KasDr u aradın mı canım ihmal etme gitmelidin dr a mutlaka
Dr u aradın mı canım ihmal etme gitmelidin dr a mutlaka
Tamam canım teşekkürler:)Tatlım internetten de siparis edebilirsin geliyor hemen bi de cogu eczane ve magazadan uygun fiyata :) bir de rezenenin kimyonlusu da var o daha etkili diye duydum bilgin olsun :)
Ooo çorap mı süper bence daha ne istiyosun hatıra diye saklarsın en azından bak bizde o da yok :))) arkadaşlarım büyük sürpriz yapacak kaynanan diyor :))kızlar bir de ilk bi kaç gün sütümüzün gelmemesi de normal. bu süre zarfında bebeğin biberona alışıp anne memesini reddetmesin diye özel biberonlar var. ben n11 den como tomo adında bi biberon satın aldım. kuzenimin 3 gün gelmemişti, o bu markadan fayda gördü diye ben de aldım. mimuji, yoomi gibi başka benzer markalar da var. bir de gaz ve sancı için kehribar kolye takıyorlar. onu da tots and more dan aldım. humana adlı çayı da kuzenim tavsiye etti ve onu da aldım. şimdilik aklıma gelenler bunlar, doğum sonrası da bilgi paylaşımına devam ederiz. kayınvalidelerin harikulade fikirlerine kalmayız. bizimki de şimdiden çocuğumu hamur işine alıştırmak üzere plan yapıyor ama tabiki avucunu yalar. bi de bize inat olsun diye iyi bi şey yaptıklarını sanıyorlar ya töbe yarabbim. sanki benim çocuğum onun torunu değil, neyine inatlaşıyosa...herşeyimi kendim yaptım, bi çorap almış aradım taradım organik çorap aldım diye hava atıyor. çoraba da baktım H&m in çorabı..neyse boşverelim bunları
Canım klasikmi aldın naturalmi aventinOoo çorap mı süper bence daha ne istiyosun hatıra diye saklarsın en azından bak bizde o da yok :))) arkadaşlarım büyük sürpriz yapacak kaynanan diyor :))
Bu arada çok faydalı bilgiler paylaşmışsın canım ben de Philips avent yeni doğan için bir biberon aldım tavsiye üzerine inşallah işe yarar
Canım annen doğruyu söylemiş. Eğitimlerde kesinlikle biberon vermeyin diyolar ilk 6 ay. Alışırsa meme almazmış. Kaşıkla beslemeyi öneriyorlar.Kızlar benim annem biberonla mama verirsem ilk gün icin sonrasında memeye alismayıp biberon isteyecegine inanıyor ilk bir iki gün cay kasıgı gbi kasıkla veririz diyor sizce ne yapmaliyım ? :)
Ay icimi rahatlattın canım :)Canım annen doğruyu söylemiş. Eğitimlerde kesinlikle biberon vermeyin diyolar ilk 6 ay. Alışırsa meme almazmış. Kaşıkla beslemeyi öneriyorlar.
Kızlar benim annem biberonla mama verirsem ilk gün icin sonrasında memeye alismayıp biberon isteyecegine inanıyor ilk bir iki gün cay kasıgı gbi kasıkla veririz diyor sizce ne yapmaliyım ? :)
Moralini bozma canım benimkiler de fazla kilo alamıyor yerleri daralmış haftada 100 gr aldıkları oluyor, dr.um balık yağı verdi bol yoğurt süt kasar muz yedim kontrole gittim 1 haftada 200 gr almışlardı işe yaramış. Bana günde 3 muz ye dedi bende şeker de oldugu için yiyip içemiyorum sen mutlaka ye iç düzelecek insallah merak etmeKizlar benimde bu sabah kontrolum vardi.. Son iki hafatdri bebegim 200 gr alabilmis az almis yani doktorum gelisimi durmus olabilir dedi cumaya tekrar cagirdi hazirlikli gel dedi cumaya eger kilo almazsa doguma alicak( bir de tansiyonum 13 9 cikti cok yuksekmis sabah aksam olcum yapicam 14 olursa hemen gel dedi acil doguma alicaklar o zamanda kendimi hic hazir hissetmiyorum cok moralim bozuldu
Tatlim moral bozma cunku bende de oldugu icin biliyorum moral bozuklugu da tansiyonu yukseltiyor bilgin olsun..bir de benim simdiden oyle bir riskim var dün bi ara 15e yaklastı düşün daha kac haftam var..senin kuzucugun kilosu iyiydi diye hatrlıyorum simdi alınsa kuveze gerek kalmaz yani o nedenle ye ic keyfine bak tuzu sıfıra düsur yapabiliyorsan bir de bu iş ciddi kendini kotu hissettiginde ozellikle basın agrırsa tansiyonunu ölç mutlaka yüzdük yüzdük kuyruguna geldik insallah icimizi ferah tutalım hic biseycik olmasın...Kizlar benimde bu sabah kontrolum vardi.. Son iki hafatdri bebegim 200 gr alabilmis az almis yani doktorum gelisimi durmus olabilir dedi cumaya tekrar cagirdi hazirlikli gel dedi cumaya eger kilo almazsa doguma alicak( bir de tansiyonum 13 9 cikti cok yuksekmis sabah aksam olcum yapicam 14 olursa hemen gel dedi acil doguma alicaklar o zamanda kendimi hic hazir hissetmiyorum cok moralim bozuldu
Doğru söylüyor cnm. Hatta hastanelerde enjektör ile veriyorlar.Kızlar benim annem biberonla mama verirsem ilk gün icin sonrasında memeye alismayıp biberon isteyecegine inanıyor ilk bir iki gün cay kasıgı gbi kasıkla veririz diyor sizce ne yapmaliyım ? :)
Bozma moralini cnm, artık plesanta yavaş yavaş özellik kaybetmeye başlıyor. Kocaman oldu oğlun zaten maşallahKizlar benimde bu sabah kontrolum vardi.. Son iki hafatdri bebegim 200 gr alabilmis az almis yani doktorum gelisimi durmus olabilir dedi cumaya tekrar cagirdi hazirlikli gel dedi cumaya eger kilo almazsa doguma alicak( bir de tansiyonum 13 9 cikti cok yuksekmis sabah aksam olcum yapicam 14 olursa hemen gel dedi acil doguma alicaklar o zamanda kendimi hic hazir hissetmiyorum cok moralim bozuldu
Üzülme canım ne zaman hayırlıysa o zaman gelsin belki bunda da bir hayır vardır. Allah'a şükür haftasını da tamamlamış bundan sonrası can sağlığı. Bebeğin kilosu kaç olmuş düşük mü haftasına göre?Kizlar benimde bu sabah kontrolum vardi.. Son iki hafatdri bebegim 200 gr alabilmis az almis yani doktorum gelisimi durmus olabilir dedi cumaya tekrar cagirdi hazirlikli gel dedi cumaya eger kilo almazsa doguma alicak( bir de tansiyonum 13 9 cikti cok yuksekmis sabah aksam olcum yapicam 14 olursa hemen gel dedi acil doguma alicaklar o zamanda kendimi hic hazir hissetmiyorum cok moralim bozuldu
Canım annen çok doğru söylemiş maşallah ne kadar bilinçli doğrusu o aslında ama hülyanın dediği gibi maalesef ve maalesef mama verilme ihtimaline karşı biberon da aldım yumuşak kaşık da aldım onu da götürücem ama artık o anda nolur bilmiyorum inan düşünürken de strese girdiğimi farkettim elimden geleni yaptım artık o yüzden dayımın bir sözünü sizinle paylaşıyorum taşı yuvarladım yokuştan aşağıya varana kadar bi şekil alır herhalde :))Kızlar benim annem biberonla mama verirsem ilk gün icin sonrasında memeye alismayıp biberon isteyecegine inanıyor ilk bir iki gün cay kasıgı gbi kasıkla veririz diyor sizce ne yapmaliyım ? :)
Natural aldım canım 120ml camCanım klasikmi aldın naturalmi aventin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?