Senin sezeryan olcak dimi canım. Belki sezeryanda yapmıyorlardır35+1 im yapılmadı henüz.
Evet alttan muayene eliyle bakıyo diye biliyorum ama sezeryan olacaklara bakmıyorlarCati muayenesi denilen ozel bir sey mi alttan muayene degil mi?
Yok cnm normal bekliyoruz.Senin sezeryan olcak dimi canım. Belki sezeryanda yapmıyorlardır
Kızlar yarın sabah 10 da doğumum var...dualarınızı bekliyorum...allah hepimizin gönlüne göre versin
Canım Allah'a emanet olun herşey hayırlısı ile bir avazda olsun sağlıkla güzellikle kavuş evladına dualarımız seninleKızlar yarın sabah 10 da doğumum var...dualarınızı bekliyorum...allah hepimizin gönlüne göre versin
Hadiii hayırlı olsunnn insallah her sey yolunda gider cok cokk rahat ve güzel olur tüm süreç :) ay cok heyecanlı ya ben son gece uyuyamıycam galiba :))) hersey gönlune göre olsun güzel arkadasım kalben seninleyiz ilk bebiş gelsinn haydiiiii :))))))Kızlar yarın sabah 10 da doğumum var...dualarınızı bekliyorum...allah hepimizin gönlüne göre versin
Allah yardımcın olsun cnm, sağlıklı ve güzel haberlerini bekliyoruz kendini iyi hissettiğinde :)yarın bebeğini emzireceksin :)Kızlar yarın sabah 10 da doğumum var...dualarınızı bekliyorum...allah hepimizin gönlüne göre versin
Benimde hareketlerim kisitlanmaya basladi gobek.deligimden cikacaklar diye korkuyrm :)masallah 37 gelmissin canm benim.doktor 36. Haftda aliriz diyo baklmBenim kızım dönmedi daha ama yine de altta bir baskı var bir de resmen çatımda bir zorlama var penguen gibi yürüyorum doğum için genişliyor herhalde ben yarın doğum iznine ayrılıcam karar verdim çok zor oluyor artık biraz da hamilelikte keyif yapayım bugün çok zor gittim okula ya havalar da çok soğudu son anda hasta olmayalım Allah korusunsen ne zaman ayrılacaksın izne canım. Nette de aynı dükkanda da sonçta sıkma canını al internetten keyfine bak
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah evladını Allah yardimcin olsun ☺Kızlar yarın sabah 10 da doğumum var...dualarınızı bekliyorum...allah hepimizin gönlüne göre versin
O his hepimizde vardr bence canım rahat ol :)Kizlarr nasilsiniz?? dogum yaklastikca stresim artiyor benim bebege nasil bakicam diye bir suru sey dusunuyorum sizlerdede var mi boyle hisler.. Ptesi kontrolum var cok heyecanliyim gunler gecmek bilmiyorr sankii sanirim bucda benim son haftam haftaya dogum olur diye dusunuyrm :))
Ay hem vok heyecanlaniyorum bir an once dogsun istiyorum hemde diyorum me kadar daha durursa o kadar iyi :))O his hepimizde vardr bence canım rahat ol :)
Al benden de o kadar kuzum ya :) normal olcak diye dusunurken bi yandan korkuyodum daha cokk dursun orda istiyodum ama simdi daha cok gelsin istiyorum kasını gozunu merak ediyorum kime benziycek nasıl olcak falan :) ama yine de tam olarak karar veremiyorum hamilelik de guzel sonucta ömrumuzde kac kez yasıycaz bi de o kadar bekledik yanii :))Ay hem vok heyecanlaniyorum bir an once dogsun istiyorum hemde diyorum me kadar daha durursa o kadar iyi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?