2017 ocak-şubat anneleri

E einleben cnm nasılsınız beratımız nasıl oldu? Güzel haberler yaz hadi bize lütfen
Allah razı olsun canım iyileşiyoruz şükürler olsun biraz daha vaktimiz var kritik durumu atlattık sayılır bunada şükür gerçekten duaların gücünü birkez daha gördüm rabbim sağlıklı ömür versin hepimizin yavrularına

Ohh çok şükür hadi artık o zaman beratın taburcu haberine geldi sıra...

Bende 20 dk emziriyorum kesin 30 dk yi gecirmiyorum ama bazen ikincigogsumu emmek istemiyor doyuyormu diye pimpirikleniyorum sonra.. Ay bu emzirme isi en az tup bebek kadar stresliymis
Ben de emzirme konusunda önce hastanede bebek hemsireleriyle bozusmustum. Sütüm gelmediği halde emzir diye tutturmuslardi. Çocuğun açlıktan hiç susmadan aglayinca mama getirttim zorla. Şimdi de mama ve anne sütüyle devam. Ne yapsam bilemiyorum, sütüm bir türlü artmiyor. Çok canım sıkılıyor bu duruma. Mama da gaz sancısı yapıyor yavruma daha çok üzülüyorum

Bende 20 dk emziriyorum kesin 30 dk yi gecirmiyorum ama bazen ikincigogsumu emmek istemiyor doyuyormu diye pimpirikleniyorum sonra.. Ay bu emzirme isi en az tup bebek kadar stresliymis
Yoruluyordur annesi o mutlaka diğerini de emzir sen. Dr öyle sesi bana. Bazen Benim ki de yapıyor öyle hatta birini bile on dakika filan emip bırakıyor hatta uyumaya başlıyor ama ben zorla veriyorum ağzına gıdıklayarak

Ben de veriyorum cnm mama. Ama her seansımız önce emzirme sonra gerek olursa mama. Emzirme koçu öyle dedi bana. Mama vereceksen önce mutlaka emzir. Zaten bizim 2-3 saat beslenme aralığımız artık. Bir de rezene ıhlamur ısırgan çayı iç dedi bana. Sabahtan bir sürahiye hazırlıyorum gün içinde içiyorum. Her gün banyo yapmak arttırır demişti. Ben böyle böyle arttırdım tatlım düşün ki ikinci çocuk bir de. Süt olayı zor maalesef çok çaba istiyor. Bir de buğday ve çetene kavurgası yiyin kızlar, acayip dolduruyor göğüsleri

Canim emiyorsa neden mama veriyorsun? Yetip yetmedigini sende anlarsin gerci ama ben sutum gelince kestim direk mamayi doktorda kes dedi zaten sonraki kontrolde kilo alimi iyi oluncada gerek yok mamaya dedi..

Emzirme isi gercekten sabir istiyormus kizlar geceleri aglayarak emziriyorum her emzirmede allahim pes ettirme diye dua ediyorum goguslerim parcalandi adeta etim kopuyor sanki hic birseyde ise yaramiyor valla neler surmuyorumki ahh ahh.. ben agladikcada esim bana kiyamiyor sagip verelim mama verelim fln diyor :)) annelik cok farkli birseymis ne kadar aci ceksemde icimdeki o sevgisi yokmuu ahh :))

Canim emiyorsa neden mama veriyorsun? Yetip yetmedigini sende anlarsin gerci ama ben sutum gelince kestim direk mamayi doktorda kes dedi zaten sonraki kontrolde kilo alimi iyi oluncada gerek yok mamaya dedi..
Kilo alımı normal ama cnm bizimkinin. Fazla alsa keseceğiz ama tam ayarında gidiyor. İkisi birlikte gidelim dedi dr da. Benim ilkinde de olmuştu aynısı bu kez daha iyi tabi.

Kilo alımı normal ama cnm bizimkinin. Fazla alsa keseceğiz ama tam ayarında gidiyor. İkisi birlikte gidelim dedi dr da. Benim ilkinde de olmuştu aynısı bu kez daha iyi tabi.
Normalde ne kadar almasi gerekiyomus peki? ben cok mu rahatim acaba doktor normal diyince hic sorgulamiyorum ya :)

canımmmm bebeğini sağlıkla kucağına almışsın çok sevindim hayırlı olsun :)

Ben de öyle yapıyorum. Steel çaylar, rezene, kimyon, boza, malt içeceği, Aptamil sütler...Allah yardımcımız olsun. Hamilelikten zormuş cidden. En azından ozaman benim canım yanıyordu. Mama olarak ben hipp combiotik kullanıyorum. Sizler ne kullanıyorsunuz?

Benim de psikolojim bozuldu. Dün de annem gidince tek kaldım bütün gün ağladım. Lohusalık zor bir surecmis. Kendimi çok soğukkanlı bilirdim ama malesef bi şey kalmadı.

H Hulya90 canım merhaba..sen bir ara mastit gibi birsey oldum sanırim gögsum cok agrıyo demistin dogru mu hatırlıyorum eger oyleyse ne yaptın geçirmek icin bir de ne kadar sürede geçti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…