Korse giymeyi denedin mi canim? Benm dikis agrimdan ziyade etim acidi adeta o yunusayan karnim acidi resmen rahim toparlanrkn agri olurmus halada gecmis sayilmaz korse sıkı tuttugu icin cok rahat ettim benBenim dikişte yok aslında kesik atılmadı ama nedense ağrım oldu çok.
Canm naber nasilsin nasil gidiyo? @ankanas sen nasilsin canm bn bu kalkani pek problem ettim kendime lohusaliktanmidir nedir buna bile agliyom yaniBol yürüyüş yap cnm, benim olmadı.
Korseyi giydiğim an vajen tarafı çok fena ağrıdı düşecek gibi hissettim. O yüzden çıkardım giyemedimKorse giymeyi denedin mi canim? Benm dikis agrimdan ziyade etim acidi adeta o yunusayan karnim acidi resmen rahim toparlanrkn agri olurmus halada gecmis sayilmaz korse sıkı tuttugu icin cok rahat ettim ben
Canm naber nasilsin nasil gidiyo? @ankanas sen nasilsin canm bn bu kalkani pek problem ettim kendime lohusaliktanmidir nedir buna bile agliyom yaniBol yürüyüş yap cnm, benim olmadı.
Hmm cnm sennde dikis olmasa da kolay degil yani agri olmasi normalKorseyi giydiğim an vajen tarafı çok fena ağrıdı düşecek gibi hissettim. O yüzden çıkardım giyemedim
Dert etme cnm, bak sütün var bebeğin de emiyor daha ne boşver bırakacak eninde sonunda. Ben iyiyim daha doğrusu iyi olmak için çaba sarfediyorum :) ağrım sızım kalmadı artık eski halime döndüm 8 kilo farkla tabi :) sizin iyi gitmiş hemen benim 7-8 kilo kaldı şu an Doğumla 7 kilo gitti sadece.Canm naber nasilsin nasil gidiyo? @ankanas sen nasilsin canm bn bu kalkani pek problem ettim kendime lohusaliktanmidir nedir buna bile agliyom yani
Ağrın oluyorsa giyme bence de cnm. Zorlamanın da alemi Yok...Korseyi giydiğim an vajen tarafı çok fena ağrıdı düşecek gibi hissettim. O yüzden çıkardım giyemedim
Sorun yok inşallah canım.Şimdi yanındadır kuzunn
Diger tarafta oldugumuz icin buraya cok yazılmıyor sen de gelsen guzel olurdu canım :) kalkanı hic kullanmadım bilemiycem ama kullanınca emiyorsa önemli olan anne sutünu alması degil mi öyle ya da böyle :)Kizlar napiyosunuz me var ne yok kimsedenn ses cikmiyorr buralari unuttu herkess... Su gogus kalkanindan kurtulmayi basarabilen var mi acabaaben deniyorum birkac firt cekiyor sonra tutturamiyor damagina sinirleniyor kiyamiyom kalkana devam sonra artik birakmak istiyorum ama beceremedik henuz.. Emzirme egitiminengitmeyi dusunuyorum bu yuzden ise yararmi acaba
Ten temasi o kokuyu hissetmek onemli diyorlar canim ama emmesine sukur tabi o kadar emiyor ediyor benm gogus uclari yin kucucuk bi kavrayamadi yavrumDiger tarafta oldugumuz icin buraya cok yazılmıyor sen de gelsen guzel olurdu canım :) kalkanı hic kullanmadım bilemiycem ama kullanınca emiyorsa önemli olan anne sutünu alması degil mi öyle ya da böyle :)
Benm sutum 4. Gun geldi vok stresliydi ne kdar stres yapmamak gereksede elde olmuyor cok zor zamanlardiÇok şükür yanımda Zeynep im.Kavuştuk..sütüM ve (Göğüs ucu olmadığı )için mama veriyorum malesef..sizde durumlar nasıl?bi de çok uyuyolar mi?:)
İlk zamanlar çok uyuyordu ama mama için kaldırıyorum.Kan şekeri düştüğü için uyuyor halsizlesiyormus.Çok şükür yanımda Zeynep im.Kavuştuk..sütüM ve (Göğüs ucu olmadığı )için mama veriyorum malesef..sizde durumlar nasıl?bi de çok uyuyolar mi?:)
Ben o meme başlığı ile bütünleştim valla emzirdikten sonra yıkayıp sütyenin içine koyuyorum hiç çıkarmıyorum bi parçam oldu artık :)Canm naber nasilsin nasil gidiyo? @ankanas sen nasilsin canm bn bu kalkani pek problem ettim kendime lohusaliktanmidir nedir buna bile agliyom yani
Yaa bende butunlestim ama bunu cok kafama takiyorum nedense cevreden gelen yorumlarda tabi etkili bunda kimisi diyor onunla emerse alisir memeni almaz kimisi diyo cabuk birakir emmeyi fln canim sıkılıyor benimdeBen o meme başlığı ile bütünleştim valla emzirdikten sonra yıkayıp sütyenin içine koyuyorum hiç çıkarmıyorum bi parçam oldu artık :)
Benim bebişim de çok uyuyor canım endişeleniyorum ancak doktorumuz normal diyorÇok şükür yanımda Zeynep im.Kavuştuk..sütüM ve (Göğüs ucu olmadığı )için mama veriyorum malesef..sizde durumlar nasıl?bi de çok uyuyolar mi?:)
Çok biliyor onlar... takma sen onları cnm önemli olan bebeğinin mutlu olması. Benim iki tanıdığım da aynı şekilde emziriyordu 2 yaşına kadar da emzirdiler.hatta biri 2,5 yaşında bıraktıYaa bende butunlestim ama bunu cok kafama takiyorum nedense cevreden gelen yorumlarda tabi etkili bunda kimisi diyor onunla emerse alisir memeni almaz kimisi diyo cabuk birakir emmeyi fln canim sıkılıyor benimde
Ben kalkan kullanıyorum, ilk bir 2_3 dk kalkanla emziriyorum sonra çıkartıp memeyi direk veriyorum, kalkanla ucu çıkmış oluyor rahat tutuyor emerken de farkına varmıyorKizlar napiyosunuz me var ne yok kimsedenn ses cikmiyorr buralari unuttu herkess... Su gogus kalkanindan kurtulmayi basarabilen var mi acabaaben deniyorum birkac firt cekiyor sonra tutturamiyor damagina sinirleniyor kiyamiyom kalkana devam sonra artik birakmak istiyorum ama beceremedik henuz.. Emzirme egitiminengitmeyi dusunuyorum bu yuzden ise yararmi acaba
Benımde gaz sorunum varKızlar selam. Bende yaşıyorum bazı sıkıntılar özellikle gaz problemi. Esra erol tarifi yaptım rahatlattı sanki. Birde kendi yemeklerime bolca kimyon atıyorum aklınızda olsun. Kilolarınız ne durumda. Kaç kilo gitti doğumdan sonra kaç kilo fazla kaldı
Bilmiyorum ki canım herseyimiz düzelecek inşallah bugünümüze şükürBizimki ilk baslarda hic alamadigi icin kalkanla verdik mecbur canim ama simdi 20 do emziriyodam yarisini kalkansiz deniyoruz da zor oluyor tutamiyor hala ben anlamiyorum ya gercekten herkesin bebesi kolayca turuyor neden her asamamiz sorunlu bizlerin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?