2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben joie mimzy snacker aldım ama joie mimzy lx daha güzel geldi sonra bana ama bi tane de normal sandalyeye bağlanabilen oturaklardan almak istiyorum

xl olan gerçekten güzel mis. Esra Esra nin yazdıklarını okumuştum bende ondan portatif olanlara yoneldim
makethumb.webp
Güzele benziyor yorumları da iyi gibi , başka modellere de bakıyorum işte sora sora umarim duzgun birşey bulabilirim :)

Heralde bi grup kuruldu, bu forumdan bazı kişiler başka bi platforma geçti. Biz de saf gibi, her gün paylaşım bekliyoruz.
Noldu yoksa, 5,5 aylık bebelerle her gün yeni bi macera iken, tüm sorunlar ve sorular, öneriler bitti mi herkesin? Konuşucak bişey kalmadı.

xl olan gerçekten güzel mis. Esra Esra nin yazdıklarını okumuştum bende ondan portatif olanlara yoneldim
Eki Görüntüle 2015641
Güzele benziyor yorumları da iyi gibi , başka modellere de bakıyorum işte sora sora umarim duzgun birşey bulabilirim :)
Çok memnun olanlar var bundan
Ben ikea aldım ama anneanne babaanne ye sık gidiyorsanız böyle bi şey daha iyi olur

Heralde bi grup kuruldu, bu forumdan bazı kişiler başka bi platforma geçti. Biz de saf gibi, her gün paylaşım bekliyoruz.
Noldu yoksa, 5,5 aylık bebelerle her gün yeni bi macera iken, tüm sorunlar ve sorular, öneriler bitti mi herkesin? Konuşucak bişey kalmadı.
Öyle bi şey var mıdır bilmiyorm da gerçekten ne kadar sessizleşti buralar

Eki Görüntüle 2015641
Ben su an bunu kullaniyorum buyugu açmadım hic. Ilk zamanlarda buyuk daha iyi olur gibi geliyordu ama sıkıntısız kullaniyoruz . buyuk sandalyemizi tarihe gommeye karar verdim:)

Bu aralar çok sakin bi grubuz :)
Sen nasılsın ? Ne kadar uzun zaman oldu Aslında ama bebeklerle nasıl geçtiği anlaşılmıyor
Valla koşturma telaşe. Birde benim kız çok hasta oldu bu sene kreşte. Oğlum da hasta "el ayak ağız" hastalığı olmuştu artık geçiyor çok şükşr

Eki Görüntüle 2015641
Ben alırken lx ile snacker arasında 100 tl vardı o kadar fark yok diye düşündüm almadım ama sonra baktım baya fark var şimdi ben de bundan beğendim ama bu da çok ucuz değil ikisi birden çok olacak gibi bilmiyorum ne yapacağım

kızlar bayram tatilinden yeni döndük olduğumuz yer çok sıcaktı oğlum neredeyse hiç çiş yapmadı bende susuzluğa bağlayarak ve baskılara daha fazla dayanamayarak su verdim ama ona rağmen bir haftada neredeyse 2-3 kez anca doğru dürüst ciş yaptı..kakası eskisi gibi doyma sorunu olduğunu düşünmüyorum..acaba terle mi attıyordu vücudundaki suyu bugün döndük eskisi gibi güzel yaptı çişini..acaba suyu yetersiz verip o sıcaklarda susuz mu koydum oğlumu diye üzülüyorum..sizinkilerin çişleri normal mi sıcaklar her yerde arttı malum..

yani bezin sarı bantları sadece 2-3 kez koyulaştı bir hafta boyunca..diğer bezlerde 1-2 damla çiş ya vardı ya yoktu..evdeyken her bezini dolu dolu çişli alıyordum..3 şeker kaşığı su verdim günde 3 kere yetmedi mi acaba..

yani bezin sarı bantları sadece 2-3 kez koyulaştı bir hafta boyunca..diğer bezlerde 1-2 damla çiş ya vardı ya yoktu..evdeyken her bezini dolu dolu çişli alıyordum..3 şeker kaşığı su verdim günde 3 kere yetmedi mi acaba..
Benim kızımda da azalma var terle alakalı terledikleri için azalıyo bence çok bile vermişsin gerçekten susuz kalan bebeklerin bezlerinde pembemsi bişeyler oluyomuş

kızlar bayram tatilinden yeni döndük olduğumuz yer çok sıcaktı oğlum neredeyse hiç çiş yapmadı bende susuzluğa bağlayarak ve baskılara daha fazla dayanamayarak su verdim ama ona rağmen bir haftada neredeyse 2-3 kez anca doğru dürüst ciş yaptı..kakası eskisi gibi doyma sorunu olduğunu düşünmüyorum..acaba terle mi attıyordu vücudundaki suyu bugün döndük eskisi gibi güzel yaptı çişini..acaba suyu yetersiz verip o sıcaklarda susuz mu koydum oğlumu diye üzülüyorum..sizinkilerin çişleri normal mi sıcaklar her yerde arttı malum..
Benim kızımda da baya azaldı. Bende su veriyorum ama düzelmiş değil

Az önce cocuumu içerde uyuturken babam komşumuza benim psikolojik sorunlarım olduğunu söyledi :)) şaka gibi. Sebep ise 6. Aydan itibaren ek gıdaya geçmek isteyisim. Uykusuz bebek olduğu ve geceleri on kere uyanıp ağladığı için uyku ilacı vermeyisim . Kısacası onlarin dediği şeyleri yapmayisim. Kv kp olsa neyse. Herkes uzsyliymisim gaddar anneymisim gibi davranıyor. Büyüklerin yakınında çocuk büyütmek ne zormus. Insanların genel olarak yaptıklarını yapmıyormuşum. Benim çocuğum ya ... her mesakkatini ben cekiyorum akıl veren bitmiyor .. sen komşuya böyle dersen geldiğinde bana söylemeden çileği ağzına dayar tabi. Sonra ben anormal .. çocuk değil insanlar yoruyormuş.. :KK43:
Gercekten insanlar yoruyor ben de laf anlatmaktan yoruluyorum,aman usur aman terler,blw ye annem karsi çıkıyor bebek dedigin aebze corbasi icer ne kati gidssi diye tutturdu yandik vala bakalim.neler olcak gecen gun de herkes.salatalik yiyodu kokmustur cocuga yalasin diyolar,tadini.bilmedigin bir sey sana guzel kokar mi anne dedim zor aldim ellerinden 6ay bi.dolaydi hayirlisiyla ,yedirmeyince cocuk ac kaliyomus gibi davraniyolar

Benim kızımda da azalma var terle alakalı terledikleri için azalıyo bence çok bile vermişsin gerçekten susuz kalan bebeklerin bezlerinde pembemsi bişeyler oluyomuş
evet canım aynen öyle pembemsiydi..hatta kakasımı bulaşıyor oraya diye baktım yok değil..ama düzeldi burada neyseki..orada biraz susuz kaldı sanırım inşallah bir sıkıntı olmaz..

kaka sayısı elbette değişti . 2 güne bir yapması çok normal bebeğin bide ek gıdaya geçtiyseniz artık sadece anne sütü verirkenki kakayı hiç beklemeyin hepsi gayet normal.
ateş olayına gelince 38 ve üzeri ateş sayılıo ama herhangi bi rahatsızlıgı yoksa bana diş ateşi gibi geldi . Benimkide öleydi dişleri çıkmadan önce kafasında sıcaklıgı hissetip ölçtüğümde o civarlar oluodu ama önemsemedim zaten normale dönüodu .Diş çıkardıktan sonra normale döndük . Ama siz yinede arada ara kontrol edin
diğeri hakkında fikrim yok . yani yaşadıklarınızı bende yaşadım korkmanıza gerek yok ama yinede doktorunuzada sorabilirsiniz.
çok teşekkürler yanıt için, çok rahatlatıcı oldu. doktorum da aslında çocukta sıkıntı yoksa 2 günde bir olmasının herhangi bir sıkıntısı yok demişti, ki kendisine çok güvenirim ama başkalarınınn yaşadığını bilmek ve normal bir süreç olduğunu öğrrnmek rahatlatıcı.

ya bu diş olayı nasıl oluyor hiç bilyorum. oğlum şu sıralar normale göre çok huysuz, geceleri uyumuyor, ama ne tükürük artışı var ne de elimi ağzına götürdüğümde diş belirtisi. hayır başka bir derdi var da anlamıyorsam diye korkuyorum açıkçası.

çocuk büyütmek ne zormuş ya, bilgisayar oyunu gibi bir leveli bitirirken hah ben bu çocuğu anladım artık, dertlerine doğru yanıt verebilirim diyorsun, diğer levelda karşına bambaşka maceralar çıkıyor.

tekrar teşekkürler.

Merhaba canım
Tek tek cvplamaya çalışayım
Kaka sayısı azaldı bizimkinin de aynen sizinki gibi hatta
Kaka yaparken anlıyorum yapacagını. Genelde sessizleşiyor aklı başka yerde bi şey düşnüyor gibi :))
Bizimki de tadım yapıyor ama kakası eskiye nazaran çok değişmedi biraz daha kıvamlı sayılabilir ama çok ciddi bi fark Yok
Bizimkinin vücut ısısı genelde yüksek 36.5 37 arasında oluyor bazı günler daha yüksek oluyor evet kendiliğinden düşüyor
Türkçesi var bu arada Harika haftalar
atak haftalarını baya detaylı anlatıyor
Aysel çok sevindim valla normal bir süreç yaşadığımıza.
sürekli neydi ne oldu derken internetten aynı konuyla iligli o kadar farklı şey okuyorum ki.
bende türkçesini indireyim o zaman ya, ingilizcesini anlamak bir dert. komple yeni terminoloji öğreniyorum :)
çok teşekkürler

Ben su an bunu kullaniyorum buyugu açmadım hic. Ilk zamanlarda buyuk daha iyi olur gibi geliyordu ama sıkıntısız kullaniyoruz . buyuk sandalyemizi tarihe gommeye karar verdim:)

Bende ilk büyük istiyordum. Senin yazılarını gördükten sonra vaz geçtim ne yalan soyleyeyim :) anneanne babaanne falan uzakta ama ben sık memlekete gidiyorum büyükleri götüremem ama bu gider kolayca :) 15 kiloya kadar diyor fazla kalmadı onada. :-)

Back
X