2017 ocak-şubat anneleri

Aynen canım öyle olucak, dogurunca da buradan taktiklere devam :)

Oo çok iyiymiş. Bana 2.gün banyo yaptırıyoruz dediler şaşırmıştım. Zaten gögüslere sıcak suyla kompres yapmak sütümüzü kolay getiriyormuş arttırıyormuş, yaşayıp görücez artık

Benim gibi yapsaydınız ya evde misafir için yatacak döşek yorgan yastık yok evlenirken bilerek yatak olan koltuk almadım herşeyim bazasız fln tercih ettim şuan kimse biri gelir kalır diye yorgan yastık veremiyor :) evde yer yok çocuk için ikeadan divan alacaktım gelir kalır diye almadım bazı ortamları da biz ayarlayalım depresyona girmeyelim :)

10.800 muu bu gercek fiyatimiii napmislar oyle yaaa cok fazla degilmi fiyat
canım ben o parayı gözden çıkarmıştım zaten de epidural için 2000e yakın ekstra istiyorlar, bir de ameliyatta kullanacakları malzemelerin ilaçların de listeye eklenmesi çileden çıkarttı beni. yarım saatlik basit bi ameliyat altı üstü. acıbademi aradım fiyat aldım olmadı değiştireceğim hastaneyi. bi de sigortama burun kıvırıyorlar, iyice deli ettiler yani..tabi ben de şikayet ettim, insana bi geri dönüş bile yapmıyorlar. kendi paramla rezillik çekiyorum resmen...aylık 430 tl muayene ücreti, 2500 tl tahlil masrafı almışlar halen neyin peşindeler anlamıyorum

Ooo bence de bu kadar parayı gözden cıktıysan acıbademde yap canım ya hem bu paraya karsılık prenses gbi davranmaları gerekirken ugrastırıp burun kıvırmıslar enteresan

Hakkaten çok pahalı...ben esk. Acıbademde 4,500 tl ödiycem
Üstelik süslemeleri ,şerbeti içinde

Kızlar nasılsınız? Ben iki gündür evdeyim artık işe yavaş yavaş ara vermeye başladım. :) iki gün üst üste evde kalmak ne güzelmiş meğer :)))) sizler nasılsınız. Bu arada benim afedersiniz vajen bölgemde dünden beri ince bir sızı mı desem sancı mı desem bir şeyler oluyor :)) baya da etkili, sanırım hazırlanıyorum artık.

Bende son iki haftadir o agri var canim gece saga sola donerken cok agriyo senin bebiste donduyse o yuzden oluyor sanirim

Bir de ara ara adet agrisi gibi sanci giriyor ptesi kontrolum var gitseydim bi icim rahatlicakti dogurcam diye korkuyorum bildigin :))

Bir de ara ara adet agrisi gibi sanci giriyor ptesi kontrolum var gitseydim bi icim rahatlicakti dogurcam diye korkuyorum bildigin :))
Aynen cnm ya hele ki sağ kasığıma nasıl kramp giriyor. Gece uyandım acıyla korkuttu bizi cimcime :) benim ki zaten Doğum pozisyonuna girmişti geçen haftalarda cnm, ama forceps kullanırız zorlar demişti. 37 ye kadar sırtı arkaya verirse çok kolay olur demişti. Ben çok hissedemiyorum ama sanırım sırtı da döndü. Perşembe belli olacak bakalım :) ama esas önemli olan hpv testimin iyi çıkması sana tarih verir artık herhalde :)

bir kere daha kontrole
Cagirir diye dusunuyorum eger hersey yolunda giderse 38 i doldururuz demisti cunku.. merak ediyorum bende nasil diye zaman gecmek bilmedi iki hafta ne uzun geldi :)

bir kere daha kontrole
Cagirir diye dusunuyorum eger hersey yolunda giderse 38 i doldururuz demisti cunku.. merak ediyorum bende nasil diye zaman gecmek bilmedi iki hafta ne uzun geldi :)
Sorma ya bana da çok hızlı geçiyor yetişmeyecek hiç bir şey gibi geliyor. Oysa ki herşeyim hazır bir hastane çantamı hazırlamadım. Onun için de Yeni bir valiz alacağım gidemedim bir türlü. Mevcut valizim yıpranmış. Bir de kapı süsüm gelmedi daha onu bekliyorum, diğer ikramlar da hazır :) Bir hafta sonrasına çağırır cnm, benim ki öyle dedi çünkü.

Hayırlı cumalar kızlar Allah şifa versin hepimize benim de bir haftadır adet ağrısı gibi ağrım oluyo arada.vajendeki batma sancı hissi 3 4 haftadir var zaten.bi anda ter içinde kalıyorum agrim olduğunda korkuyorum.mide yanmaları gece uykusuzluklari var.sanırım aranızda en erken doğum yapacak olan benim

Amin cnm. Evet zafere en yakın olan sensin sanırım ben dr uma sancı nasıl birşey dedim ne kadar zamanda bir gelirse arayım sizi dedim. Gerçek Doğum sancısını anlarsın merak etme dedi :)))

Amin cnm. Evet zafere en yakın olan sensin sanırım ben dr uma sancı nasıl birşey dedim ne kadar zamanda bir gelirse arayım sizi dedim. Gerçek Doğum sancısını anlarsın merak etme dedi :)))
Evet canım gerçek doğum sancısı bel ağrısı ile basliyormus ve 2 3 dk.da bir geçip tekrarliyormuş.suyun gelirse 1 saat vaktin var banyo ve hazırlık için dedi.sümüksü pembe bir akıntı gelirse de korkma rahim ağzındaki tikac açılıyomuş gelmene gerek yok dedi

Bazi insanlarda o ilk sancilari hissetmiyolarmis.. Benim arkadasim kontrole gittiginde 6 cm acilmasi varmis megersem doktor hemen doguma aldi sonra herkesin suyu da gelmeyebiliyor doktorlar su kanalini patlatiyolar.. bir suru senaryo var bakalim biz hangisini yasicaz ayrica yarin dogumu olan bir arkadasimiz vardi sanki oyl hatirliyorumm..

Çatı muaynesi olan varmı kızlar normal doğuma hazırlananlar için kaçıncı hafta yapılıyor bilginiz varmı. Benim daha yapılmadı.

Nasıl bir canı varmış arkadaşının :) helal olsun :)) bu hafta bir kaç kişi doğurur bence :))) bundan sonra her gün Doğum haberi alırız herhalde :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…