- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Ay o hissetme olayı baslasa bi an once cokk merak ediyorum cok farklı bir histir muhakkak :)))))))Hissediyorum canm evet o yuzden biraz daha rahatim galibaa
Ayy gecmis olsun canmm nasil kirdin ciddi bir kirik degildir insallahBen sadece süpurge olayından boyle uzanma hareketi cok oluyor ya onun bi zararı olur mu diye merak ediyodum canım esim yapiyo ama icime sinmiyorama bi sure daha elime alamycam cunkuuu onceki aksam ayagımı kırdım (( tam da yüruyuslere baslycaktm bırak onu ayagın ustune basamıyorum şansa bak
Ah canım geçmiş olsun ya nasılsın ciddi bi durum yoktur inşallah Allah beterinden korusun. İyileş yaparsın yine yürüyüş daha beş aydan fazla var doğuma bozma moraliniBen sadece süpurge olayından boyle uzanma hareketi cok oluyor ya onun bi zararı olur mu diye merak ediyodum canım esim yapiyo ama icime sinmiyorama bi sure daha elime alamycam cunkuuu onceki aksam ayagımı kırdım (( tam da yüruyuslere baslycaktm bırak onu ayagın ustune basamıyorum şansa bak
Cok sagol canım ayaktaki kucuk kemiklerde kırık var allahtan bilek fln degil yoksa işim cok cok daha zor olurduAh canım geçmiş olsun ya nasılsın ciddi bi durum yoktur inşallah Allah beterinden korusun. İyileş yaparsın yine yürüyüş daha beş aydan fazla var doğuma bozma moralini
Sagol canım benim yaa basım cok agrıdi gun boyu aksam da gecmedi tansiyonu tetikledi arttrdı bi anda basim dondu gozum karardı yere dusmemek icin dengede kaliyim derken ayak yan döndü ve yandaki o kucuk kemiklerde kırık olustu morardı fln ama buna sukur belki yere dussem bebise bisey olurdu Allah korudu vallaAyy gecmis olsun canmm nasil kirdin ciddi bir kirik degildir insallah
Canim iyiz hamd olsun sen.nasilsin,nasil gidiyor hamilelikGuzelll anne adaylariii nasilsinizzz :))
İyiyim canim cok sukurr :)) ayrintili icin gun sayiyorum 21. Haftada gidicem insallahCanim iyiz hamd olsun sen.nasilsin,nasil gidiyor hamilelik
İyiyiz kuzumm sen nasılsın yalnız bizim başlık çok sakin ya nirde bu kızlar :)Guzelll anne adaylariii nasilsinizzz :))
Ayy ne guzel canmm cok heyecanlii :)) bnde bayramdan sonraki haftaya randevu alabildim tam21 oldugumda gidicem.. Ayrintilida uzun bakiyolarmis cok merak ediyorumm.İyiyiz kuzumm sen nasılsın yalnız bizim başlık çok sakin ya nirde bu kızlar :)
Yarın dr a gidiyorum ben ayrıntılı için 20 nin içindeyim yani 19+4 takvime göre bakalım nolcak dr öyle çağırdı
Yine çok heyecanlıyım ya inşallah keyfi yerindedir hepimizin yavrusunun ay yerim ben onları
Aldım canımmm 23 eylül. Birde yarın yine kontrole gidicem. Akıntım başladı fazla şekilde. Canım seni alttan muayne ettimi hiç doktorAyyysss canm ayrintili iltrason icin randevu aldin mi
Aldım canımmm 23 eylül. Birde yarın yine kontrole gidicem. Akıntım başladı fazla şekilde. Canım seni alttan muayne ettimi hiç doktorAyyysss canm ayrintili iltrason icin randevu aldin mi
Yok canm en son 16. Haftada gitmistim zaten bir daha geldiginde alttanda bakariz demisti.. Bende 23 une aldim randevuyu daha erkene yokmus yaaAldım canımmm 23 eylül. Birde yarın yine kontrole gidicem. Akıntım başladı fazla şekilde. Canım seni alttan muayne ettimi hiç doktor
Ya saatlerimiz aynıysa tanışmış oluruz artık :)Yok canm en son 16. Haftada gitmistim zaten bir daha geldiginde alttanda bakariz demisti.. Bende 23 une aldim randevuyu daha erkene yokmus yaa
Evet olabilir canim kacta senin randevunYa saatlerimiz aynıysa tanışmış oluruz artık :)
Canım benimki sürekli kıpır kıpır hareketlerini hissediyorum. Elimi karnıma koyuyorum tekmeliyor ve artık sürekli yapıyor. Eşimde hissetti artık dışarıda hissediliyor. Bence seninkide kıpırdıyordur ama anlamıyosundur. Öyle olabilirmiş bazılarında.Selam kızlar. ayrıntılıya gideceksiniz sanırım. ben de bayram sonrası gidicem. Ya ben hala tekme falan hissetmiyorum. arada yer değiştirince hissediyorum o da zaten karnımın bi taraf daha çıkıntılı oluyor. ama onu da dündendir hissetmedim. İnsan bi tedirgin oluyo ya..Allahın izniyle kavuşsaydık şu sıpalara, saçımızı başımızı yolsaydılar iyice hissederdik valla:))
10:30 canımEvet olabilir canim kacta senin randevun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?