2017 ocak-şubat anneleri

Benim dikişte yok aslında kesik atılmadı ama nedense ağrım oldu çok.
Korse giymeyi denedin mi canim? Benm dikis agrimdan ziyade etim acidi adeta o yunusayan karnim acidi resmen rahim toparlanrkn agri olurmus halada gecmis sayilmaz korse sıkı tuttugu icin cok rahat ettim ben

Korse giymeyi denedin mi canim? Benm dikis agrimdan ziyade etim acidi adeta o yunusayan karnim acidi resmen rahim toparlanrkn agri olurmus halada gecmis sayilmaz korse sıkı tuttugu icin cok rahat ettim ben
Korseyi giydiğim an vajen tarafı çok fena ağrıdı düşecek gibi hissettim. O yüzden çıkardım giyemedim

Canm naber nasilsin nasil gidiyo? @ankanas sen nasilsin canm bn bu kalkani pek problem ettim kendime lohusaliktanmidir nedir buna bile agliyom yani
Dert etme cnm, bak sütün var bebeğin de emiyor daha ne boşver bırakacak eninde sonunda. Ben iyiyim daha doğrusu iyi olmak için çaba sarfediyorum :) ağrım sızım kalmadı artık eski halime döndüm 8 kilo farkla tabi :) sizin iyi gitmiş hemen benim 7-8 kilo kaldı şu an Doğumla 7 kilo gitti sadece.

Diger tarafta oldugumuz icin buraya cok yazılmıyor sen de gelsen guzel olurdu canım :) kalkanı hic kullanmadım bilemiycem ama kullanınca emiyorsa önemli olan anne sutünu alması degil mi öyle ya da böyle :)

Diger tarafta oldugumuz icin buraya cok yazılmıyor sen de gelsen guzel olurdu canım :) kalkanı hic kullanmadım bilemiycem ama kullanınca emiyorsa önemli olan anne sutünu alması degil mi öyle ya da böyle :)
Ten temasi o kokuyu hissetmek onemli diyorlar canim ama emmesine sukur tabi o kadar emiyor ediyor benm gogus uclari yin kucucuk bi kavrayamadi yavrum

Çok şükür yanımda Zeynep im.Kavuştuk..sütüM ve (Göğüs ucu olmadığı )için mama veriyorum malesef..sizde durumlar nasıl?bi de çok uyuyolar mi?:)
İlk zamanlar çok uyuyordu ama mama için kaldırıyorum.Kan şekeri düştüğü için uyuyor halsizlesiyormus.
Canım pompayla biraz sağınca ucu çıkıyor.

Canm naber nasilsin nasil gidiyo? @ankanas sen nasilsin canm bn bu kalkani pek problem ettim kendime lohusaliktanmidir nedir buna bile agliyom yani
Ben o meme başlığı ile bütünleştim valla emzirdikten sonra yıkayıp sütyenin içine koyuyorum hiç çıkarmıyorum bi parçam oldu artık :)

Ben o meme başlığı ile bütünleştim valla emzirdikten sonra yıkayıp sütyenin içine koyuyorum hiç çıkarmıyorum bi parçam oldu artık :)
Yaa bende butunlestim ama bunu cok kafama takiyorum nedense cevreden gelen yorumlarda tabi etkili bunda kimisi diyor onunla emerse alisir memeni almaz kimisi diyo cabuk birakir emmeyi fln canim sıkılıyor benimde

Yaa bende butunlestim ama bunu cok kafama takiyorum nedense cevreden gelen yorumlarda tabi etkili bunda kimisi diyor onunla emerse alisir memeni almaz kimisi diyo cabuk birakir emmeyi fln canim sıkılıyor benimde
Çok biliyor onlar... takma sen onları cnm önemli olan bebeğinin mutlu olması. Benim iki tanıdığım da aynı şekilde emziriyordu 2 yaşına kadar da emzirdiler.hatta biri 2,5 yaşında bıraktı tabi o yaşa kadar kalkan kullanmadılar 1-2 aylıkken meme emmeye bsşladı ikisi de

Ben kalkan kullanıyorum, ilk bir 2_3 dk kalkanla emziriyorum sonra çıkartıp memeyi direk veriyorum, kalkanla ucu çıkmış oluyor rahat tutuyor emerken de farkına varmıyor

Benımde gaz sorunum var

Bilmiyorum ki canım herseyimiz düzelecek inşallah bugünümüze şükür sen nasıl kolay oluyorsa öyle yap herkesin dediğini boşver takma :)

Arkadaslar merhabalar ...Yardımlarijiza ihtiyacım varbebeğim 5 günlük 2.gün akşam sütü geldi oda sağa sağa anca getirebildimm..
Şükür ki çok beklemedim.Yalnız bebeğim emme yi yapabilse de göğüs ucuma yanasamadigi için ne yaptıysam göğsünden emziremedim çok Üzgünüm ..hep sagiyorum ..öyle veriyorumpek çıkacağa da benzemiyor ben de olsun diorum ama insan ailesi falan farklı dusunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…