2017 ocak-şubat anneleri

Ayy ne guzel canmm cok heyecanlii :)) bnde bayramdan sonraki haftaya randevu alabildim tam21 oldugumda gidicem.. Ayrintilida uzun bakiyolarmis cok merak ediyorumm.
Evet uzun uzun görmek çok güzel olur bi de harici belleğe atıyor doktorumuz ultrason görüntümüzü ilk uzun metrajlı filmimiz olur :)))

Benim göbüş biraz tontiş olduğu için her hareketi hissetmiyorum zayıflar daha şanslı erkenden hissediyorlar :) bi de zaten bu dönemde bol bol uyuyormuş uyumadığındaki hareketlerin de yüzde yirmidini hissediyoruz normal yani endişelenme bir haftaya daha da çok hissedeceksin kesin çünkü benim geçen hafta ile bu haft arasında hareket olarak çok fark var

Fazla olma olayını bilmiyodum cnm ogrendigim iyi oldu sagol bi de ucretsize ayrılcaz calismayz diye dusundum ama dısarda bi isimiz olur goturemeyiz fln onda da cok lazım olur almak lazım mantıklı :)

Ayyysss canm ben iki haftadr hissediyorum baya hareketlerini artikk 530 lira biraz pahali sankii yaa sencede oyle degilmi bu isin piyasasi ne bilmiyorum gerci hic arastirmadim

Fazla olma olayını bilmiyodum cnm ogrendigim iyi oldu sagol bi de ucretsize ayrılcaz calismayz diye dusundum ama dısarda bi isimiz olur goturemeyiz fln onda da cok lazım olur almak lazım mantıklı :)
Canm farkli durumlar olabiliyor her bebek farkli bazisi memeyi almak istemiyor biberondan iciyor fln bunlar hep bebegimiz dogduktan sonra onun ihtiyaclarina gore karar verilvrk seyler

kızlar tetanoz aşısını ne zaman yaptıracaksınız? bana söylemişlerdi ASMde ama unutmuşum

Ayyysss canm ben iki haftadr hissediyorum baya hareketlerini artikk 530 lira biraz pahali sankii yaa sencede oyle degilmi bu isin piyasasi ne bilmiyorum gerci hic arastirmadim
Bende araştırmadım. Hulusi beye sordum çağrı bey iyidir ayrıntılı ultrasonda dedi. Mustafa salih varmış ayrıntılıya çok giden var o doktora. Bende ona gitmek isterdim ama sonra bizim doktora gidip başka bir yerde yaptırdım demek olurmu bilmiyorumki.

kızlar tetanoz aşısını ne zaman yaptıracaksınız? bana söylemişlerdi ASMde ama unutmuşum
Bana sağlık ocağında 20.haftadan sonra yapıcaz dedi ebe. Geçen hafta uğrayıp tekrar sordum bayramdan sonra tetanoz aşısı için gel dedi 21 hafta tam bitmiş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…