• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ocak-şubat anneleri

Hayırlısı bakalım dr um ne derse onu olacak tabi ama ben isteğimi anlattım. :) sana da cuma günü Doğum tarihi verir o zaman dr un.
Insallah verir canım ya cok diken ustündeyim doktorun kafa rahat ama bastırıcam birazcık bu cuma :)

Bu arada benim baby hala dönmemis zaten kendi vaktinde de olsa dönmezdi yine sezeryan olurdu gbi geliyor bana ahh ahh bu kız bana daha neler cektircek bakalım :))))))

3 şubata kadar benimki doğmazsa rings 3 gösterime girecek. Onu izlerken Doğum başlar sanırım :KK48: zaten o tarihlere kalırsak da sezaryen olurum sanırım :spor:

Bu arada benim baby hala dönmemis zaten kendi vaktinde de olsa dönmezdi yine sezeryan olurdu gbi geliyor bana ahh ahh bu kız bana daha neler cektircek bakalım :))))))
Ah canım analar tahtını yaparmış işte bahtlarını da Allahım güzel ve hayırla yazsın ne edelim :KK66:

Cok heyecanlı yaa aklıma geldikce benim simdiden geceleri uykum kaçıyo son geceyi hayal edemiyorum :KK49::KK49::KK49:
Valla ben gece zaten saat başı uyanıyorum rutin artık bi de bu ara gece pek hareketli kızım alıştırıyor uykusuzluğa onlar iyi olsun da nöbete devam :)

tüp bebiş kardeşliği bizimki bize de bekleriz :KK66: şimdi gördüm sayfayı neler döktürmüşsünüz ya çok aktif maşallah :)
Evet sizinki ayrı olmuş hepiniz tüp bebek mi burda yazanlar :) evet canım aktif orası daha da aktif ve kalabalıktı ama biraz dağılma oldu :) sizde oraya buyrun :)

Evet sizinki ayrı olmuş hepiniz tüp bebek mi burda yazanlar :) evet canım aktif orası daha da aktif ve kalabalıktı ama biraz dağılma oldu :) sizde oraya buyrun :)
Evet canım hepimiz tüp bebek gebesiyiz taa tedavinin başından beri birlikteyiz bi sayfamız vardı orada başlamıştık tedavi sürecinde birbirimize destek olamaya sonra çok şükür hamile olunca da burada devam ettik çok şey paylaştık anlayacağın ayrı bi kader birliği oldu :)

Evet canım hepimiz tüp bebek gebesiyiz taa tedavinin başından beri birlikteyiz bi sayfamız vardı orada başlamıştık tedavi sürecinde birbirimize destek olamaya sonra çok şükür hamile olunca da burada devam ettik çok şey paylaştık anlayacağın ayrı bi kader birliği oldu :)
Oyyy masAllah barekAllah sizlere o zaman evet sizin grubun maneviyatı daha güzel olmuş inş sağlıcakla da alırsınız kucağınıza :KK200::KK200::KK200:

lucina lucina mis kokulu oğlunla nasılsınız canım oy ne güzel ne tatlıdır maşallah subhanallah ya nasıl geçiyor zaman ne tavsiye edersin bize taptaze anne :anne:
Çok teşekkür ederim canım benim.Sizin haberleriniz benden guzel olsun inşallah.
Sezaryen günümdü bugün.Doktor asistanı ameliyathane sırasına yazmayı unutmuş.Arada alalım dediler.Onu beklerken sancım başladı.Sanırım korkudan.Çok ani ve şiddetliydi.Biraz gerginlik çıktı hastanede.2.5 saatlik sancı sonrası ameliyat oldu.ağrım çok, sütüm yok,oğlum da emmiyor.Ama inanılmaz güzel kokuyor :))

Back
X