- 7 Nisan 2015
- 1.005
- 1.120
- 63
Güzel geçiyor herşey Allaha şükür, göbek elleyen olmadı kendi ailem dışında ama daha uzak akrabalarin haberi yoktu onlar öğrendi şok geçirdiler :))Kızlar nerelerdesiniz başlığımız kaybolmuş gitmiş aaa :))
Bayram nasıl geçti millet göbeğinize elledi mi :)
Ben çok rahatsız oldum bazen bu durumdan yahu normalde elleyebilir misin hamile olunca noluyo :)
Benim de aynı fazla birsey hissetmiyorum ayırt edemiyorum hissettiklerimi. Kalp çarpıntısı 1 ay önce vardı hareketsiz kalmaktan oluyordu simdi yürüyorum hareketlendim düzeldiSelam kizlar cok sukur bizler iyiz sizler nasilsinz 18 haftamdayim tam.belirgin bir kipirdama hissetmiyorum,cok kalp carpintim ve nefes darligi oluyor sizlerde nasil geciyor...
Bı göbişleri çok istedik ya büyüsünler maşallahhhBizde iyiyiz kizlarr cok sukur buyuyoruzz :) benim karnim kocaman catlaklarim her gecen gun cogaliyor koca gobekli bir hamis oldum:))
Masallah subhanAllah canim onumuzdeki ay daha cok.buyur benim karnim hafif cikti cok yakindan.bakinca anlasiliyor evde nirmal.badilerle.geziyorum yoksa pskolojim.bozuluyo:))Ben geçen hafta okula da başladım maşallah millet göbeğimin çıkmasını bekliyormuş bi de soruyorlar rahatsız oluyor musun diye :)) başta çok keyifliydi de sonra suyu çıktı :)
Ben çok zayıf değildim hamile kaldığımda 38 bedendim şuana kadar da 4 kilo aldım ama göbeğim çok belli çok bol giyinmeme rağmen inşallah bebiş iyidir yoksa göbüş hiiç dert değil
Hareketleri her gün hissediyorum artık bugün mutfakta bulaşık yerleştirirken ani seslerden irkildi sanki pat pat vurdu kıyamam kuzuma
Canim.madecassol diye bir krem var cokta ucuz ondan sur bn bebe yagi vr bunubkullanmaya basladimBı göbişleri çok istedik ya büyüsünler maşallahhh:)
Kan surubu vermisti doktorum.onu icmiyodum tekrar basliyacam.baklm nasil.olacak durduk yerde birden basliyor nefesiz kaliyorum.resmenBenim de aynı fazla birsey hissetmiyorum ayırt edemiyorum hissettiklerimi. Kalp çarpıntısı 1 ay önce vardı hareketsiz kalmaktan oluyordu simdi yürüyorum hareketlendim düzeldi
Canım benim herkes farklı aman boşver benim gübi zaten çıkmasın daha erkenden sen şanslısın bu konuda bence hem ikiz dimi ne güzel rahat geçer hamişlik inşallahMasallah subhanAllah canim onumuzdeki ay daha cok.buyur benim karnim hafif cikti cok yakindan.bakinca anlasiliyor evde nirmal.badilerle.geziyorum yoksa pskolojim.bozuluyo:))
Ben lierac kullanıyorum canım çatlak yok çok şükür çok düzenli kullanmıyorum ama sanırım yapısal bakalım olmaz inşallahCanim.madecassol diye bir krem var cokta ucuz ondan sur bn bebe yagi vr bunubkullanmaya basladim
O kremler pahali canim benim dedgm.krem 5 tl :)Ben lierac kullanıyorum canım çatlak yok çok şükür çok düzenli kullanmıyorum ama sanırım yapısal bakalım olmaz inşallah
Evet canim ikiz,20. haftamizi bekliyrz ayrintili ultrsn icin cok pahali randevu zor bulunuyo napcagz bakalm.InsAllah kuzum cumlemizin rahat guzel gecsin....hayirlisiyla kalan zamanida gecirip saglikla bebislerimizi.kucaginiza alalimCanım benim herkes farklı aman boşver benim gübi zaten çıkmasın daha erkenden sen şanslısın bu konuda bence hem ikiz dimi ne güzel rahat geçer hamişlik inşallah
Evet bazen çok bazen az bazen ise hiç yok bendeArkadaslar akıntılarınız zaman zaman artıyor mu
Aa ne iyi hemen yarın alıcam onu da sürerim göbüşüme ayol nolcak :)) madecassol dimi eczanede mi satılıyorO kremler pahali canim benim dedgm.krem 5 tl :)
Amin amin amin canım benimEvet canim ikiz,20. haftamizi bekliyrz ayrintili ultrsn icin cok pahali randevu zor bulunuyo napcagz bakalm.InsAllah kuzum cumlemizin rahat guzel gecsin....hayirlisiyla kalan zamanida gecirip saglikla bebislerimizi.kucaginiza alalim
Benm karnim cikti baya canim ama kisiden kisiye degisiyor odurum rahim uzunlugunada bu hafta gittiginde bakilcak benim dinlen dediyse kendini yorma canmKızlar merhabalar benimde 23+5haftam karnınız çıktı mı benim ki hala cok az belli bide aşağı tarafta duruyor bide gecen hafta rahim uzunluğuma baktı karından doktorum 2.5cm gibi görüyorum tam sınırda dedi erken doğum tehlikesi olabilir dinlen dedi başına Böyke bişey gelen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?