2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar yarın sabah 10 da doğumum var...dualarınızı bekliyorum...allah hepimizin gönlüne göre versin
Hadiii hayırlı olsunnn insallah her sey yolunda gider cok cokk rahat ve güzel olur tüm süreç :) ay cok heyecanlı ya ben son gece uyuyamıycam galiba :))) hersey gönlune göre olsun güzel arkadasım kalben seninleyiz ilk bebiş gelsinn haydiiiii :))))))

Benimde hareketlerim kisitlanmaya basladi gobek.deligimden cikacaklar diye korkuyrm :)masallah 37 gelmissin canm benim.doktor 36. Haftda aliriz diyo baklm

Günaydınnn kızlarrrr her yerde kar var yupppiii :))) bizim bebişlerrr şanslı mı degıl mi bilemedim ama vakit yaklaştıkça deli gibi heyecanlanıyorum yaa insallah hepimizin doğumu da bir çırpıda kolaylıkla olur kuzucuklarımız sapasaglam saglıklı olur sonra burdan emzirme vs taktikler konusuyor oluruz

Kizlarr nasilsiniz?? dogum yaklastikca stresim artiyor benim bebege nasil bakicam diye bir suru sey dusunuyorum sizlerdede var mi boyle hisler.. Ptesi kontrolum var cok heyecanliyim gunler gecmek bilmiyorr sankii sanirim bucda benim son haftam haftaya dogum olur diye dusunuyrm :))

O his hepimizde vardr bence canım rahat ol :)

Ay hem vok heyecanlaniyorum bir an once dogsun istiyorum hemde diyorum me kadar daha durursa o kadar iyi :))
Al benden de o kadar kuzum ya :) normal olcak diye dusunurken bi yandan korkuyodum daha cokk dursun orda istiyodum ama simdi daha cok gelsin istiyorum kasını gozunu merak ediyorum kime benziycek nasıl olcak falan :) ama yine de tam olarak karar veremiyorum hamilelik de guzel sonucta ömrumuzde kac kez yasıycaz bi de o kadar bekledik yanii :))

Aynı duygulardayiz H Hulya90 bir hafta kaldı.Karmakarışık duygular korku heyecan hem gelsin istiyorum hem korkuyorum.Emzirebilecek miyim ihtiyaçlarını giderebilecek miyim.Şimdiki gibi bi duş alayım bi lavaboya gideyim de olmayacak :) bambaşka bir hayat bekliyor bizi

Merhabalar ben sizlere birsey sormak istiyorum. Dün yanlış bi hareket yaptım belimi incittim doğru düzgün yürüyemiyorum=( dünden beri geçer mi acaba doktora nasıl gidicem onu düşünmek bile istemiyorum 2 dk bile ayakta duramıyorum =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…