- 25 Haziran 2016
- 361
- 419
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ne hastalığı canım duymadım hiç ? Çok geçmiş olsunValla koşturma telaşe. Birde benim kız çok hasta oldu bu sene kreşte. Oğlum da hasta "el ayak ağız" hastalığı olmuştu artık geçiyor çok şükşr
Bizimki de dönüyor ama dönmemesi daha mı iyiymiş diye düşündürüyor :)))Aylardan sonra benim minik dönmeye başladıdana popoyu kaldıramıyordu ki
Çok tembeliz sanırım
Bu arada çok soru soruyorum amaaa :) örümcek işini ne yaptınız kizlar yada aldınız mi
Var mi bir öneriniz
Aydınlatın beni![]()
Saatlerde sıkıntı genelde olmuyor istisna günler tabi oluyor ama malesef hala tam olarak şu şekilde uykuya geçer diyemiyorum bazen emerek bazen emzikle bazen müzik kullanıyorum ama bazen hiç biri işe yaramıyorben yeni sorumla geleyim,
uyku düzenine gecebildiniz mi?
geçenler ne yaptı?
ben yeni sorumla geleyim,
geçenler ne yaptı?
doğru sölüyorsun. Her anne kendinden sorumlu. Kesinlikle evin dekorunu, tehlikesiz hale getirmeliyiz öncelikle.
Gözümüzün önünde binecekse de bişey olmaz..
Ay bu sabah kanepeden düştü benimki. Allahtan yere minder koymuştum.
30 sn içeri gitmiştim sadece. Bi geldim kanepede yok!
Ufff çok korktum. Yerde oturuyodu popo üstü. Kafa vuracak bi ihtimal yoktu.. Çok şükür..
Oyuncak bebekle simülasyon yaptım, nası düşmüştür diye, Dönmüş galiba. Popo üstü minderden sekmiş, yere inmiş oturmuş, gibi.. Emin değilim hala.
Ağlamadı da. öle oturuyodu maymun.
Üfff zor işler....
Dikkatli olun.. Çok abuk sabuk ve ani hareketliler..
Sezgilerinizi dinleyin. İçgüdülerinizi dinleyin. Onlar size yön verir. Ben öyle yapıyorum. Suda veriyorum minik minik ek gıda ya da başladım. Yürüteç almayı düşünüyorum. Gereksiz görüyorum.
ben yeni sorumla geleyim,
geçenler ne yaptı?
Bizim gece uykularımız iyi çok şükür (Nazar değmesin) bazen saat 9 buçuk gibi bazen 10 bazen 10 buçuk gibi uyuyor Defne emzirerek uyutuyorum yaklaşık 15-20 dk en fazla yarım saatte uyur gece genelde 1 bazen de 2 defa uyanır 6,5 ile 7 arası uyanır yanımda da emer biraz yataktan kalkmamız 8 gibi oluyor gündüz de bu ara 2 kere uyuyo banyodan sonra yada dışarı çıkardıktan sonra oluyo o da ama buna da şükür tabi bir ara hiç uyumuyordu gündüzben yeni sorumla geleyim,
geçenler ne yaptı?
Evet yurutec zararli ve gelisimi icin tavsiye edilmiyir bir sure daha sikacagiz disimizi :)https://www.memorial.com.tr/saglik-rehberleri/bebeginizi-yurutecle-yurutmeyin/
Haydaa.. Çok hevesliydim yürüteçe ama, kafam karıştı. Zararlıymış. Omurgası eğrilir'i biliyodum da. Çok hızlı hareket edip örtüleri aşağı çeker, başına bişey düşürür, diyo. Uzanamadığı yerlere, yürüteç yardımıyla ulaşır hale gelirmiş.
Saatlerde sıkıntı genelde olmuyor istisna günler tabi oluyor ama malesef hala tam olarak şu şekilde uykuya geçer diyemiyorum bazen emerek bazen emzikle bazen müzik kullanıyorum ama bazen hiç biri işe yaramıyor
Kesintisiz gece uykumuz hala Yok geceleri 4 kez uyansa bile razı olacağım ama saat başı uyanma devam ediyor
Uyku eğitimine niyetlendim iyi de gidiyorduk ama şehir dışına çıkmam gerekti o yüzden başa sardık
Olmadı yani bi düzenimiz oturmadı
uyku düzenimiz var diyebilir miyim bilmiyorum ama iki aylık olduğundan beri her akşam aynı saatte banyosunu yapıp pijamalarını giyip uyuyor. tamamen karanlık panjuru kapatılmış odada yatırıyorum. uykuya emerek geçiyor. hep aynı saatte yattığı için çok zorlanmıyorum çabucak dalıyor. gece 4-5 defa uyanır ama emer geri yatar. uzun emdiği geceler daha az uyanır, kısa emip uyuyakaldıysa daha sık uyanır. bu şekilde 4-5 defa kalkmalı gece uykumuz 12 saat sürüyor ortalama. kışın akşam altı buçuk gibi yatıp sabah altı buçuk gibi kalkıyordu. şimdi yaz saatine geçti hatun yedi buçuk gibi yatıp yedi buçuk gibi kalkıyor. gelelim gündüz uykularına. hiç tozpembe bir tablomuz yok. gündüz yarımşar saatten 3 defa uyur. saatleri belli değil, kafasına göre. yarım saat uyuması için kırk dakika emzirmem gerekir neredeyse, zor uyuturum, uyuyunca kucaktan inmek istemez, meme ağzında kucağımda uyusun ister, yerine bırakırsam uyanır, ağlar, uykusu açılır, bi daha da uyumaz. gece uykusundan memnunum çok şükür ama gündüz uykusunu öğretemedim, öğretemiyorum, düzen kuramıyorum maalesef.
Geçemedik resmenmrs_aysel inki gibi saat başı kalkıyor bide yetmiyor bazen 1 saatte 2 kere kalkıyor gece uykusu hala haram bana
Bizim gece uykularımız iyi çok şükür (Nazar değmesin) bazen saat 9 buçuk gibi bazen 10 bazen 10 buçuk gibi uyuyor Defne emzirerek uyutuyorum yaklaşık 15-20 dk en fazla yarım saatte uyur gece genelde 1 bazen de 2 defa uyanır 6,5 ile 7 arası uyanır yanımda da emer biraz yataktan kalkmamız 8 gibi oluyor gündüz de bu ara 2 kere uyuyo banyodan sonra yada dışarı çıkardıktan sonra oluyo o da ama buna da şükür tabi bir ara hiç uyumuyordu gündüz
Ilk 4 ayki uyku duzenimiz meger muhtesemmis ben bilememisim.ben yeni sorumla geleyim,
geçenler ne yaptı?
ya evet bunun bir de dişi varIlk 4 ayki uyku duzenimiz meger muhtesemmis ben bilememisim.
Sonra baslayan dis dertleriyle duzen falan kalmadi.
Yalniz 1 haftadir cok duzenli her sabah 6 da kalkmayi ihmal etmiyor:))) sonrası kara delik. Gunduz bazen 2 bazen 1 kere uyuyor.
Bu sabah 3.disi de gördük. Bakalim bundan sonra nasil olur.
Siz beklemedesiniz en azindan bugunleri kar bilin.ya evet bunun bir de dişi varbenim oğlumda daha hiç diş yok. bakalım anamızı nasıl ağlatacak
Baris koptu geliyor masallah :)))Ilk 4 ayki uyku duzenimiz meger muhtesemmis ben bilememisim.
Sonra baslayan dis dertleriyle duzen falan kalmadi.
Yalniz 1 haftadir cok duzenli her sabah 6 da kalkmayi ihmal etmiyor:))) sonrası kara delik. Gunduz bazen 2 bazen 1 kere uyuyor.
Bu sabah 3.disi de gördük. Bakalim bundan sonra nasil olur.
Disli dogdu da ben mi fark etmedim acaba:)))Baris koptu geliyor masallah :)))
Benim oğlan su icmiyor ama denemelerimi bazen kaynamis bazen kaynamamis suyka yapiyorum. Cok takılmıyorum o konuyaSu ben de kaynatip sogutup verdim,blw grubunda da kaynatmak sudaki minerali olduruyor gibi bisey yazdilar,bazi doktorlar tavsiye ediyo bazilari etmiyomus iki gündür hazır su veriyrm