- 9 Ağustos 2013
- 1.307
- 1.649
- 133
- 40
Evet uzun uzun görmek çok güzel olur bi de harici belleğe atıyor doktorumuz ultrason görüntümüzü ilk uzun metrajlı filmimiz olur :)))Ayy ne guzel canmm cok heyecanlii :)) bnde bayramdan sonraki haftaya randevu alabildim tam21 oldugumda gidicem.. Ayrintilida uzun bakiyolarmis cok merak ediyorumm.
Benim doktor 530 tl başkent hastanesi. Dışarda özeller ne kadar bilmiyorum. Senin ne kadar istedilerIstanbuldayim.kuzum ben Ahmet Gul arastrmalarima gore burdada ona randevu alcam.insAllah ne kadar ucret aliyolar acaba
Guzell haberler aliriz insAllah canim...cercevelik guzel karde aliriz insAllahEvet uzun uzun görmek çok güzel olur bi de harici belleğe atıyor doktorumuz ultrason görüntümüzü ilk uzun metrajlı filmimiz olur :)))
Daha sormadim canim ama.2012 320 almis simdi nekadrdir acaba masrafli kuzucuklarrBenim doktor 530 tl başkent hastanesi. Dışarda özeller ne kadar bilmiyorum. Senin ne kadar istediler
Benim göbüş biraz tontiş olduğu için her hareketi hissetmiyorum zayıflar daha şanslı erkenden hissediyorlar :) bi de zaten bu dönemde bol bol uyuyormuş uyumadığındaki hareketlerin de yüzde yirmidini hissediyoruz normal yani endişelenme bir haftaya daha da çok hissedeceksin kesin çünkü benim geçen hafta ile bu haft arasında hareket olarak çok fark varSelam kızlar. ayrıntılıya gideceksiniz sanırım. ben de bayram sonrası gidicem. Ya ben hala tekme falan hissetmiyorum. arada yer değiştirince hissediyorum o da zaten karnımın bi taraf daha çıkıntılı oluyor. ama onu da dündendir hissetmedim. İnsan bi tedirgin oluyo ya..Allahın izniyle kavuşsaydık şu sıpalara, saçımızı başımızı yolsaydılar iyice hissederdik valla:))
Fazla olma olayını bilmiyodum cnm ogrendigim iyi oldu sagol bi de ucretsize ayrılcaz calismayz diye dusundum ama dısarda bi isimiz olur goturemeyiz fln onda da cok lazım olur almak lazım mantıklı :)Sut sagma makinasi gerekli canm cunku ilk zamanlarda sutun cok fazla oluyomus sut atesi diye birsey var eger sagmazsan sutunu kotu oluyormussun.. Bir de sen de calisiyorsun diye hatirliyorum sutleri bolken kadinlar sagip buzlukta muhafaza ediyorlarmis 6 ay kalabiliyormus orda ben o sekilde yapmayi dusunuyorum ilk zamanlar sagip saklicam.
Ay benim de tam tersi altı aylık mı diye moralimi bozuyorlar:)) boşverr bu yorumların benzerlerini ilerde bebek için yapcaklar bu insanlar:)Kizlar gobusler ne alemde :)) herkes benim.pskolojimi bozuyor bu nasil ikiz gebelik karnin.yok diye
Herkes de cok biliyor canım bosver salla sonucta her vucut farklı :)Kizlar gobusler ne alemde :)) herkes benim.pskolojimi bozuyor bu nasil ikiz gebelik karnin.yok diye
İnşallah canım inşallahGuzell haberler aliriz insAllah canim...cercevelik guzel karde aliriz insAllah
Canm benm kendi doktorumbakacak baskentte 530 lira dedilerDaha sormadim canim ama.2012 320 almis simdi nekadrdir acaba masrafli kuzucuklarr
Canm farkli durumlar olabiliyor her bebek farkli bazisi memeyi almak istemiyor biberondan iciyor fln bunlar hep bebegimiz dogduktan sonra onun ihtiyaclarina gore karar verilvrk seylerFazla olma olayını bilmiyodum cnm ogrendigim iyi oldu sagol bi de ucretsize ayrılcaz calismayz diye dusundum ama dısarda bi isimiz olur goturemeyiz fln onda da cok lazım olur almak lazım mantıklı :)
Evevtt evetty film gibii olacaklkEvet uzun uzun görmek çok güzel olur bi de harici belleğe atıyor doktorumuz ultrason görüntümüzü ilk uzun metrajlı filmimiz olur :)))
Ewet cnm hayirlisiyla hissetmeyede baslasam daha rahat olcm iki haftada bir solugu doktorda aliyrm :))esim bikti artikHerkes de cok biliyor canım bosver salla sonucta her vucut farklı :)
Bende araştırmadım. Hulusi beye sordum çağrı bey iyidir ayrıntılı ultrasonda dedi. Mustafa salih varmış ayrıntılıya çok giden var o doktora. Bende ona gitmek isterdim ama sonra bizim doktora gidip başka bir yerde yaptırdım demek olurmu bilmiyorumki.Ayyysss canm ben iki haftadr hissediyorum baya hareketlerini artikk 530 lira biraz pahali sankii yaa sencede oyle degilmi bu isin piyasasi ne bilmiyorum gerci hic arastirmadim
Evet masraf çok valla :) peki bundan sonra varmı bizim başka böyle detaylı muayneler. Hiçbir fikrim yok bu konudaDaha sormadim canim ama.2012 320 almis simdi nekadrdir acaba masrafli kuzucuklarr
Evet masraf çok valla :) peki bundan sonra varmı bizim başka böyle detaylı muayneler. Hiçbir fikrim yok bu konudaDaha sormadim canim ama.2012 320 almis simdi nekadrdir acaba masrafli kuzucuklarr
Bana sağlık ocağında 20.haftadan sonra yapıcaz dedi ebe. Geçen hafta uğrayıp tekrar sordum bayramdan sonra tetanoz aşısı için gel dedi 21 hafta tam bitmiş olacakkızlar tetanoz aşısını ne zaman yaptıracaksınız? bana söylemişlerdi ASMde ama unutmuşum
Yok iye biliyorum canim tekli gebelerde 3lu trama.var ve seker yuklemsi var ama.maarafli degil :)Evet masraf çok valla :) peki bundan sonra varmı bizim başka böyle detaylı muayneler. Hiçbir fikrim yok bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?