2017 ocak-şubat anneleri

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım allah yardımcın olsun

Su anda hareketlerini çok güzel hissediuorum.kasılmadan kastım taş gibi tahta gibi olmasi karın kısmının ve one doğru sanki cikicakmis gibi olmasi dün gece bu durum çok uzadı ..taş gibi kaskatı hali uzun sürdü sonra hissediyorum ama hareketlerini..insan ne dusunecegini inan bilmiyor

Kızlar birkaç gündür bebeğimin hareketlerini çok güçlü hissetmiyorum eskisi gibi yani tekme gibi değil daha hafif hissediyorum. Bu haftalarda normal mi sizlerin nasıl ? Birde geçen haftaya kadar dışarıdan görünüyordu hareketleri

Kızlar size bişey sorcam ben ya bi bilginiz var mı
Sezaryen olacağı zaman neden bir hafta erken alıyorlar? normal doğumun sakıncalı olduğu durumlarda mı öyle oluyo ? ( ki benim bebeğim ters şuan ama doğum başlasa da hemen sezaryene alabilirler sonuçta )
Ama gebe kişi kendisi sezaryen istediği zaman da hep bir hafta erken alıyor dr niye ki ya ?

Bence normal yeri daraldığı için tekme atamıyorlar benim de iki üç haftadır yavaş hareketler ama sürekli var yani hareketli ama hareketleri sert değil
Tabi yine de en iyi sen hissedersin canım bebeğindeki farklılığı druna danış içine sinmeyen en ufak şeyde

Kızıma geçen gün dayısı 'naber tüp' demiş anne Dayım bana tüp dedi diye şikayet ediyordu. Büyüyünce nasıl bir mucize olduğunu öğrenecek

Bu arada bugün hemşire den birşey öğrendim sizinle paylaşayım eğer göğüs uçlarınız krem e rağmen çatladıysa karbonatlı suyla silin çok iyi geliyor dedi kızlar
Benim ilk doğumumda annem kuru soğan getirmiş kesip göğüs ucuma sürmek için, ilk emzirmeden önce. Birine sürdü ama diğerine sürdürmedim anne napıyorsun dedim kadıncağıza. Sonra sürdüğü göğüs ucum yara olmadı da sürmediğim pek fena oldu. Şimdi benim aklımda giderken alacağım yanıma

Yeri daraldı annesi artık normal bunlar. Ama hiç hissetmezsen hemen git dr a

Gebe kişi kendi isteği ile sezaryen olamaz cnm. Yasal olarak yasak. Bir sebep olması lazım, bizler tedavi olduğumuz için sezaryen hakkımız var. Yoksa normalde böyle bir talep olmuyor. Dr sezaryen dediyse bir sebebi vardır zaten, o nedenle bir iki hafta erken alıyorlar.

Teşekkür ederim canım

Ayy cok tatli ve komik olmuş yaa sen misin annecigini dinlemeyen

doğum yaklaştıkça ben de çok karışık duygular var hem bi an önce kavuşmak hem de iki gün daha dursun istiyorum cuma günü sezaryen günümüz belli olacak o yüzden sordum sen tecrübelisin beni anlarsın :)

ya ben göğüs kremi almadım. alsam mı? siz ne aldınız
Lansinoh aldım bir aydır da kullanıyorum kuruluk vardı biraz şuan pamuk gibi :) ama emzirince nasıl olur bilmiyorum bir de hindistan cevizi yağı aldım onu da sürüyorum buzdolabında tutuyorum tereyağ gibi vücut ısısında eriyor

İnan ki anne karnında geçen bir gün bile kıymetli cnm, ben sezaryen olacaksam eğer 40. Haftayı isterim dr umdan problem olmayacaksa tabi ki. Sıkıntı yokken erken alınmasını anlamıyorum bebeklerin. Bunu yapan dr lara da kızıyorum açıkcası. Sen rahat ol tatlım en uygun zamanda alacaktır dr un.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…