allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım allah yardımcın olsunne zor geçmek bilmeyen günlerdi gerçekten boşlukta gibi olmanın karşılığı o yaşadığımız kaybetme duygusu olduğu anlar Allah'ıma şükürler olsun hepimiz büyüttük yavrularımızı onlarda üzmedi analarını ikincisi üçüncüsü farkı yoktur heleki bizim gibi anneler için hepsi en en kıymetli.. şimdi yollarını gözlediklerimiz teker teker geliyorlar :) hep böyle mutluluk haberleriyle dolsun bu sayfalar Umut olsun biz gibilere
Ayyy sen beni bugün çok ağlatacaksın anlaşılanbenim ikinci gebeliğim biliyorsunuz ikisi de tüp bebek kızlarımın, ben ikisinde de ilk kalp atımlarını duyduğumda ağlamamıştım sadece huzur dolmuştum. İlk kez bunda 18 haftalıkken kanama ile dr a gittiğimde, dr ilk iş kalp sesini dinletmişti. O zaman işte sedyeyi sarsmıştım ağlamaktan. Gözümü açtım eşim de karşımda ağlıyordu. O gece kımıldamadan yatarken kendimi herşeye o kadar hazırlamıştım ki... ne dediğimin farkında bile değilmişim. Geçen hafta kontrolden gelirken eşim dedi. Ona ' benim için üzülme ben dr un söyleyeceği herşeye hazırladım kendimi' demişim. O kadar içim yanmamıştı hiç dedi. Oysa ki yarın 38. Haftama başlıyorum.
Kasilma diye ifade ettigin sey tam olarak ne ko canim bendede oluyor mesela kasigim kilitleniyot gibi oluyor bacagini kalditamiyotum yada karnim bir an da top gibi oluyor.. geceleri oluyor banada ama senin gibi hic dusunmedim yani. Bebeklerin artik hreket edecek alanlari yok onceden karnim disardan belli olurdu hareket ettikce artik oyle olmiyo sadece bastiriyor belli yerlere oylece kaliyot donemiyor edemiyor artik alani cok daraldi.. Hem allah korusun oksijensiz kalmasi ne demek oyle birsey olsa zaten yasayamazki sonra hareketlerini hisseediyorsan simdi bence sorun yoktur.. ama bizim dedigimiz hersey bir tarafa senin icin rahat etmiyotsa doktoruna danismalisin mutlaka..
Bence normal yeri daraldığı için tekme atamıyorlar benim de iki üç haftadır yavaş hareketler ama sürekli var yani hareketli ama hareketleri sert değilKızlar birkaç gündür bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmiyorum eskisi gibi yani tekme gibi değil daha hafif hissediyorum. Bu haftalarda normal mi sizlerin nasıl ? Birde geçen haftaya kadar dışarıdan görünüyordu hareketleri
Kızıma geçen gün dayısı 'naber tüp' demişne zor geçmek bilmeyen günlerdi gerçekten boşlukta gibi olmanın karşılığı o yaşadığımız kaybetme duygusu olduğu anlar Allah'ıma şükürler olsun hepimiz büyüttük yavrularımızı onlarda üzmedi analarını ikincisi üçüncüsü farkı yoktur heleki bizim gibi anneler için hepsi en en kıymetli.. şimdi yollarını gözlediklerimiz teker teker geliyorlar :) hep böyle mutluluk haberleriyle dolsun bu sayfalar Umut olsun biz gibilere
Benim ilk doğumumda annem kuru soğan getirmiş kesip göğüs ucuma sürmek için, ilk emzirmeden önce. Birine sürdü ama diğerine sürdürmedim anne napıyorsun dedim kadıncağıza. Sonra sürdüğü göğüs ucum yara olmadı da sürmediğim pek fena oldu. Şimdi benim aklımda giderken alacağım yanımaBu arada bugün hemşire den birşey öğrendim sizinle paylaşayım eğer göğüs uçlarınız krem e rağmen çatladıysa karbonatlı suyla silin çok iyi geliyor dedi kızlar
Yeri daraldı annesi artık normal bunlar. Ama hiç hissetmezsen hemen git dr aKızlar birkaç gündür bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmiyorum eskisi gibi yani tekme gibi değil daha hafif hissediyorum. Bu haftalarda normal mi sizlerin nasıl ? Birde geçen haftaya kadar dışarıdan görünüyordu hareketleri
Gebe kişi kendi isteği ile sezaryen olamaz cnm. Yasal olarak yasak. Bir sebep olması lazım, bizler tedavi olduğumuz için sezaryen hakkımız var. Yoksa normalde böyle bir talep olmuyor. Dr sezaryen dediyse bir sebebi vardır zaten, o nedenle bir iki hafta erken alıyorlar.Kızlar size bişey sorcam ben ya bi bilginiz var mı
Sezaryen olacağı zaman neden bir hafta erken alıyorlar? normal doğumun sakıncalı olduğu durumlarda mı öyle oluyo ? ( ki benim bebeğim ters şuan ama doğum başlasa da hemen sezaryene alabilirler sonuçta )
Ama gebe kişi kendisi sezaryen istediği zaman da hep bir hafta erken alıyor dr niye ki ya ?
Teşekkür ederim canımBence normal yeri daraldığı için tekme atamıyorlar benim de iki üç haftadır yavaş hareketler ama sürekli var yani hareketli ama hareketleri sert değil
Tabi yine de en iyi sen hissedersin canım bebeğindeki farklılığı druna danış içine sinmeyen en ufak şeyde
Teşekkür ederim her şeyi takıyorum galibaYeri daraldı annesi artık normal bunlar. Ama hiç hissetmezsen hemen git dr a
Ayy cok tatli ve komik olmuş yaa sen misin annecigini dinlemeyenBenim ilk doğumumda annem kuru soğan getirmiş kesip göğüs ucuma sürmek için, ilk emzirmeden önce. Birine sürdü ama diğerine sürdürmedim anne napıyorsun dedim kadıncağıza. Sonra sürdüğü göğüs ucum yara olmadı da sürmediğim pek fena oldu. Şimdi benim aklımda giderken alacağım yanıma
Evet cnm 35. Haftada oluyorsun.Kızlar simdi size cok basit bir soru34+larda iken 34 dolmuş 35ten gun aliyo oluyoruz dimi ???
Tesekkür ederim tatlı annişşEvet cnm 35. Haftada oluyorsun.
doğum yaklaştıkça ben de çok karışık duygular var hem bi an önce kavuşmak hem de iki gün daha dursun istiyorum cuma günü sezaryen günümüz belli olacak o yüzden sordum sen tecrübelisin beni anlarsın :)Gebe kişi kendi isteği ile sezaryen olamaz cnm. Yasal olarak yasak. Bir sebep olması lazım, bizler tedavi olduğumuz için sezaryen hakkımız var. Yoksa normalde böyle bir talep olmuyor. Dr sezaryen dediyse bir sebebi vardır zaten, o nedenle bir iki hafta erken alıyorlar.
Lansinoh aldım bir aydır da kullanıyorum kuruluk vardı biraz şuan pamuk gibi :) ama emzirince nasıl olur bilmiyorum bir de hindistan cevizi yağı aldım onu da sürüyorum buzdolabında tutuyorum tereyağ gibi vücut ısısında eriyorya ben göğüs kremi almadım. alsam mı? siz ne aldınız
İnan ki anne karnında geçen bir gün bile kıymetli cnm, ben sezaryen olacaksam eğer 40. Haftayı isterim dr umdan problem olmayacaksa tabi ki. Sıkıntı yokken erken alınmasını anlamıyorum bebeklerin. Bunu yapan dr lara da kızıyorum açıkcası. Sen rahat ol tatlım en uygun zamanda alacaktır dr un.doğum yaklaştıkça ben de çok karışık duygular var hem bi an önce kavuşmak hem de iki gün daha dursun istiyorum cuma günü sezaryen günümüz belli olacak o yüzden sordum sen tecrübelisin beni anlarsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?