hemde nasil kasikiyor catlayan yerlerim aciyor artik karnim iyice catlak cutlak olduu dogumdan sonra depresyona girebilirimm bunlari gordukkceeHatırladım cumaoff kızlar artık zaman geçmiyor mu? Bir de karnınız kasılıyor mu sizin? Benim basketbol topu gibi oluyor.
Azalıyor onlar karın toparlandıkça. Mor mu renkleri?hemde nasil kasikiyor catlayan yerlerim aciyor artik karnim iyice catlak cutlak olduu dogumdan sonra depresyona girebilirimm bunlari gordukkcee
Kirmizilarda var morlarda var karisikkAzalıyor onlar karın toparlandıkça. Mor mu renkleri?
Onların rengi açılıyor benim de öyleydi cnm, belli olmuyor zayıflayıp karnı toparlayınca. Bu kez çatlama olmadı henüz..Kirmizilarda var morlarda var karisikkbebek bastirdikca aciyorlarr amaa yara gibi.. Bir de ben bu kadar catlarken hic kasinmadim su anda deli gibi kasiniyorumm
Ne guzel canim insallahh olmazz benim karnimi annem gordu saskina dondu kadin :)) anne ya dedim zaten moralim bozuluyo gorunce boyle denir mi sonra beni motive etmeye calisti flnOnların rengi açılıyor benim de öyleydi cnm, belli olmuyor zayıflayıp karnı toparlayınca. Bu kez çatlama olmadı henüz..
Ay hadi hayırlısı canım benim bunun heyecanı stresi bile ayrı guzel ne guzel çatır çatır doğurcaksın insallah :)))) hep okudugum kadarinı biliyorum bir de yasayanların dedigi sey kendini ne kadar rahat bırakir kasmazsan o kadar az acır :)Kızlar benimde yarın çatı muaynem var. Normalmi sezeryanmı belli olcak. Ve çatı muaynesi çok acıyormuş. Benimde doğacağı tarih az çok belli olur yarın. Normal doğumda bile çatı muaynesinde tahmini söylüyorlarmış gününü.
Hadi gozün aydın aksi bir durum olmasın da varsın kilosu surpriz olsun fıstığımızın :) zaten ultrason cihazıyla ölcum esnasında dahi doktorun cihazı tutmasından tut da cocugun pozisyonuna kadar bircok etkene baglı olarak farklı görünebilirmis kilo ve dogumdan sonra da artı eksi belli bir aralıkta olucak tam dedikleri gbi deil :) profesorler bilgi dağarcıgımı genisletiyor heyyo :) bi de bu cuma yine heyecan olucak bizim icin desene benim diger doktor da cuma gel dedi ikisine de gidicem dogum zamanı ile ilgili fikirlerini söylyceklermis haydi hayırlısı olsunKızlar ben anca geldim kayınvalidemdeydik
önce yazdıklarınızı okudum:)
Ay doğurmadım tabikide çünkü kızım ters durmaya devam ediyor
Cuma nst için bi daha çağırdı henüz gün vermedi cuma belli olacakmış günümüz cumadan sonra en çok bir hafta daha bekleriz dedi benim kızın rahatlığı dru da rahatlatıyo galiba
Kiloyu söylemedi son anda ben sordum sedyeden kalkarken üçü geçmiştir dedi sinir oldum bi tuşa bastı geçmiş geçmiş dedi ben göremedim bile kaç yazdığını dururmuyum sonra dedimki üç mü yoksa geçmiş mi ay o anda telefon çaldı konu kaynadı artık doğunca öğrenicem galiba kilosunu çünkü cuma sadece nst ye bakıcak
Ay evet ne bilgilendik dimi farkında olnadan :) halbuki cahillik bazen mutlulukmuş bunu da öğrendik bu tüp bebek yolunda:) aaah ahh hücre hücre başlayan maceralarımızla kilograma ulaştık düşünsene abov bu günlere geldik heyt :)Hadi gozün aydın aksi bir durum olmasın da varsın kilosu surpriz olsun fıstığımızın :) zaten ultrason cihazıyla ölcum esnasında dahi doktorun cihazı tutmasından tut da cocugun pozisyonuna kadar bircok etkene baglı olarak farklı görünebilirmis kilo ve dogumdan sonra da artı eksi belli bir aralıkta olucak tam dedikleri gbi deil :) profesorler bilgi dağarcıgımı genisletiyor heyyo :) bi de bu cuma yine heyecan olucak bizim icin desene benim diger doktor da cuma gel dedi ikisine de gidicem dogum zamanı ile ilgili fikirlerini söylyceklermis haydi hayırlısı olsun
İnşallah canım ya herkes gibi benide heycan sardı :)Ay hadi hayırlısı canım benim bunun heyecanı stresi bile ayrı guzel ne guzel çatır çatır doğurcaksın insallah :)))) hep okudugum kadarinı biliyorum bir de yasayanların dedigi sey kendini ne kadar rahat bırakir kasmazsan o kadar az acır :)
Insallahhh :)Oh oh haftasonu evdesiniz hep birlikte yani
Yok cnm estağfurullah herseyi sorabilirsin. Şimdilik hortumla besleniyorlar ağızdan mideye. Mama veriyorlar. Çünkü sütüm ilk 3 gün gelmedi. Bugün sağdım gönderdim eşimle, hastane bize 1 saat uzakıkta gidip gelmek zor oluyor benim zaten sezeryan yaram acıyor gidemedim. Ziyaret saatleri hergün saat 14.00 te 15 dk cık. Ama il dışından gittiğim için 2 günde bir gidip istedigim saatte görebileceğimi söyledi dr. Zaten küvezde heryeri kapalı dokunamıyorsun camların arkasından bakıp bakıp geliyorum fotoğraflarını çekiyorum video çekiyorum evde de izliyorum yoksa sütüm de gidecek. Her geçen gun verdikleri mama oranını arttırıyorlarmış, bugün ilk kez benim sütümü içtiler inşallah onlara şifa olur hemen toparlanırlar çıkarlar :)Anladım canım peki beslenmeleri nasıl oluyor mamayla mi besleniyor anne sutü veriliyor mu sağılıp da ? Bir de en cok merak ettigim arada bi kucagına veriyolar mı ? Sen hastaneye yakın mısın gidip gelme seklinde mi yapıyorsun yoksa orda kalıyor musun ? Benim de durumum bu sekilde olacagı icin cok merak ediyorum cok sey sordum k.bkma :)
Bu bana da çok oldu36 .hafta içindeyim ...cuma 37 ye başlıyaz ...daha bugün girdim nst ye iyi dedi..nsT de zaten sorun gözükmüyor anlamıyorum..ki ben bu sertlesmeleri bayadir yaşadım..ama bu geceki hat safhadaydi(((inşallah bebek iyidir (((şu anda kipirdamalarini hissediyorum..bebek kipirdadikca iyidir derler genelde sizce de yolunda midir her şey.....
Geceleri sertlesme banada oluyor alt kisim ozellikle gece saga sola donemiyorum yatakta ama su an mesela rahatim gayet. Sertlesme oldugunda bacagini kaldiramiyorum.. ama hep normal diye dusundum ben bayadir bu durumdayim. sen icin rahat etmicekse doktoruna sor canim.36 .hafta içindeyim ...cuma 37 ye başlıyaz ...daha bugün girdim nst ye iyi dedi..nsT de zaten sorun gözükmüyor anlamıyorum..ki ben bu sertlesmeleri bayadir yaşadım..ama bu geceki hat safhadaydi(((inşallah bebek iyidir (((şu anda kipirdamalarini hissediyorum..bebek kipirdadikca iyidir derler genelde sizce de yolunda midir her şey.....
Canim biz tup bebekte ne asamalardan gectik yaa onlardan fazla aciyamaz takma kafani yaniİnşallah canım ya herkes gibi benide heycan sardı :)
Kizz vallahiii dogurduu sandim hee uyanir uyanmazda telefonu aldim elimeeKızlar ben anca geldim kayınvalidemdeydik
önce yazdıklarınızı okudum:)
Ay doğurmadım tabikide çünkü kızım ters durmaya devam ediyor
Cuma nst için bi daha çağırdı henüz gün vermedi cuma belli olacakmış günümüz cumadan sonra en çok bir hafta daha bekleriz dedi benim kızın rahatlığı dru da rahatlatıyo galiba
Kiloyu söylemedi son anda ben sordum sedyeden kalkarken üçü geçmiştir dedi sinir oldum bi tuşa bastı geçmiş geçmiş dedi ben göremedim bile kaç yazdığını dururmuyum sonra dedimki üç mü yoksa geçmiş mi ay o anda telefon çaldı konu kaynadı artık doğunca öğrenicem galiba kilosunu çünkü cuma sadece nst ye bakıcak
dr rahat olunca bana da bi rahatlık geliyoKizz vallahiii dogurduu sandim hee uyanir uyanmazda telefonu aldim elimeeayy doktorun pek rahat davranmis bencede yaa 39 uda bitirtcek sana galibaa.. Cuma belli olsun o zamann hepimizinki insallahhh.. Valla bana cumada bekleyelim derse yeter gari dicem yoksa ben normal doguracam bu gidislee asagidan asagidann hissediyom artik agirligii bakarsin ayni gun dogururuz belli mi olurr.. Ben ptesiye totem yaptim soranlara ptesi dogurcam diyom bakalim tutacakmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?