2017 ocak-şubat anneleri

Ben lierac sipariş ettim...birde bugün aktara gidicem badem yağı ve kakao yağı alıp karıştırcam...
Bitanede internet ten sipariş vermiştim balmumu gibi bişey...Şimdilik onu sürüyorum..
Cildim çok kuru yoksa mahfolur biliorum...şimdiden kaşınıp duruyorum
Bende lierac la mustela arasinda kaldim bunu aldim en son yaa

Ben lierac kullanmıştım kızımda ama çatladım yine de :)))) kullanmasam daha kötü olacaktı diyerek avundum :))) ama ben de en iyi lierac diye biliyorum yine ondan sipariş edeceğim. Eczaneler pahalı oluyor, internette bi site vardı tek fiyatına iki tane oluyor neredeyse. Ordan isterim yine. :)

Ben lierac kullanmıştım kızımda ama çatladım yine de :)))) kullanmasam daha kötü olacaktı diyerek avundum :))) ama ben de en iyi lierac diye biliyorum yine ondan sipariş edeceğim. Eczaneler pahalı oluyor, internette bi site vardı tek fiyatına iki tane oluyor neredeyse. Ordan isterim yine. :)
İnternette daha uygun oluyor evet ben kk de mustela daha iyi diy okudum hep canm hic catlamadik fln diye yorumlar vardi bu daha pahaliydi bir de klasik turk mantigiyla pahali olan daha iyidir diyerek bunu aldim :anne::KK48::KK48:

İnternette daha uygun oluyor evet ben kk de mustela daha iyi diy okudum hep canm hic catlamadik fln diye yorumlar vardi bu daha pahaliydi bir de klasik turk mantigiyla pahali olan daha iyidir diyerek bunu aldim :anne::KK48::KK48:
Ben de mustela deneyim bu kez o Zaman :) zaten ben 37. Haftada çatlamıştım :( Dr 38 de alalım demişti ben yok dedim 40 a kadar iyice çatladım. Salak kafa Tmm desene Adama :))) asıl çatlamaya sebep suyu az içmek ve genetik cnm. Annende çatlak varsa sende de olur demişti dr. Aynen de annemdeki gibi oldum :)) anamın kızıyım :))

Ben 3 kilo aldim canm cok almadim aslinda ama bunyeyle alakali heralde canm ya babamizda iri dogmus bizim baya esiminde benmde boylarimiz uzun ufak tefek bir bebek beklemiyoduk zaten :)) bebegin iri olmasi ilerleyen aylarda erken dogumu tetikleyebilir dedi canm.. Cinsiyetede erkek dedi ama diger kontrole kadar birsey alma dedi :KK43:( ben alicam ama yaa valla dayanamiyom artikk :))
Yaaa aynısını bana demişti bişey alma. Aldım dayanamadım bende :) 2 hafta sonra gidicem kontrole bakalım ne dicek. Salata ağırlıklı beslen canım bol yeşillik avokadolu salata. Kilo kontrolüde sağlarsın bunla. Sağlıklı geçseydi kalan 5 ay rabbim şifa güç versin :dua:

Bende bio oil kullanıyorum şimdilik fazla araştırmadım annemde çatlak var hemde sarkmada var inşallah bende olmaz ;) (annem duymasın )

Yaaa aynısını bana demişti bişey alma. Aldım dayanamadım bende :) 2 hafta sonra gidicem kontrole bakalım ne dicek. Salata ağırlıklı beslen canım bol yeşillik avokadolu salata. Kilo kontrolüde sağlarsın bunla. Sağlıklı geçseydi kalan 5 ay rabbim şifa güç versin :dua:
Beni ayrintiliya cagirdi direk yaa gormek istersen arada gelirsin dedi :)) seni 18 de gel diye cagirmisti di mi

Bende bio oil kullanıyorum şimdilik fazla araştırmadım annemde çatlak var hemde sarkmada var inşallah bende olmaz :KK66: (annem duymasın )
Sarkma hiç problem değil pilates süper topluyor :) tecrübeyle sabit :) ben göbekten korkmuyorum o benden korksun. Önce kuzuma süt olacak kalanı ben hallederim sporla :)))

Kızlar tetanoz aşısı vurulan var mı aranızda ben daha sağlık ocağına gidemedim çok yakıyo iğne kolun Şişiyo fln dediler de biraz tırstım yani

Günaydın kızlar 14. Haftada aşırı mide bulantısı ve ani kusma nedeniyle kontrole gittim doktorum Demir ilacını ve decaviti kullanmana gerek yok dedi ve kestik ilaçları bazı topiklerde de Demir ilacı doğuma kadar gerekli yazıyor ne yapcam ben bilemedim şuan 14+4 deyiz siz kullanıyomusunuz demir ilacı
Canım ben de kullanmıyorum, karaciğer enzim değerlerin yükseldiği için doktorum vermiyor

Kızlar sizde de böyle bıçak batması gibi keskin ağrılar oluyor mu? Özellikle yatakta dönerken, hapşırınca filan. Beni mahvediyor olduğunda ve korkutuyor :KK43: hapşırırken karnımı elimle destekliyorum o Zaman olmuyor ama yatakta dönünce oluyor arada.
Canım benimde oluyor hapşırınca, bir ağrı saplanıyor korkuyorum

Canım iri olması bir sağlık problemimi anlamadım. Birde sen 3 ay boyunca kustun kilo bile almadın yemek yemedin. Bende tam tersi hiç mide bulantım olmadı 7 kilo aldım sürekli yiyorum. Neden iri oluyormuş bebek neyle alakalıki bu
Canım ben de hiç yemek yiyemedim hatta 5 kilo verdim ama bizim Bebek de iri anne baba uzun boylu olunca Bebek de öyle gelişim gösterebiliyormuş

Allahım sana şifa versin Kıyamam ya inslalah geçer aynen bazen seytan vesvesiyle allahim diyorum kimisi öyle gecirir yurt dislarindan evinde oturmaya n arkadaslarim var biz ne badireler atlattik sırf bisicikler olmasın diye iki senedir memleket aile ozlemi allahım sen boşa çıkarma biz çektik yavrularimiz cekmesin inslalah ve her an canım yandikca tedavi için hala devam eden kardeslerimz aklımda Yaradan mevlam hiç bir musluman a çok aratmadan versin insalalh
İnsallah canım Allahım bize ve tüm dertli arkadaşlarımıza derman versin güç versin

Canım ben de hiç yemek yiyemedim hatta 5 kilo verdim ama bizim Bebek de iri anne baba uzun boylu olunca Bebek de öyle gelişim gösterebiliyormuş
Canım 178 boyum var. O yüzden bana çelişkili geldi. Bence uzun olmasıyla alakası yok.ama tabi doktorlar diyorsa vardır bildikleri. Bende şu kilonun önüne geçmem lazım. Şu an 72 kiloyum malesef :(

Kızlar tetanoz aşısı vurulan var mı aranızda ben daha sağlık ocağına gidemedim çok yakıyo iğne kolun Şişiyo fln dediler de biraz tırstım yani
Bende vurulmadim vurulmak zorundamiyiz onu neden vuruluyomusuz hic bilgim yok doktorumda birsey demedi

Canım 178 boyum var. O yüzden bana çelişkili geldi. Bence uzun olmasıyla alakası yok.ama tabi doktorlar diyorsa vardır bildikleri. Bende şu kilonun önüne geçmem lazım. Şu an 72 kiloyum malesef :KK43:
Canm herkeste olacak diye birsey yok tabi ama genetik olabiliyor benm esim 4 kilo dogmus kayinvalidem rejim yaptigi halde mesela. Genetik oluyor biraz galiba..yoksa ben 3 kilo aldim daha yedigim mi yaradi anlamadimki valla..

Back
X