2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Benimki bugün ateşlendi kakası da yeşil olunca dişten şüphelendik ama kulak ağrısı yok gibi hiç oynamıyor kulagıyla gece 4 ten beri de uyumadı sadece arada bir 10 dakika uyuyup uyanıyor. uykusuzluktan mızıldanıyor ama sanki 10dakika uyusa ona yetiyor gibi uyanınca gayet mutlu görünüyor. anlamadım ben bu işi :)
ama seninkinin damakları baya kabarmış gibi görünüyor

Mutlu uyanıyorsa iyi, dediğin gibi uykusu yetiyor demek ki :) Ah bir anlayabilsek ne dertleri olduğunu :110:

Hayırlı uğurlu olsun canım sünnetiniz sizinde. Yalnız yanakları neden kırmızı minnagin

Teşekkür ederim, sizin sünnetiz de hayırlı olsun :) atopik dermatiti var oğlumun, krem sürüyoruz geçiyor sonra yine tekrarlıyor. Şimdi yine egzamasının alevlendiği dönemde, o yüzden baya kırmızı :(

Biz de nereden duyduysak sünnete bir numara büyük bez alarak gittik ama doktor gerek yok kendi bezi olması daha iyi, sıkı olması istediğimiz bir şey dedi. Hatta zıbının çıtçıtlarını da kapattırdı. Kremi baş kısmına sür, dikişlere dokunma ama dikişlere yakın kısma sür o dikişlere akar dedi. Bezini her değiştiğimde sürüyorum. İlk günler ben de çok geriliyordum her altını açışımda, hem zarar veririm diye korktuğumdan hem de öyle görmeye dayanamadığımdan. Şimdi 6. gündeyiz ve morluklar, kızarıklıklar tamamen geçti. İlk günü oğlum da ağlayarak geçirdi anestezinin etkisi geçtikten sonra, ama sonraki günlerde kremi sürüşümü bile hissetmedi neredeyse :)

Vay MaşaAllah barekAllah topigin en baba erkeği Kerem beyimiz :)
Çok sağol canım 1 kaç gün ödem olur sonra geçer dedi ama dikişli dikişli işte icim dayanmıyor :KK43:
Bardak falan koydun mu canım oraya. Bide gaita deymesin dedi doktor bizimki bazen çok yapıyor geliyor pipisine o zaman nasıl olacak hiç bilmiyorum
yok canı biz bardak filan koymadık.cuma günü doğum yaptım cumartesi sünnet oldu pazar günü tabırcu olurkende sargısını açtılar.2-3 gün dairesel şekilde teramicyn sürdük geçti gitti.deiyorym ya sadece 2 gün altını sık kontrol et sonra iyileşiyor merak etme

Teşekkür ederim, sizin sünnetiz de hayırlı olsun :) atopik dermatiti var oğlumun, krem sürüyoruz geçiyor sonra yine tekrarlıyor. Şimdi yine egzamasının alevlendiği dönemde, o yüzden baya kırmızı :KK43:

Biz de nereden duyduysak sünnete bir numara büyük bez alarak gittik ama doktor gerek yok kendi bezi olması daha iyi, sıkı olması istediğimiz bir şey dedi. Hatta zıbının çıtçıtlarını da kapattırdı. Kremi baş kısmına sür, dikişlere dokunma ama dikişlere yakın kısma sür o dikişlere akar dedi. Bezini her değiştiğimde sürüyorum. İlk günler ben de çok geriliyordum her altını açışımda, hem zarar veririm diye korktuğumdan hem de öyle görmeye dayanamadığımdan. Şimdi 6. gündeyiz ve morluklar, kızarıklıklar tamamen geçti. İlk günü oğlum da ağlayarak geçirdi anestezinin etkisi geçtikten sonra, ama sonraki günlerde kremi sürüşümü bile hissetmedi neredeyse :)

Rabbim şifa versin canım inşaAllah. MaşaAllah kuzuya .darısı bize şimdi baktımda kocaman şişmiş. Bezi geniş geniş bağla dedi bizimki de anlayamadım gitti hepsi farklı söylüyor

yok canı biz bardak filan koymadık.cuma günü doğum yaptım cumartesi sünnet oldu pazar günü tabırcu olurkende sargısını açtılar.2-3 gün dairesel şekilde teramicyn sürdük geçti gitti.deiyorym ya sadece 2 gün altını sık kontrol et sonra iyileşiyor merak etme

Anladım canım bize daha farklı bir göz kremi verdi ve ayricaBu saat oldu hala çişini yapmadı. Sizdede öyle oldumu.

kızlar oğlumun verem aşısı iyice kızarmış nohut büyüklüğünde kabarmış sizinkiler de öyle mi? 2 ay orayı yıkarken lif sürme demişti..ilk kez lif sürerek yıkadım sonra öyle olduğunu gördüm..liflediğim için mi oldu acaba..

İyi akşamlar kızlar, kuzucuklar nasıl? Odalarını ayırdınızmı, ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz? Ben doğmadan önce 6 ayda ayırırım diyordum ama vazgectim ayıramam gibi geliyor şuan hiç hazır değilim :-) ama bizim sıpa 1 2 aya beşiğine sığmıycak gibi

Hımmm doğrudur, dediğim gibi anlamıyorum diş konularından hiç ama iki üç haftadır kulaklarını çekiştiriyor sürekli, ağrı yapıyor sanırım haklısın. Başka hiç bir rahatsızlığı yok bildiğim, şiddetli bi can yanması olsa ağlar diyorum. Böyle ağrısı varmış gibi inler tarzda mızmızlanıyor zaten. Zormuş baya bu işler ya, ne uykusu kaldı ne huzuru.
Kızım da uzun zamandır öyle hala kulaklarını çekiştiriyo ağlayarak. Gören kbb ye götür diyodu. 3+20 günlükken gittik Dr umuz kulağında bişi yok dedi diş mi çıkarıyor acaba dedim hiç ağzına bakmadan diş için çok erken. , huy edinmiş o dedi

Anladım canım bize daha farklı bir göz kremi verdi ve ayricaBu saat oldu hala çişini yapmadı. Sizdede öyle oldumu.
aaaaa bizim keremde sünnetin ertesi günü uzunca bir süre çişini yapmamıştı.demek ki sünnetle alakalı.keremin sünnet yerinde kanama olmuştu biz ondan sanmıştık

Kızım da uzun zamandır öyle hala kulaklarını çekiştiriyo ağlayarak. Gören kbb ye götür diyodu. 3+20 günlükken gittik Dr umuz kulağında bişi yok dedi diş mi çıkarıyor acaba dedim hiç ağzına bakmadan diş için çok erken. , huy edinmiş o dedi

Evet biz de kulaktan şüphelendik bir ara ama değilmiş çok şükür.
O da ne değişik doktormuş ya, ne demek huy edinmiş, hadi kulağını keşfetti o yüzden sık sık oynuyor dese daha mantıklı. Kaldı ki ağlayarak çekiştiriyor diyorsunuz siz.

Aynen islem tamamdır erkek olduk bizdeeee:-)
Şuan uyuyor. ama yaralı bölgeyi görünce kötü oluyorum altını nasıl degistirecegim bilmiyorum hem üzülüyorum hem korkuyorum canı çok yanacak diye :KK43: uykudan uyanınca basacak sanırım yaygarayi
Canım doktor orayı ıslak mendille silebilirsin dedi ve bardak mardak gerek yok kremi sür yeterli dedi. Sen nasıl yaptın canım temizliğini oranin
Maşallah erkek olmus annesi :)

İyi akşamlar kızlar, kuzucuklar nasıl? Odalarını ayırdınızmı, ne zaman ayırmayı düşünüyorsunuz? Ben doğmadan önce 6 ayda ayırırım diyordum ama vazgectim ayıramam gibi geliyor şuan hiç hazır değilim :-) ama bizim sıpa 1 2 aya beşiğine sığmıycak gibi
Ben 6ay diyorum. Ama beslenne düzenine göre karar vericem. Gece hala 3 saatte bi emmek için uyanıyo. Bazen hemen uyumak istemio. Ole olunca devamlı odaya git gel bekle zor olur. Ama 6 aydan sonra her an ayırabilirim :)

Sunrise82 Sunrise82 sunriş'im hoşgeldin. Pazartesi aynı sebepten doktora gittim. Öbek halinde bi' noktadan onlarcası geliyordu artık ve naylon bebek saçı gibi cansızlaştı. Bütün hormon, vitamin, demir, kalsiyum vs. depo tahlillerini yaptılar. Deli gibi dökülünce depolar tükenmiştir demiştim emzirirken ama bayaaa da iyi durumdaymış. Benim sebep kozmetikmiş. Saç nezlesi. Eğer saçlı derinde ağrı, acı vs. de hissediyorsan dökülmeye ek olarak bundan olabilir. Kesin bir çözümü yokmuş maalesef. Emziren anneler için kompleks vitamin/mineral destekleri var ama düşüğü normal seviyeye çekeyim derken, normali olanı da yükseltebilir. O yüzden dökülme devam ederse gitmeni tavsiye ederim. Malum bebeler de bizim depolardan kullanıyor emerken.

aaaaa bizim keremde sünnetin ertesi günü uzunca bir süre çişini yapmamıştı.demek ki sünnetle alakalı.keremin sünnet yerinde kanama olmuştu biz ondan sanmıştık

Yok canım yapmıyorlar sanırım biraz yanıyor ve idrarını tutuyorlar

Sunrise82 Sunrise82 sunriş'im hoşgeldin. Pazartesi aynı sebepten doktora gittim. Öbek halinde bi' noktadan onlarcası geliyordu artık ve naylon bebek saçı gibi cansızlaştı. Bütün hormon, vitamin, demir, kalsiyum vs. depo tahlillerini yaptılar. Deli gibi dökülünce depolar tükenmiştir demiştim emzirirken ama bayaaa da iyi durumdaymış. Benim sebep kozmetikmiş. Saç nezlesi. Eğer saçlı derinde ağrı, acı vs. de hissediyorsan dökülmeye ek olarak bundan olabilir. Kesin bir çözümü yokmuş maalesef. Emziren anneler için kompleks vitamin/mineral destekleri var ama düşüğü normal seviyeye çekeyim derken, normali olanı da yükseltebilir. O yüzden dökülme devam ederse gitmeni tavsiye ederim. Malum bebeler de bizim depolardan kullanıyor emerken.
sağol kuzum acı ağrı yok takip edicim bakalım olmadı giderim geçmiş olsun sanada nasılsın iyimisiniz öpüyom çook

slm canım iyiyim teşekkürler sen nasılsın? geçen seneki tatil zamanlarından iyi hatırlıyorum seni..tatile gidip gitmeme konusunda kararsızdım sen git pişman olursun demiştin..valla iyiki sizleri deneyip gitmişim..bu yıl zaten gidemicem tatile felan seneye de gidebilir miyim Allah bilirr..havalar ısındıkça insanın canı acayip deniz, kum, güneş, temiz hava istiyor..bu yıl benim için sadece hayall:KK43: ya açıkcası benim de aklım kalacak..ama 1 yaşından sonra daha zor olur ayrılmak istemez diye düşünüyorum..hayırlısı bakalım..
bir çok arkadaşım bir yaşından sonra ayırdılar sıkıntı yaşamadılar bi şekilde kandırırım bende inşallah :-) odasını felan güzel güzel hazırlarım kimi çocuk heves edip yatıyormuş zaten bakalım hayırlısı..
tatil neden hayal bu yıl canım yoksa yine gazamı getirmeliyiz seni :-)
biz gitmeyi düşünüyoruz yine ama yazın sıcağında değil de eylül ortası gibi sıcaklar biraz düşünce o zamana kuzum da 9 aylık oluyor. geçen yaz çok gördüm bebekle tatile çıkanları otelde hasta olur diye kendimi kısıtlamak istemiyorum inşallahda olmaz

bende hazır değilim ayırmayı düşünmüyodum zaten başdan beri 1-1buçuk yaşına kadar ne gerek var hem gece eziyet olacak bi mızmızlanmasına yatakdan kalk oda değişdir ben bebek yatağını bizim yatağın yanına çekdim bazen uykum bölünmeden pışpışlayıp devam uyyorum. hem şimdi odayı ayırsam ekran felan olsa bile huzursuz uyurum
bebek yatağı aldık biz direk zaten 3 yaşına kadar kullanabilir
büyünce ayırmak zor oluyor denilmesinede inanmıyorum sonuçda yanımızda yatırmıyorum aklı biraz yetince problem olmaz benim arkadaşlarımda geç ayırdı bir kaç gece yanında yattılar ama sonra alışdılar benim kızımda öyle olur inşallah

kızlar oğlumun verem aşısı iyice kızarmış nohut büyüklüğünde kabarmış sizinkiler de öyle mi? 2 ay orayı yıkarken lif sürme demişti..ilk kez lif sürerek yıkadım sonra öyle olduğunu gördüm..liflediğim için mi oldu acaba..
geçmiş olsun canım doktoruna sor bakalım ama bizimki lif felan kullanma dememişdi ondan olmayabilir

Evet biz de kulaktan şüphelendik bir ara ama değilmiş çok şükür.
O da ne değişik doktormuş ya, ne demek huy edinmiş, hadi kulağını keşfetti o yüzden sık sık oynuyor dese daha mantıklı. Kaldı ki ağlayarak çekiştiriyor diyorsunuz siz.
evet o anki üslubu bana da garip geldi ama gerçekten de öyle galiba uykusu geldiğinde ve ağlarken yapıyo, ağladığı için mi çekiştiriyo yoksa kulakla ilgiliproblemi olduğu için mi ağlıyo anlamadım

Back
X