Ya Allah (:

evet oldukca zor.. sorunsuz atlatir umarim.. arada soguk parmaginizla dis etlerini kasiyabilirsiniz..

Back
X