2017 ocak-şubat anneleri

Kac haftalıksın canım

Canım yaptıklarımı anlatayim süt için.Doktor lactamil iç dedi kakaolu bir içecek,onu içmeye başladım,rezene içtim,bulgur pilavı,yeşillik yedim.Bir de arkadaş yeşil sabunla ovarak duş al dedi.Yeşil sabun kısmı ne kadar etkili bilmiyorum ama banyo etkiledi sanırım.Şimdi sütüm geliyor ama oğlum emmiyor.Manuel pompayla sağip kaşıkla veriyorum Bildiklerim bunlar.İnşallah en kısa zamanda kucağına alırsın bol bol sütünle beslersin.

Ayyysss canimmm ay cok heyecanlandjmm ben hayirlisiylaa gelsinnn insallahhh :)) nasil odu bir anda mi geldi agri fln oldu mu? Bende surekli tetikteyim cumaya kadar dayansaydi yavrum :)) nst de bende hic birsey cikmadi ama

Selam kızlar. Hepinize bol dua ediyorum. Bebisi kuvezde olanların bebekleri inşallah tez zamanda çıkar. Benim yeğenim 39+3te dogup 3gun kuvezde kalmıştı. Yani haftaya çok da takılmayin. En nihayetinde rabbim ne yazmışsa illaki o gelecek başımıza. Rabbim sonuç olarak sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize. Bütün mesajları okudum ve tek tek hepinize dua ediyorum.
Benim doğumum da biraz otelendi. Kuzenimin Dr una gitmiştim dün. 39a biraz daha yaklastiralim garanti olsun dedi. Cumartesi gününü secicem galiba. Peşpeşe dogurucaz yani.

Bu arada karnım yukardan aşağı kasılıyor. Şimdi odaya bakmaya gidip onu da sorucam. Zamansız doğum başlar anlamam diye korktum vallahi. Son haftalar da stresliymus. Ordan da arkadaşla buluşup kahvaltı yapicam. Evde oturunca insan iyice vesveseleniyor

Ben kendimi çok suçluyorum birazda o yüzden kahroluyorum bebeğimin erken doğum riski vardı sancılarım ve kasılmalarım oluyordu ama bebeğin kan akışı ve suyu iyiydi doktor alalım mı dediğinde alalım dedim istersen 1 hafta daha bekleyelim dedi korktum zaten zor elde etmişim bir hafta içinde bişe olur kaybederim diye zaten sancılarım da var diye alttan muayene etti o zaman alalım dedi şimdi keşke dayansaydım 1 hafta daha. Kendimi çok suçluyorum kurban olurum onun ağzına benim yüzümden küvezlerde kaldı bebeğim enfeksiyonu var sütüm Yok gelmiyor ağlıyorum güçlü olamıyorum içim yanıyor

Her anne güçlüdür canım benim o güç içimizde sen çok üzgünsün farkında değilsin haklısın da ama kendini suçlama orada sana katılmıyorum canım niye kendine kızıyorsun sen kendini değil bebeğini düşündün hem nereden biliyorsun bir hafta sonra da doğsa kuvezde kalabilirdi ilk önce kendine kızmayı bırakmalısın
Sütü de düşünme düşündükçe seni strese sokmuş belli ki canım sen gün içinde düzenli sağ elbet gelir temiz havada yürüyüş imkan varsa yap bi kafan yerine gelsin olumsuz düşüncelerden uzaklaşmaya çalış Allah yardımcımız olsun dualarımız hepimiz için sen de bol bol dua et canım

Yapma bunu kendine cnm, anneler yanılmaz emin ol. Beklese sıkıntı olacaktı belki de, annelik çok kutsal bir duygu, yanıltmaz insanı. Sen onun için en doğru kararı verdin...

Canim kendinede bebeginede bunu yapma.. elebet gelecek sutun bebsiin emdikce gelecek biraz daha sabir evladini alip evine gittiginde hersey daha guzel olacak. Hem kendini neden sucluyorsun mama yese nolcak sanki cok saglikli anne sutune yakin mamalar var nasibinde ne varsa oyle olacak biz ne yapsak bos ama sen boyle yaptikca sutun hic gelmicek en onemli sey stres bu asamada bebegin de hisseder sonra her anne gucludur sende yavrum icin guclu olmak zorundasin

Ankanas sen tek haneye düşmüşsün :) 9 gün, Doğumun perşembe olacak biliyorum ama birden 9 u görünce garip oldum...

Teyzemin kızı iki gebeliğinde de yaşadı protein kaçağını tatlım, ikisi de sıkı takiple 38 gibi dünyaya geldi...
Bana umut oluyo bunları duymak :) tabi seviyeleri ne hızla ilerledigi fln onemliymis dogum zamanını belirlemek adına...ama 35+ların sonuna dogru bile olsa kuveze girmeme ihtimali de olur dimi :)

Canım lutfen yapma bunu kendine...o ikilem hep var ki...ben dün cok kotu bir gün yasadım en sonunda (üc doktor alalım derken) soyle karar verdim dogum bugun olsa da birsey olsa neden beklemedim diye kendimi suçlarım yine...ha nolur simdi de risk var ancak bir sekilde bir karar vermek zorundayız..hic bir seyin garantisi yokki sonucta..nasipte varsa yaşaniyor bi seyler..Allah var benim hamileliligm oldukca rahat gecti son zamanlari bu kadar kotu...bi ara resmen unutmustum tup bebek oldugunu..simdi doktorun karsısında bu bebegi kaybedemem bu bebege bir sene sonra ne cabalarla kavustum ben diye hıckıra hıckira aglıyorum.Allah hatirlattı iste...bu noktada akıl ve ruh saglıgımız icin ozellikle biz tup bebek anneleri biraz daha mı kaderci olmalıyız ne...belki de boyledir...sen kendini suclama lutfen dün ben bebek yogun bakımında cok cok kotu durumda olan bebekler duydum aileleri gordum...sukret ve sabırla dua ile bekleyelim insallah hersey guzel olcak...

Bana umut oluyo bunları duymak :) tabi seviyeleri ne hızla ilerledigi fln onemliymis dogum zamanını belirlemek adına...ama 35+ların sonuna dogru bile olsa kuveze girmeme ihtimali de olur dimi :)
Canim benim yegenim 35 bitiminde normal dogumlaxdogmustu erken gelmisti 2400 du almadilardi kuveze.. Sadece kiloyla alakali degil kuvez. Senin bebis su an kac gr

Canim benim yegenim 35 bitiminde normal dogumlaxdogmustu erken gelmisti 2400 du almadilardi kuveze.. Sadece kiloyla alakali degil kuvez. Senin bebis su an kac gr
Yaa insallah kuzum ya... iki haftadır kilo alamıyodu ama bu gittigimde almıs doktor da o yuzden biraz ugrasıyo sanırım...2300e yaklasmıs şu an eger dogduktan sonra sislik vs.ile cok kaybetmezse biraz şansımız olur gbi sanki...

dogduktan sonra kilo kaybi her bebekte oluyor canim o normal onemli olan bir hafta sonunda dogdugu kilosuna ulasmis olmasiymis.. Sende artik hizli kilo alacagi haftalara girdin canim bence 2500 gibi dogar. Kuveze girsede cok uzun kalmaz. Arkadasimin ikizler 1900 2200 dogmuslardir 5 gun kaldilar kuvezde. Kiloyla alakali degil yani canim bebegin gelisimi onemli

Ankanas sen tek haneye düşmüşsün :) 9 gün, Doğumun perşembe olacak biliyorum ama birden 9 u görünce garip oldum...
Ay evey sen söyleyince farkettim bak ben de :) artık şafak aydınlık mı oluyo öyle bişey :)
çok şükür elhamdülillah hepimiz sağ salim musmutlu kavuşalım amin :)

Kızlar doğum yapanların gözü aydın bekleyenlere de kolaylıklar dilerim.benim minnosum 2 gündür kaka yapamıyor gaz sancilari var.sütüm az az gelmeye başladı 5. Günden sonra.bu arada işitme testini ankarada nerde yaptirdiniz bilgisi olan var mı ☺

Canım benim kuzenim de 36. haftada çok sağlıklı bi bebek dünyaya getirdi. Onun da başından beri hep kanamaları oluyordu. Diğer kuzenimin eşi ise eklampsi oldu. Çok kötü günler geçirdi ve hatta bulunduğu şehirde kuvez olmadığından bebeği bir ay başka sehirdeydi. Sonuç olarak nur topu gibi kızı şimdi maşallah. Yani sen bolca dua et, sonuç önemli olan. Hepimiz çok stres yapıyoruz, özellikle bu dönemde bi tek ben mı kafayı yedim derken bakıyorum topyekûn duygusalligimiz hat safhada. Azcik daha sabredecegiz zannimca.
Bu arada benim dünkü kasılma meğer sanciymis, ne bileyim hiç de canımı yakmadi. Sabah pembemsi akıntı gelince doktora kostum. Biraz daha bekleyebilirsek bekleyelim dedi bana ama yine bi durum olursa hemen sezeryan alacakmış beni de. Okadar hesap yapıyoruz ama minnaklar gelmeye karar verince yapacak bi şey olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…