Canımmm hayırlı olsun...ben 2 dr gidiyorum..o yüzden daha sık görebiliyorum...:)) benimde bu hafta belli olur kesin cinsiyeti...seninle haftamız aynı...Biz geldiiiik kızımız olacakmış Allahın izniyle çok duygulandım bugün sanki yeniden öğrendim hamile olduğumu canlarım sizler nasılsınız? Cinsiyeti belli olan var mıydı başka sanki erkek hatırlıyorum lucina ve hülya
Benimde bulantım geçmiyor ama kusmuyorum şükürler olsun...bilekliği duydum işe yaradımı merak ettimpsiband diye bir bileklik aldım eczaneden az önce, şimdi iki bileğime de taktım. Umarım faydası olur bulantı için.
Kullan canm bence son ayda cok catlama oluyomus zaten bitkisel seylerde kullanabilirsin. Ben baden yagi aldim dustan sonra kullaniyorum ama gunluk kullanmak icin krem almayi dusunuyorum kendim biraz arastirdim mustela nin almayi dusunuyorum ama doktora danisacagim bi oyle alicam insallah..Yine bir ay sonra dedi ama bayrama denk geldiği için 9 eylülde olacak bi dahaki randevu kâr kârdır azıcık erken gitmiş olcam :))) . O zaman organlarına bakıcakmış ve tetanoz aşısı olacakmışım 20 haftalık olunca sağlık ocağında.
Bu arada 3 lü test yapmıcaz dedi içim rahatladı bi de çatlak için lierac önerdi gerçi şuan hiç yok ama kullansam mı bilemedim.
Ay iki dr iyiymiş ben de devlette de bi dr a mı gitsem acaba diyorum ama kafa karışıyo mu iki dr a gidince. Sen de öğrenirsin cinsiyeti artık burada ciciler kıyafetler düşünürüz yavrularımızaCanımmm hayırlı olsun...ben 2 dr gidiyorum..o yüzden daha sık görebiliyorum...:)) benimde bu hafta belli olur kesin cinsiyeti...seninle haftamız aynı...
Sağol canım benim vallahi kız erkek farketmez de cinsiyeti bilmek güzelmiş ya artık kızım güzelim diyorum gerçi geçen gün bi kere eşim koçum benim demişti daha belli değilken :))) sen bişeyler aldın mı hiç ben daha bekleyeyim diyorum ama patik falan örerim yavaş yavaş malum kış çocukları olacak bizim çocuklar :)@ankanas canım maşallah maşallah hayırlı olsun kızın.Evet canım bizimki erkek.Kızım diye diye sevebilirsin artık.
Lierac organikmiş biraz pahalı ama belki bereketlidir bi alıp denicem annem çok çatlamış ben de çatlayabilirim takviye olarak badem yağı da almayı düşünüyorum senin gibi duştan sonra da onu sürerim gerçi kaderde varsa çatlarız o da ayrı ama :))Kullan canm bence son ayda cok catlama oluyomus zaten bitkisel seylerde kullanabilirsin. Ben baden yagi aldim dustan sonra kullaniyorum ama gunluk kullanmak icin krem almayi dusunuyorum kendim biraz arastirdim mustela nin almayi dusunuyorum ama doktora danisacagim bi oyle alicam insallah..
Aynen canm kuru ciltler daha cok catliyomus ama her ciktte oluyomus zatenm.. Olsun yaa onlarda bebislerimizfem hatiraa olur bizlerrree :))Lierac organikmiş biraz pahalı ama belki bereketlidir bi alıp denicem annem çok çatlamış ben de çatlayabilirim takviye olarak badem yağı da almayı düşünüyorum senin gibi duştan sonra da onu sürerim gerçi kaderde varsa çatlarız o da ayrı ama :))
Şimdi benim dr lierac dedi ya ben takıntılıyım illa onu almalıyım :)) kontrol ne zaman canım belki öğrenirsin erkenden cinsiyetiMeraba kızlar yeni topic hayırlı ugurlu olsunn :)) catlak icin lierac alcaktm ben de eczacı aklımı karstrdı mustela daha iyi dedi lierac ilk olarak selulit kremi olarak cıktı sonra catlaklar icin yaptılar mustela daha iyi vs.diye..biraz daha arastrcam ama 11.haftam olmasına ragmen bi genisleme buyume hissediyorum cildim de kuru oldugu icin sanırım iki hftaya baslamam lazım :) bu arada cinsiyeti cokk merak ediyorum :)))
Salı gunu gtcem canım ikili test var salıdan iki hfta sonra da cinsiyet belli olur dedi doktorum :)Şimdi benim dr lierac dedi ya ben takıntılıyım illa onu almalıyım :)) kontrol ne zaman canım belki öğrenirsin erkenden cinsiyeti
Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar da inşallah beklemek hem çok güzel hem de zorSalı gunu gtcem canım ikili test var salıdan iki hfta sonra da cinsiyet belli olur dedi doktorum :)
Ayaklarını yükseğe koyup uzan canım ya çalışıyorsun ya ondan da olur ben de ayakta kalınca bi de tuzlu yersem oluyor ki tuzlu şeyleri de bazen abartıyorumBenm karnimda 6 aylik gibi gorenler cok buyuk karnin diyorlar felaket sisiyorum ayaklarim fln da sis oluyor aksamlari hep
Canım bende lierac kullanıyorum. Sabahları lierac akşamları katı kakao yağı. Katı kakao yağını çok öneren var. Ben çok geç başladım kullanmaya. Malesefki göğsümdeki çatlağı görene kadar erken diyordum daha çatlamam diyordum. Erken başlamak lazımmış. Sen şimdiden başla geciktirmeMeraba kızlar yeni topic hayırlı ugurlu olsunn :)) catlak icin lierac alcaktm ben de eczacı aklımı karstrdı mustela daha iyi dedi lierac ilk olarak selulit kremi olarak cıktı sonra catlaklar icin yaptılar mustela daha iyi vs.diye..biraz daha arastrcam ama 11.haftam olmasına ragmen bi genisleme buyume hissediyorum cildim de kuru oldugu icin sanırım iki hftaya baslamam lazım :) bu arada cinsiyeti cokk merak ediyorum :)))
Ben gizli gizli tulumlara bakmaya başladım :) almaya cesaret edemem daha.Ama bayılıyorum o tulumlara.Sağol canım benim vallahi kız erkek farketmez de cinsiyeti bilmek güzelmiş ya artık kızım güzelim diyorum gerçi geçen gün bi kere eşim koçum benim demişti daha belli değilken :))) sen bişeyler aldın mı hiç ben daha bekleyeyim diyorum ama patik falan örerim yavaş yavaş malum kış çocukları olacak bizim çocuklar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?