Aynen canım öyle olucak, dogurunca da buradan taktiklere devam :)Canım içime atmıyorum şükür insan takıyor tabi de napayım ölümüne de üzülemeyiz dimi :) bakalım eşimle şimdiden konuşmaya başladım açıkçası doğumdan üç gün sonra kayınvalidemi evine uğurlamayı düşünüyorum zaten o da pek meraklı değil yardıma en iyisi acemice de olsa bizim yapmamız
Sen de hiç takma bak annen mis gibi yanında çok şükür o idare eder kv den de annenden çekinir azıcık ne de olsa sen anneni yollama bi süre :) napalım birbirimize taktik vericez artık lohusayken daha çok ihtiyacımız olacak buna
Oo çok iyiymiş. Bana 2.gün banyo yaptırıyoruz dediler şaşırmıştım. Zaten gögüslere sıcak suyla kompres yapmak sütümüzü kolay getiriyormuş arttırıyormuş, yaşayıp görücez artıkEstetik dikis o canim icten dikiyolar gibi disi yapistirma sadece iki ucunda birer dikis oliyor o da kendiliginden dusuyor zaten hastaneden cikarken bandaji cikarip sprey skiyolar o sprey jelatin gibi kapliyor ustunu sonra banyo fln serbest rahat oluyor..
Evet oyleymis dus alinca sut geliyomus yasayip gorcez artik :))Oo çok iyiymiş. Bana 2.gün banyo yaptırıyoruz dediler şaşırmıştım. Zaten gögüslere sıcak suyla kompres yapmak sütümüzü kolay getiriyormuş arttırıyormuş, yaşayıp görücez artık
canım ben o parayı gözden çıkarmıştım zaten de epidural için 2000e yakın ekstra istiyorlar, bir de ameliyatta kullanacakları malzemelerin ilaçların de listeye eklenmesi çileden çıkarttı beni. yarım saatlik basit bi ameliyat altı üstü. acıbademi aradım fiyat aldım olmadı değiştireceğim hastaneyi. bi de sigortama burun kıvırıyorlar, iyice deli ettiler yani..tabi ben de şikayet ettim, insana bi geri dönüş bile yapmıyorlar. kendi paramla rezillik çekiyorum resmen...aylık 430 tl muayene ücreti, 2500 tl tahlil masrafı almışlar halen neyin peşindeler anlamıyorum10.800 muu bu gercek fiyatimiii napmislar oyle yaaa cok fazla degilmi fiyat
Ooo bence de bu kadar parayı gözden cıktıysan acıbademde yap canım ya hem bu paraya karsılık prenses gbi davranmaları gerekirken ugrastırıp burun kıvırmıslar enteresancanım ben o parayı gözden çıkarmıştım zaten de epidural için 2000e yakın ekstra istiyorlar, bir de ameliyatta kullanacakları malzemelerin ilaçların de listeye eklenmesi çileden çıkarttı beni. yarım saatlik basit bi ameliyat altı üstü. acıbademi aradım fiyat aldım olmadı değiştireceğim hastaneyi. bi de sigortama burun kıvırıyorlar, iyice deli ettiler yani..tabi ben de şikayet ettim, insana bi geri dönüş bile yapmıyorlar. kendi paramla rezillik çekiyorum resmen...aylık 430 tl muayene ücreti, 2500 tl tahlil masrafı almışlar halen neyin peşindeler anlamıyorum
Hakkaten çok pahalı...ben esk. Acıbademde 4,500 tl ödiycemcanım ben o parayı gözden çıkarmıştım zaten de epidural için 2000e yakın ekstra istiyorlar, bir de ameliyatta kullanacakları malzemelerin ilaçların de listeye eklenmesi çileden çıkarttı beni. yarım saatlik basit bi ameliyat altı üstü. acıbademi aradım fiyat aldım olmadı değiştireceğim hastaneyi. bi de sigortama burun kıvırıyorlar, iyice deli ettiler yani..tabi ben de şikayet ettim, insana bi geri dönüş bile yapmıyorlar. kendi paramla rezillik çekiyorum resmen...aylık 430 tl muayene ücreti, 2500 tl tahlil masrafı almışlar halen neyin peşindeler anlamıyorum
Bende son iki haftadir o agri var canim gece saga sola donerken cok agriyo senin bebiste donduyse o yuzden oluyor sanirimKızlar nasılsınız? Ben iki gündür evdeyim artık işe yavaş yavaş ara vermeye başladım. :) iki gün üst üste evde kalmak ne güzelmiş meğer :)))) sizler nasılsınız. Bu arada benim afedersiniz vajen bölgemde dünden beri ince bir sızı mı desem sancı mı desem bir şeyler oluyor :)) baya da etkili, sanırım hazırlanıyorum artık.
Aynen cnm ya hele ki sağ kasığıma nasıl kramp giriyor. Gece uyandım acıyla korkuttu bizi cimcime :) benim ki zaten Doğum pozisyonuna girmişti geçen haftalarda cnm, ama forceps kullanırız zorlar demişti. 37 ye kadar sırtı arkaya verirse çok kolay olur demişti. Ben çok hissedemiyorum ama sanırım sırtı da döndü. Perşembe belli olacak bakalım :) ama esas önemli olan hpv testimin iyi çıkmasıBir de ara ara adet agrisi gibi sanci giriyor ptesi kontrolum var gitseydim bi icim rahatlicakti dogurcam diye korkuyorum bildigin :))
bir kere daha kontroleAynen cnm ya hele ki sağ kasığıma nasıl kramp giriyor. Gece uyandım acıyla korkuttu bizi cimcime :) benim ki zaten Doğum pozisyonuna girmişti geçen haftalarda cnm, ama forceps kullanırız zorlar demişti. 37 ye kadar sırtı arkaya verirse çok kolay olur demişti. Ben çok hissedemiyorum ama sanırım sırtı da döndü. Perşembe belli olacak bakalım :) ama esas önemli olan hpv testimin iyi çıkmasısana tarih verir artık herhalde :)
Sorma ya bana da çok hızlı geçiyor yetişmeyecek hiç bir şey gibi geliyor. Oysa ki herşeyim hazır bir hastane çantamı hazırlamadım. Onun için de Yeni bir valiz alacağım gidemedim bir türlü. Mevcut valizim yıpranmış. Bir de kapı süsüm gelmedi daha onu bekliyorum, diğer ikramlar da hazır :) Bir hafta sonrasına çağırır cnm, benim ki öyle dedi çünkü.bir kere daha kontrole
Cagirir diye dusunuyorum eger hersey yolunda giderse 38 i doldururuz demisti cunku.. merak ediyorum bende nasil diye zaman gecmek bilmedi iki hafta ne uzun geldi :)
Amin cnm. Evet zafere en yakın olan sensin sanırımHayırlı cumalar kızlar Allah şifa versin hepimize benim de bir haftadır adet ağrısı gibi ağrım oluyo arada.vajendeki batma sancı hissi 3 4 haftadir var zaten.bi anda ter içinde kalıyorum agrim olduğunda korkuyorum.mide yanmaları gece uykusuzluklari var.sanırım aranızda en erken doğum yapacak olan benim
Evet canım gerçek doğum sancısı bel ağrısı ile basliyormus ve 2 3 dk.da bir geçip tekrarliyormuş.suyun gelirse 1 saat vaktin var banyo ve hazırlık için dedi.sümüksü pembe bir akıntı gelirse de korkma rahim ağzındaki tikac açılıyomuş gelmene gerek yok dediAmin cnm. Evet zafere en yakın olan sensin sanırımben dr uma sancı nasıl birşey dedim ne kadar zamanda bir gelirse arayım sizi dedim. Gerçek Doğum sancısını anlarsın merak etme dedi :)))
Nasıl bir canı varmış arkadaşının :) helal olsun :)) bu hafta bir kaç kişi doğurur bence :))) bundan sonra her gün Doğum haberi alırız herhalde :)))Bazi insanlarda o ilk sancilari hissetmiyolarmis.. Benim arkadasim kontrole gittiginde 6 cm acilmasi varmis megersem doktor hemen doguma aldi sonra herkesin suyu da gelmeyebiliyor doktorlar su kanalini patlatiyolar.. bir suru senaryo var bakalim biz hangisini yasicazayrica yarin dogumu olan bir arkadasimiz vardi sanki oyl hatirliyorumm..
35+1 im yapılmadı henüz.Çatı muaynesi olan varmı kızlar normal doğuma hazırlananlar için kaçıncı hafta yapılıyor bilginiz varmı. Benim daha yapılmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?